Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz tiv83us #1584 üzenetére

    1.,szép lassan??? :U ..azonnali durrdefekttel ér fel ha kidurrna mondjuk autópálya temponál egy szögesdrótóóól az abroncs.Ergo lehet irányíthatatlan elsz is a kocsi, és gyorshajtó nagy valószínűséggel bele is hal.
    humánus megoldás1. :O

    2., biztonságos??..ha kerszteb fordul, akár fel is borulhat szaltozhat, netán megfogja egy fa, betonkerítés, netán másik autó....kigyullad szintén felrobbanhat, bármi lehet a kocsival, ergoa benen ülő halál fia.
    humánus megoldás 2 :O

    3., ja összetörik aza utóját, és mivel kemény terepjáró van előtte, ha beleszál jó eséllyle meghal szintén.+ ha még hátúlról is belerongyol. :(
    humánus megoldás 3

    Ne feszeggessük, elhiszem ott élsz, te ezt szoktad meg, ez neked normális dolog, ezzel semmi gond nincs, viszont, ezta hitet elbánásmódót terjszteni, hirdetni, hgy máshol is így legyen embertelen dolog. Nálunk ilyne lenne, tuti akkora per lenne belőle mint a huzat, és a vége ugyis az lenen a gyorshajtó kártérítésre lesz jogosult, +a rendőr jó esetben felmentik, rosz esetben sitet kaphat. És ez a normális, mert nem győzőm hangsúlyozni, a rendőr sőt semmilyne hatósági személy, szándékosan, mégha feltételezett bűntényt is akadályoz meg, direkt nem jogosult emberi élet kioltására, illetve erre való cselekvésre!!!!!!
    Sok mindenben jobb az országotok, és nem ártana átvenni, ezeket a dolgokat idehazára is hogy nagyobb legyena rend+biztonság, de ez az elbánásmód, rossz, korrigálásra szoruló szabály, akár tetszik akár nem, ez van, vagyis az én véleményem ez.pont.


    [Szerkesztve]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák