Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Boond #62817 üzenetére

    ha olvastál akkor linkeld. kiváncsi lennék. Alapjaiban a háború nem jó a gazdaságnak.

    amit előadsz az teljesen az orosz agitprop

    Szláv nyelvek vannak. Ennek az őshazája Ukrajna területén van. Nem nem oroszországban. Innen ugye a csinált nyelv érdekes fordulatot vesz. Ez a nyelv vonal amúgy különösen izgi mert ugye a lengyel, szlovák... is szláv és köv körben majd abból is csinál az orosz agitprop "csinált" nyelvet. Ez is olyan mint a putyini szu+vsz. A "mienk volt" az nagyon fontos agitprop eszköz és jogalap arra, hogy anektáljuk. Mondjuk engem kicsit zavar, hogy magyarország is vsz tag volt. Pont ezért nehezen érteném ha vki hurrázna azon ami Ukrajnában megy.

    a témát befejeztem. Tök off, meg hát aki felmondja az orosz agitpropot avval nem érdemes.

    @PredatorZoli A "nyi" kapitalizmus tőzsdével, shortal, spekikkel... egy erősen tökéletlen rendszer és sok problémától szenved.
    Churchill demokrácia monológja jut róla eszembe. "A demokrácia a kormányzás legrosszabb formája, leszámítva azokat, amiket már próbáltunk." Hát ilyen ez a "nyi" kapitalizmus tőzsdével, shortal, spekikkel is. Sajnos benne van olyan, hogy egy túlélrtékelt valutát bedöntenek vagy, hogy cégeket tönkre próbálnak tenni, hogy aztán pl megvegyék őket. De ezek az anomáliák inkább az oligarchista/autokráciás kapitalista rendszerekre jellemzőek. Ahol pl nincs jogállam és jönnek és elveszik. Ha lenne egy nagy ötletem, masszívan növekveő cégem mindent el is követnék, hogy amennyire lehet kimenekítsem MOról mielött vki bejelentkezik rá.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák