Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz HussarF #47940 üzenetére

    Miert, az epitoiparnak szuksege van barmilyen impulzusra? Ugy oszinten, coviddal kezdodoen lattal barhol barmi visszaesest ami a covid krizisnek volt koszonheto?

    Max annyi h kevesebb az ukran meg roman vendegmunkas, de a volumenvissazesest nem a covid hozta, hanem a 27% afa visszaepitese + armaximalizalas, elmentek a falig.

    Csak kozben meg minden "hanyatott sorsu" epitopiari szakira jut kb 50 vendeglatos, szallodas, rendezvenyszervezo, kepzesben dolgozo, es meg sorolhatnam, aki annyira nem lesz kisegitve hogy felujithat ingyenpenzbol ha epp jovore mar kenyerre valoja sem lesz.... Lehet nekik kellett volna bertamogatasi, munkahelymegtartasi programot hosszabbitani.

    Ha valoban tamogatni akartak volna az epito iparagat, indirekte eleg lenne a latvanyberuhazasokat jegelni, az emberek eddig sem s ezutan sem jarnak meccsre, Joska meg tudna lakasepitesen is cementet lapatolni. Egy forintba sem kerulne.
    De igy megint sikerult egy direkt tamogatast osszehozni, aminek a pozitiv hatasai elvesznek mint fing a szelben, de a negativak szagat meg viszi jo messzire.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák