Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz vzsryl #83339 üzenetére

    Mostanában jön elő a CTG-500-550-600-nak a gyengébb VGA-val is lekapcsolgatós hibája (GTX970, HD7850, stb.). Ezek mind régebbi, 2012-es modellek. A Kellytech (hivatalos magyar Chieftec disztri) jónéhányat sikeresen javított, tehát nem vészes a hiba szerintem, a 3év garival meg a tervezett élettartam nagyon jól korrelál. Van akinek még épp garis, van akinek utána jár le.

    (#83337) Crus: Ettől még nem lesz kerülendő. A legjobb Seasonic X és Corsair AX is meghibásodik. Igen, az utóbbi prémium garival, 7 évvel jön, ezért kevésbé kellemetlen. De Ugyanolyan ajánlott táp. Sok kiváló, ajánlott táp gallyra megy, vagy van olyan hibája, ami kvázi szériahiba is lehet(ne), vagy csupán ilyen a tulajdonsága, de ettől még ajánlott a paraméterei és kapcsolástechnikája, gépre való veszélytelensége miatt. Amibe te belefutottál, az a tiszta kapitalizmus, fogyasztói társadalom. Vedd meg a következőt, ami szintén ajánlott, de az is be fog dögleni!

    Raider 750 - alapból is hangos.
    TS 430 - alapból is hangos, itt a fórumon is több példány meg is döglött.
    Félpasszív TX, GS, AXi - rosszul beállított ventihiszterézis és PWM miatt a kínai venti a megindulás/leállás tartományában zúg, csiripel.
    Hexa 400-500 - gyárilag kerregős venti.

    Lehetne még sorolni...

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák