Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    Na rövid sztorim az XFX TS 430-al:

    Táp megvesz, elhoz, nekem 20 perc szerencsére. Gépbe berak, elhelyez. Tök jó, kicsi is, tök fekete mindenhol, állat. Bekapcs hátul: állati nuku ciripelés némaság. Elöl bekapcs. Ventik felpörögnek pumpa beindul. Na mondom mindjárt elhalkul a táp is jön a nirvana talán még a mostaninál is nagyobb csend lesz. Hát nem lett. Felraktam az oldalakat, mondom biztos fura a bármi és azért hangos. Hát nem. Rátolom a ventiket, első 2db 14-eseket 12V-ra. Még mindig a táp a leghangosabb. Aztán a radin a felső 3-at, na így már elnyomja. Ez az az a hangorkán amit évente egyszer játszok el, mikor épp agyig húzom a gépet, egyébként minden koppra letekerve áll, felső 3 pedig olykor kikapcs.
    Oké, van idő, irány a Tüzér utca. Csóka arc rendesen, érti a dolgát, azt mondja ez alap, nem ez a teljes fordulat. Mondom de hát qrva hangos. Nem az. Mondom de. Oké, hozott egy konfigot. Odadurrantottunk neki 350-400W-al és olyan dolgok jöttek ki hang terén a tápból amilyet én még életemben nem hallottam.

    Okés, lehet ez a szar, mert alapjáraton is sokat pörög. Na, pont volt egy másik is kéznél, leraktuk, megnéztük, hát az is ugyanilyen. Aztán jött egy Chieftec, de ilyen full fapad alap. Hát ehhez képest az szinte passzív volt.
    Írtunk is elállást, marad az Everest, ha manapság egy halk táp ilyen akkor nem cserélünk :B

    Én tényleg elhiszem, hogy a belseje arany és csoda és olyan zavarszűrős, hogy kész. De ezzel a hanggal már 50W-os fogyasztásnál is, őszinte leszek: ez egy rakat sz@r. Biztosan van az a hely és az a ház és az a venti ami ezt elnyomja, de a régi samu vinyóm 7200rpm-en seekelve sem jött át a házból annyira hangos alapjáraton.

    Szumma: akinek van/volt tényleg jó tápja, el ne adja, ne cserélje csak kis hóbort miatt, feltéve ha nincs sok ideje. Ha ezt kiszállítással kérem vagy nem belvárosban vagyok Pesten nettó bukó.

    Balathruin: Oké, csak azt hittem itt valaki ezeket már megnézte és megszakértette, én addig egy laptopot sem ajánlok míg nincs róla személyes tesztem vagy legalábbis abból a 4-5 emberből akivel dolgozom, mert akkor kicsit meginog a bizalom, hogy hát na ezt mégis akkor miként.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák