Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    válasz MMIX #6975 üzenetére

    és még egy kérdés, és igérem, hogy nem zaklatlak titeket többet a marhaságaimmal.

    ha a minőséget nézem, akkor melyik gyártó tápjait érdemes venni? kik gyártják a legjobb tápokat? ahogy elnézegettem az árakat mindenhol, úgy a Seasonic és az Enermaxok a legdrágább tápok. és mindegyikről csak jókat olvasok, és kezdenek meggyőzni arról, hogy egy Seasonic tápot érdemes volna vennem.

    de ehhez a kettőhöz hogy viszonyul a többi gyártó? az FSP, Delta, AcBel Polytech, Enhance, Channel Well Tech (őket az 1. hszből vettem)? szóval lehet egyfajta rangsort felállítani? mert ahogy elnézem pl a Sirtec belsejű tápok jóval olcsóbbak, mint egy Seasonic. ekkora különbség lenne minőségben (pl egy sirtec-chieftech 450W 12k, egy ugyanakkora teljesíményű Seasonic +10k)? vagy ha minőségben nincs különbség, akkor mi okozza az ekkora eltéréseket az árakban? vagy el lehet mondani, hogy az FSP megbízhatatlanabb, mint mondjuk egy Delta? és mi az oka annak, hogy egy Sirtec moduláris csak 16-18k (most pont az OCZ ModXStream-re gondolok), míg ugyanez Seasonicból 30körül áll meg árban?

    bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de tápok terén még nem vagyok annyira tapasztalt, és csak mostanság kezdtem el magam beleásni a témába. :B

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák