Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    Megvettem a Chieftec CTG-500-80P tápot, betettem a gépbe, bár még csak egy fél órát tudtam tesztelni. Az eddigi tapasztalataim kedvezőek. Jobb a kábel elrendezés, a régi az úgy nézett ki mintha felrobbantották volna a gépet, akárhogy igazgattam. Itt meg minden pont olyan hosszú mint amilyennek lennie kell :)
    Illetve azt vettem észre hogy halkabb lett az egész gép. Na nem csak a táp lett halkabb, hanem a többi ventilátor (CPU/VGA) sem pörög az elején illetve Windows/Böngészés közben mint az állat, hanem szépen halkan forog. Illetve kipróbáltam játék alatt, úgy sem sivalkodik ahogy eddig csinálta. De a hőmérsékletek normálisak továbbra is (CPU ~ 50' ; GPU ~ 60' ; 90-100% terhelés alatt 20 percen át.)
    Valamint a fogyasztás is vagy 30W-ot visszaesett. Eddig 230-240W-ot vitt el a profilomban lévő gép, most viszont 190-210-et. Szintén 90-100% terhelés alatt, 20 percen át. Ez bevallom meglepett.
    Majd ha meg lesz az új VGA-m (HD6870, vagy GTX560Ti), derül ki mit tud valójában a kicsike. :)

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák