Új hozzászólás Aktív témák

  • Giii

    senior tag

    Tom's Hardware miért írja a 660 és 760-ra,hogy Az OCP minden síneken magasan van?.760-as tesztnél azt is írta,hogy ez befolyásolhatja az élettartalmot.Természetesen erre bizonyíték nincs de pl nem igen látni ilyet a többi tesztnél.Mondjuk a 760-nál nagy a felvevő áram de 660-nál nincs és Kitguruéknál nincs ez az OCP-s dolog.De pl 760-nál a Kitguru is megemlíti az OCP-s dolgot ,lehet Tomiék onnan vették csak át.Mondjuk a felvevő áram tényleg sok.Nem pár wattról beszélünk.De mondjuk nem tántorít el hiszen ott a 10 év garancia.
    Melyik az a tépegység amúgy amelyik a legkésőbb kapcsolja be a ventijét és ugyanolyan jó minőségű tápot gyárt? Ezt csak úgy kíváncsiságból kérdem.

    Véleményem a bánya dologról annyi,hogy szerintem nem várható mostanában "bedőlés".Ahogy elnézem a tőzsdét és ahogyan beállnak a cégek a Bitcoin mögé úgy bátran kijelenthetem,hogy még csak az elején járunk. Kb a számításaim szerint jövő év valamikor(ez itt lehet bármelyik negyedév is sajnos vagyis akár 2022 október-november is) kezdődhet el beesni a Bitcoin. Hatalmas ár esésre nem számítok videókártya szegmensben.Mondok egy pl ha most egy 6800XT 500 ezer akkor ez nem fog beesni ha elhullik netán a Bitcoin(amire ne vegyünk mérget mint az előbb írtam),akkor is olyan 300-350.Ha nagyon sok kártyát vásásroltak fel a bányászok(valószínűleg többet mint 4 éve),akkor talán olyan 300 stabilra befog állni.Ne várjunk már itt megváltást.Lesznek komponensek amik vissza esnek kicsit de azok sem a régi állapotukba csak ha mondjuk rájuk rohad a készlet mert annyi van.Pl 45-50-es maximum 40-42-re fog beesni.Jó alkalom ez,hogy átrendezzenek dolgokat.Ott van pl a ram is.2,5 évig baromi olcsón lehetett venni DDR4 3733-as ramot amit anno megtettem,utána voltak jó kis DR kitek is 2*16-os felállásban jó áron.
    Ezek is szépen lassan elindultak a drágul a világ című ösvényen.Jönnek most majd az SSD-k.Aki teheti vegyen egyet még nyár előtt!
    De visszatérve ha már 300-ért tudok venni 6800XT-t majd valamikor jövőre akkor összeteszem a kezem.Viszont amit említettél,hogy a gyártókapacitás helyre áll az valószínűleg megfog majd történni szépen lassan.Konzolok most viszik a chipet stb.... 5900x is szóban forgó b terv úgymond.Ha 200-ba megvan akkor már megérte de ez nagyon off úgyhogy elnézést a drámáért.

    [ Szerkesztve ]

    AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h

Új hozzászólás Aktív témák