Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz chopin42 #126245 üzenetére

    a probléma, hogy a Vegák optimalizálva mutatják meg, hogy nem rosszak. Nem véletlen van tele a YT "undervoltoverclock" útmutatókkal. Pár hete én is láttam Vega56 STRIX-et 255euroért ingyé' postával amazon.de-n, elgondolkoztam rajt', mert biztos vagyok benne, hogy ~200w körülre be lehet lőni, úgy meg egy szelet süti a Whispernek.

    Csak az Invidiát meg "beteszed, oszt jó".

    Az én referenciám a témához:
    Leistungsaufnahme des Gesamtsystems – Durchschnitt von vier Spielen -->lenyitható lista, elég sok kártya rajt' van. A probléma, hogy ez "gaming" közben van, ami nem jelent akkora stresszt, mint ha Prime95&Furmark kombi fut. Illetve: az átlagot nézi, nem vesz figyelembe a kiugrásokat. Amik márpedig vannak-lehetnek. :(

    érdemes lentebb is görgetni "400 Watt für Mittelklasse, 650 Watt für High-End-PCs ausreichend". Kissé sarkítva, de nagyjából igaz. Azért 400w-ra nem bíznék egy 2700x&2060S rendszert, de 450-500-ra már igen.

    Lentebb:
    Gaming-PC-Netzteildimensionierung - táblázat, adott cpu&gpu kombihoz milyen tápot ajánl. Szerintem túlzottan kicentizett értékeket ad meg. Pedig én imádom a kis-wattos tápokat, meg alulméretezést.

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák