Új hozzászólás Aktív témák

  • Sennalacy

    aktív tag

    válasz syberia #122067 üzenetére

    A kis terhelés aggaszt engem is miután hallottam, hogy 50%-os terhelésnél adják le a legjobb hatásfokot a tápok, tehát ott már jó. Mennyi lehet a kisebb táp előnye alacsonyabb fogyasztásnál? 50-70W körül lehet egy idle böngészős állapot talán? (mindjárt megmérem... :D Igen, kb. annyi, bár most nincs videokártya a gépemben, és nincs meghúzva a proci... szóval azokkal együtt lehet 20-30W-al több. )
    Jelenleg egy 650W-os régebbi FSP tápom van, nem feltétlenül szükséges tápot vennem, de nem hinném, hogy gold vagy platinum minősítésű. :D
    Elvileg 20-25 körül gondoltam. Ami bekavart az igazándiból az a jelenség, hogy szerintem a bányászok akik most tömegesen szüntetik meg a rigeket jó áron kezdtek el kiszórni extra jó minőségű nagyobb tápokat. Amivel levitték az árakat. Nekik nyilván a felhasznált energia kritikus volt, ezért kiváló minőségű gold, platinum tápokat is lehet találni a használt piacon viszonylag kedvező áron. (fél, harmad a bolti árhoz képest) lecsúszva arra a szintre vagy az alá amennyiért egy kisebb bolti tápot tudnék venni.

    [ Szerkesztve ]

    Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Új hozzászólás Aktív témák