Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz villifog #119522 üzenetére

    Szia. Nagyon csendes- és tartós FDB ventivel szerelik. Régebben ADDA golyós venti volt bennük, de már egy jó ideje váltottak.


    MADKING

    Milyen érdekes, minden úgy alakul, hogy neked legyen igazad.
    Pont még ki sem kell szerelned a tápot, pont nem messze van tőled a bolt, az 1 napja ajánlott tápot már meg is vetted, sőt, le is tesztelted...

    "ja vettem eszre, ha az ember 600-700W os tapot akar konfigtol fuggetlenul, akkor mar bajba vannak, mert nem tudjak 20 000 forinton belul milyen rossz, es milyen jo tap van."
    Kicsit nagy az arc, nem gondolod? Mintha fizettél volna, hogy itt tápot ajánljunk, idejössz, és minősítesz mindenkit, jobban tudsz mindent. Először is, ha pontosan leírtad volna, hogy milyen konfighoz, mekkora keretből szeretnél tápot, akkor rögtön pontosabb ajánlást kaptál volna.
    Tudjuk, hogy 20k alatt milyen tápot érdemes ajánlani, miképp azt is, hogy jó minőségű tápegység nem létezik 20k alatt 600-700W-os teljesítménnyel. Amit tudunk ajánlani, az csak közepes minőség, kb. 5-6 éves minőségbeli időtartammal. Utána (de van, hogy előbb) ezeknek már elkezdhet zenélni a ventilátorjuk, elkezdhetnek ciceregni, púpos/eldurranó kondik, stb jellemezheti őket. Rosszabb hatásfokkal üzemelnek (ergo az áramszámládon jelentkezni fog a tápon spórolás, több év alatt 2-5 ezer forint simán lehet a difi), zajosabbak, több hőt termelnek, kevésbé tartják a feszültségeket, zajosabb egyenfeszt szolgáltatnak, stb.

Új hozzászólás Aktív témák