Új hozzászólás Aktív témák

  • 3.Aragorn

    addikt

    Évekkel ezelőtt állandó lakója voltam ennek a topicnak - annak idején eléggé beleástam magam a témába - akkori választottam üzemideje azonban annyira kitolódott, hogy teljesen eltávolodtam az aktuális fejlesztésektől, újdonságoktól.
    Úgy döntöttem, közel 10 év szolgálat után lassan ideje lenne nyugdíjaznom hőn szeretett Corsair VX 450-esemet. Nem mintha bármi problémám lenne vele, hiszen hiba nélkül ment végig és nem is keveset. Lényeg a lényeg, idővel gépfejlesztés közelében leszek, és szeretnék följebb lépni 550-600W környékére, hogy a leghalványabb kétely se legyen abban hogy "elbírja-e". (Persze nagyon sok mindent ő is elbír, de pl. a jelenlegi vga-m miatt toldót kellett betenni mert nem volt elég 6 pines csati a tápon...)
    1.: Mennyit szánnál rá?
    ● Annó 16 ezerért vettem ezt a remek erőforrást, gondolom ez most nem fog ennyiből kijönni. Rá tudom szánni mondjuk a dupláját is, de 40k fölé már nem szívesen mennék.
    2.: Milyen gépre kötnéd?
    ● A jelenlegit lásd az adatlapomon. Pontos gépleírást nem tudok, úgy tervezem, ennek a tápnak ki kell bírnia a következő 2-3 komplett gépbelső cserét. (mondjuk ha 3-4 évente váltok) Ezért mennék föl 550-600 W köré.
    ● Fontos: Nanoxia Deep Silence 5-ös házam van, ami alsó-tápos és nem kicsi!
    ● Videókártya terén biztosan be lesz keményítve, amint lejjebb mennek az árak. (Tehát az elkövetkező 10 évben bármikor :DDD )
    Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
    ● Moduláris legyen. Nem kell feltétlenül full moduláris, a fő köteget úgysem szedi le az ember. De a többit jó lenne variálni.
    ● Elképzelhető hogy tuning is lesz. Hogy mit és mennyire, arról a leghalványabb fogalmam sincsen, de pl a jelenlegi lapomba is lehetne tenni tuningolható procit, csak eddig még nem jutottam oda hogy ezzel foglalkozzak.
    ● Halk működés, de semmiképpen sem passzív!
    ● Hasonló megbízhatóság, és üzemidő mint amit a fenti Seasonic belsős táp produkált!

    Nem minden vándorút céltalan...

Új hozzászólás Aktív témák