Új hozzászólás Aktív témák

  • gabo9201

    senior tag

    válasz vzsryl #11317 üzenetére

    Köszi!

    Itt egy kolléga hivatkozott erre a tesztre ami szerint szerinte nem ajánlható. Én nem látok semmi kivetnivalót abban a tesztben.

    Ahogy te is mondtad:
    "Jól tartja a feszültségszinteket, és van benne védelem. Mi itt a probléma? Ez egy low-end tápegység. Alacsony a hatásfoka, nincs harisnyázva minden kábele, 12V-on nem túl combos. Azért ajánlott, mert nem veszélyes. De nem különösen ajánlott, mert sok negatívuma van. Ezért sokkal inkább Chieftec CTG, FSP HEXA 500W, FSP 500-60APN, FSP 500-60GHN ajánlott."

    Az alacsony hatásfokot mire értetted? Lehet le vagyok maradva, de nekem a 80+-os hatásfok nem számít rossznak. Az meg, hogy nincs harisnyázva minden kábele ki a lóf@szt érdekel? :DDD Engem biztosan nem :N

    Ahogy látom a kábelei színezéséből akár ez is alkalmas lehet a GTX480-hoz, mivel a két PCI-E csati két külön ágról jön. Gondolom a 4. ág pedig megy az összes többi hardverhez.

    Minden esetre árához képest nagyon jónak tűnik ez a táp. Igaz az XFX Core Edition is jó vételnek tűnik, de mégis csak 5K-val többe kerül és ami nagyobb baj, hogy kevés helyen lehet kapni.

    Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

Új hozzászólás Aktív témák