Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz Isual #10885 üzenetére

    Szerintem tegyél alá valamit. Ha a szőnyeg igazán hosszú szőrű, lehet, egyáltalán nem kap levegőt a táp. De mondjuk ezt észre fogod venni, mert gyorsan felmelegszik, s pörgeti majd a ventit akkor is, ha nem terheled a gépet. Aztán mikor túlmelegesett, lekapcsol a gép :)
    Vagy megemelném a gépet egy kis állvánnyal (van, aki szőnyeg nélkül sem teszi le közvetlenül a lábaira, mert az egy centis résen sem feltétlen kap elég levegőt a gép (nem feltétlen a táp, hanem az alsó venti) vagy felső tápos házat vennék, vagy az alsó tápos házba fordítva szerelném be a tápot, s ekkor a házból szívja a levegőt. Nem szép megoldás, épp az alsó tápos ház egyik előnyét veszíted el, de a szükség nagy úr :)

    (#10893) Petzval: Még ha valódi tápróllenne is szó, az a 9A-es 12V ág mire lenne használható megnyugtatóan manapság?
    A minőségi / védelmi gondokon túl az is utálatos dolog még, hogy ráírják a tápra a 5-600W-ot, ami valójában még az 5 meg 3.3V ágakkal együtt sem jön ki max elvi csúcsterhelésként, a ma lényeges 12V-os ágakat meg a ráírt teljesítmén 40-50%-ára lövik be.
    Gyakran ki se deríthető egy ilyen tápról, hogy elvileg mekkora terhelést bírna, mert sehol semmi specifikációt nem adnak meg sehol. :(

    [ Szerkesztve ]

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák