Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Van egy Corsair CMPSU-750TX típusú tápom, amit még 2009-ben vettem egy i7-920 konfiguráció részeként. Azóta már jócskán cserélődtek a gép alkatrészei, így mára nem sok maradt meg a régi cuccokból, de a táp azóta is szépen ellátja a feladatát. Viszont lassan már 8 éves lesz, és nem tudom, hogy - minőség ide vagy oda - meddig érdemes még hagyni kockázatvállalás nélkül.

    Amennyiben úgy vélitek, hogy ideje lenne már lecserélni, akkor legyetek oly szívesek, hogy ajánljatok egyet a következő paraméterek alapján:

    1. Mennyit szánnék rá? - Nos, olyan 30K környékén, de ha pár ezressel drágábban jóval jobb minőségűt lehet kapni, felmehetek 35K-ig is, a cél, hogy újabb 7-8 évet tutira kibírjon a kicsike. Persze, ha tudnátok 20K környékén számomra megfelelőt, az még jobb lenne. :DDD De inkább legyen 30, csak jó legyen!!!

    2. Milyen gépre kötném? - Az adatlapomon szerepel a jelenlegi konfigom összeállítása. Ezen annyi változhat, hogy később erősebb VGA kerül bele (Egy GTX 1080-ban gondolkodok, ha lesz rá zsé), valamint a rengeteg anime tárolása miatt előfordulhat, hogy később 5-6 HDD-t is meg kell még hajtania. SLI-CF nincs tervezve és soha nem is használtam több GPU-t. Meg majd a RAM lesz felbővítve 32 GB-ra, amint meg tudom oldani. Az alaplap és CPU még minimum 5 évig marad.:)

    +1. Extra igények. - Nos, a legfontosabb, hogy full moduláris legyen, vagyis csak azt a kábelt kelljen csatlakoztatni, ami használva is lesz. Ezen felül kell minimum a 80+ Gold minősítés, de ha Platinum belefér, csak jobb. És lehetőleg legyen rajta (hozzá) minél több SATA-csatlakozó.

    Nagyjából ennyi. Köszi előre is. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák