Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazzter

    csendes tag

    válasz syberia #103968 üzenetére

    Köszi, de mint írtam, akár kétféle konfighoz is mehet, ráadásul az öregebb feltehetően szép lassan frissülni fog. Nem tudom milyen lesz a jövőbeni konfig, de nem számítok 450W-nál nagyobb igényre.

    Mindenesetre megnéztem a be quiet kínálatát. A be quiet! Pure Power 9 500W modell tűnt egy jó kompromisszumnak. A Silver minősítés elég jónak tűnik.
    A kérdés már csak az, hogy rászánok egy kicsivel többet a félmoduláris kivitelre, valamint a méret befér-e mindkét házba (a +10mm meg a csatlakozók az egyikben nem biztos, hogy megfelelőek) -- de erre már csak én tudok válaszolni. :)
    ---
    Itt megnéztem egy tesztet: https://nl.hardware.info/reviews/6852/13/be-quiet-pure-power-9-cm-400w--500w--700w-review-conclusien
    ---
    Sajnos a teszt alapján arra jutottam, hogy a 12V-os táp ennek a sorozatnak a gyengéje. Nem stabil. Max. terhelésen már 11,5V-ra esik a feszültség. Ez nem szerencsés, ezért tovább keresek. (A System Power majdnem minden szempontból megfelelne - a paraméterekkel nincs gond - de a csúszó csapágyas ventilátor felejtős. :(( )

    Ha valakinek lenne más ötlete, annak örülnék. be quiet! System Power paraméterek golyós csapágyas ventilátorral 20e alatt 450-550W tartományban.

Új hozzászólás Aktív témák