Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Két telefon közül kéne választanom.
- Sony M5
- Samsung S5 NeoA Sony mellett szólnak a jobb paraméterek, az igényesebb kivitel és design. Ellene szól, hogy most jártam meg egy vízálló Z3C-vel, ami beázás okán elhalálozott.
A Samsungnál vonzó az AmoLED kijelző és a nagyobb akku. Mivel gyengébb is a processzor, remélem tovább bírja az akku, illetve kevésbé melegszik.
Szerintetek?
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Mennyiért lehetne elpasszolni egy Sony Xperia SP-t, amin még van 2-3 hónap gari? Viszonylag megkímélt állapotú, független, védőfóliával, szilikontokkal volt mindig használva. Szilikontokot, töltőt, dobozt tudok hozzá adni. -
Wiesn
csendes tag
válasz IMIIKE1998 #92404 üzenetére
20 körül.
@zozoka: azért, mert nincs tele minden bloatware-rel és egyéb, felesleges, sebességcsökkentő, tárhelycsökkentő, akkuzabáló, felesleges cuccokkal.Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Egy ismerősöm kérdezte, hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Samsung E1200
Nokia 108
Alcatel OT2000
Doro Phone Easy 508
Vodafone Smart First 6
Nokia Asha 208
Samsung Galaxy Young 2
Samsung Xcover 550
Vodafone Smart 4 Turbo (4G, NFC)
Samsung Galaxy J1
Sony Xperia E4
Microsoft Lumia 535Sem ár, sem semmi nincs meghatározva, de ebből a listából kell választani.
Javaslat?
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
50000Ft alatt használtan milyen okostelefont érdemes venni?
Eddig egy 16gb-os LG G2-öm volt.A kevés tárhelyet leszámítva nem volt vele semmi problémám, csak tönkrement.
Esetleg egy gyárilag frissebb droidot is el tudnék viselni (de más oprendszer is szóba jöhet).[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #92407 üzenetére
kínai játszik? nem tudom mondjuk,használtan van e,ha van,50 alatt kell legyen.
-
tyaty1
tag
Sziasztok, milyen telefon van, ami:
-64 bites SoC-cal rendelkezik
-van benne legalább 3-4gb RAM
-legalább 720p-as AMOLED vagy IPS panel van benne
-kibír 6-8 órányi netezést wifi-ről alacsony fényerőn.
-Lehetőleg ne legyen 5,5"nél nagyobb. Ideélis lenne ha nem kenne nagyobb, mint egy iPhone 5, de erre nem sok esélyt látok( inkább begyen kicsi és vastag , mit nagy és vékony)
Ha nagyon jó az akkuideje, akkor egy naggyal is ki tudok békülni.Kínai/használt készülék játszik, ha van rá normális garancia.
És lehetőleg 100k alatt legyen.
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #92412 üzenetére
A egy ismerősömnek xperia sp-je van,semmi gondja vele.a Z2 meg különösen ajánlott a M.A tesztjén.jó lehet...annyi márka,típus van már,hogy képtelenség mindegyikkel képben lenni ui. Z2-őt nem kapsz 50 alatt szerintem
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz zozoka79 #92413 üzenetére
Nekem is volt Sp-m, és szoftveresen egy rakat sz@r, ezért is félek kicsit a Sonytól, illetve ismerősömnek volt sima Z-je, és az is egy laggos kacat volt, bár ott a hardver sem volt túl acélos.
A Z2 a 3gb ram, és a vízállóság miatt tetszik.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
lalika740
aktív tag
válasz takacsbotond #92407 üzenetére
Hello vegyél egy huawei p7 et azt kapsz 50 alatt es megbizható készülék
Troublemaker, Iphone 14 Pro Max,Samsung S23 Ultra
-
Ájvé
veterán
válasz tyaty1 #92411 üzenetére
Miért olyan fontos a 64 bites SoC?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
6-8 óra aktív képernyő időt nem sok telefon bír, Lenovo P1m-et mondanám, de az sok feltételednek nem felel meg. Lehetne Xiaomi Mi 4c is, de annak meg az akku ideje kevés. Talán Xiaomi Redmi Note 3, de annak bootloadere zárt még ha jól tudom. -
tvamos
nagyúr
Hosszas vergődés után úgy döntöttem, a ZOPO ZP330 lesz nálam a befutó. Szerintetek honnan érdemes megrendelni? DX EU? edigital? Vagy van valami jobb hely?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
lalika740
aktív tag
válasz voyager4.4 #92418 üzenetére
Nekem az nem jön be .megbszerintem erősebb a p7 majdnem mindenben .szerintem
-
legenda
akkor pont nem neteztem, de korábban és most nem tapasztalok hibát;
takacsbotond; szia, régebbi típusú és/vagy alsóbb kategóriás készülékek okán nem érdemes általánosítani a gyártóra, annak újabb/aktuális csúcskategóriájára.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Thief
aktív tag
Sziasztok.
Eleg nagy dilemmaban vagyok. Masfel eve egy LG G2-t hasznalok, de kezdi megadni magat, az akksija sem az igazi mar, itt az ideje valtani. Itt kezdodik a problemam. Elofizusan tudnek venni samsung s6/s6 edge-t, iphone 6 plust vagy 6s-t, sony z5/ premiumot, lg g4et, htc m9et vagy nexus 5x-et/6p-t. Ahogy a tesztekben olvastam a regi G2/Z3 twloknal joval gyengebb jelenleg az osszes felsorolt keszulek akksija. Itt a bokkeno, ugyanis nalam az ejszakai muszak miatt foleg ez a mervado (na meg persze hogy a g2nel ne legyen gyengebb, ha mar ujitok. A kerdesem, hogy akksi es megbizhatosag szempontjabol Ti melyiket vennetek a felsoroltak kozul? Kinai nem jatszik es csak a felsoroltakat tudom elofizusan venni. Z3at is tudok, de egy 2,5 eve piacon levo telefont nem fogok egy 2 eve piacon levovel cserelni, foleg hogy tapasztaltam a sony eddigi hozzaallasat a regebbi keszulekei tamogatasaval kapcsolatban. Eleg surgos lenne a dolog. A valaszokat elore is koszonom. -
legenda
szia,
iphone-ból csak a plus verziók, ha jó akkumulátoros üzemidő kell, azokat a g2 után sem éreznéd gyengének.
(a 6s plus lenne az igazi, az elődhöz képest dupla ram és sok más tekintetben is jelentősen jobb.)
az s6 és s6 edge típusokból kihozható akkumulátoros üzemidőben a g2 szintje, de sok aprólékos beállítást igényel, mivel alapban fut sok samsung és google folyamat, szinkronizáció...stb., illetve a ram kezelése sem az igazi. (s6-ból az edge+ lenne jobb, főként a több ram és a jobb akkumulátoros üzemidő miatt.)
a 6s, 5x, m9, z5p és társaik valóban kompromisszumosabbak az akkumulátoros üzemidő tekintetében, ha (amennyire lehet) azonos feltételek mellett vannak összehasonlítva - kérdés persze, hogy esetedben milyen felhasználói szokásokról van szó, mert az egyik készenlétben vagy telefonálásban gyengébb, de kijelzős használatban nem szélsőségesen rossz, a másik meg épp fordítva...stb.
nekem az egyik vesszőparipán a jó akkumulátoros üzemidő a telefonjaim kiválasztásakor, most 6s plus van, illetve előtte note 4, ezek kapcsán nem lehet panaszom adott tekintetben sem, sőt!
a 6s plus kapcsán tettem be olyan akkumulátoros statisztikát a témájába, amikor 3 nap készenlét mellett 8 óra használatot (ebből 7 óra feletti kijelzőst) nyomtam bele úgy, hogy akkor még 20%-on állt az akkumulátor töltöttsége, amikor feldugtam töltőre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Thief
aktív tag
A 6s plusrol tenyleg jokat olvastam, de azt az egyet kihagytam a listabol, mert torony magasan az a legdragabb. Meg a sima plus belefer, de 50fontot nem akarok fizetni havonta egy telefonert. (Otthon meg kb korrekt aron is lenne )
Nalam a sok kijelzo ido a lenyeg, ugyanis sokat bongeszek. Jatszani nem jatszok, videokat nem nezek, kb napi 15 perc hivas es sok messenger/viber. Ezen kivul heti 1-2 fenykep es ennyi az osszes felhasznaloi szokasom. Regebben costum romokat is probaltam, de mar nem foglalkoztat ez sem. Legyen 5ora koruli vagy feletti a kijelzoido es birjon egy 12 oras ejszakai muszakot ugy, hogy meg ha hazafele tartok reggel es esetleg nem jon a busz/underground akkor meg google mapsen meg tudjam nezni, hogy egyaltalan hol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
lalika740
aktív tag
válasz szabonagyur #92428 üzenetére
Hello!Megprobállok de igen telefonról vagyok fent és nem mindig figyelek de pontosan nem értem mire gondolsz .Sajnos sokszor javít a telefonom olyan szavakra amit nem akartam írni .de ha megmondod mi zavar Megprobállok figyelni rá
-
galaxys80
veterán
válasz szabonagyur #92428 üzenetére
Ez most valami vicc?
-
skristof
tag
sziasztok!
(beírtam az android dualsim topikba is, de lehet, itt jobb helyen van)
nem követem a piacot, ezért érdeklődnék, hogy az alábbi paraméterekkel mi számít most bestbuy-nak?
- 150-200$ max (EU ár, vagy van még esély, hogy átcsúszik gift-ként?)
- dual sim + sd bővíthetőség
- tudja itthon (leginkább BP-n) a 4G-t [voda]
- 5" (jelenleg lenovo A820-am van, ez 135 × 68.2 × 9.9 mm, és már ezt is kényelmetlen egykézzel átérni)
- minél nagyobb akksiilletve várhatóak mostanában új modellek, amikre érdemes várni / lenyomják a mostaniak árát? (nem ASAP telefonvéltel)
köszönet
-
ovics
aktív tag
válasz tyaty1 #92411 üzenetére
telekomnál most akciós a honor 7, ha az megfelel persze
kali linkelt képet is feljebb -
veterán
Skacok !
Telenornál Lenovo A6000 feltöltőkártyával 38000 Ft ! (ez nem rossz ár)
Kértem egy visszahívást. Kíváncsi vagyok, mi ez a "kérj visszahívást és vidd el akár 11 ezerrel olcsóbban"
Majd referálok...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
majdnemkocka
tag
Tiszteletem,
Betelt a poharam az Xperia SP-mmel és lecserélném, mielőtt kárt teszek benne.
- Árkategória: mondjuk 100eFt-nél sokkal többet nem költenék, de egy pici túlcsúszás belefér
- Újonnan venném, kétévente váltok telefont és jó lenne, ha annyit kibírna (gari és időállóság szempontjából is)
- Nem zárkózom el a külföldi rendelástől, de itthoni kereskedőtől kényelmesebb lenne venni. (ugyanitt: a mobilkereskedes.hu-ra volt már panasz? kicsit túl szépek az áraik, hogy igaz legyen)
- mindenre használom a telefont: FB, twitter, böngészés, email, chat, blog, fényképezés, GPS nyomrögzítés (túrázás, bringázás), navigálás, Spotify, néha még játszom is (ezt minde nem is bírta az SP...)
- jó lenne valami fasza kamera (hátlapi, szeflit még sosem csináltam )
- filmeket viszont inkább moziban nézek, úgyhogy 5.0-5.5 inch alatti képernyőátló is elég, sőt, örvendetes
- Maradnék az Androidnál és az időtállóság kedvéért jó lenne már Marshmallowról indulni
- a 3GB RAM és a minimum 16, de inkább 32GB tár (főleg, ha nem bővíthető) szintén a jövő miatt kéneEddig a Nexus 5X, a Sony 3/5 compactok, a Xiaomi Mi4c, az LG G3 (3rd gen) és a G4, a Moto X Play, a Honor 7 jött szóba. A Xiaomi tetszik és olcsó is, de nem nagyon van kedvem hetente ROMot cserélni, hogy működjön; a Sonykkal most éppen roszban vagyok ; a Nexus elég drága; az LG-t és a Honort pedig nem ismerem.
Mit ajánlotok, ó, guruk?
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
lalika740
aktív tag
Mi a franc az a központozásod?tudom hogy nem irok helyesen sajnos ezt valahogy nem tudtam megtanulni soha .Más területek jobban mennek .42 vagyok de nem hiszem hogy itt én irok a legrosszabbul ráadásul egy csomót a telefonom javít .De most már akkor figyelek rá hogy megfeleljek a nagy elvárásaitoknak .Nekem olyan dolgok mennek amik nektek soha nem fognak de ez már egy másik történet .Azért ezt tényleg nehéz elhinni azért irok ide hogy másnak segítsek nem azert hogy helyesírási versenyt nyerjek.De van egy remek ötletem akinek nem tetszik az enyémet hagyja ki.
-
TBBones
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy milyen telefont válasszak?
-60e Ft alatt szeretnék kijönni.
-sose volt használt telefonom, maradnék az új telefonnál
-T-s vagyok, de ha jó áron van akkor függetlenül is jöhet tipp.
-Nem cserélgetem gyakran a telefont, szóval hosszú távra terveznék venni egyet.
-A telefont jelenleg skype, facebook, 1-2 link megnyitása, ébresztőnek, naptárnak és telefonálásra használom csak. Semmi extra.
-maximum 5" méretűre gondoltamKinéztem egy: DOOGEE X5 PRO-t
Sony xperia SP-m volt, és teljes mértékben elégedett voltam vele.
Vagy javítsam meg a sonymat. A sony-ra körülbelül 9 ezret kellene rá költeni (kijelző+digitizer csere)
A fő kérdés: Rosszabb telefonom lenne egy x5 Pro-val? Vagy jobb.
Kamerában úgy tudom, hogy sokkal rosszabb az x5.
Másik kérdés, van-e olyan telefon, vagy jön-e várhatóan olyan telefon, amire megérné lecserélnem a sonymat, javítgatás helyett?
Köszönöm a válaszokat. -
veterán
válasz TBBones #92441 üzenetére
Szia ,
azt nem tudom hogy a Skype hogy fut Windows-mobilon (hátha valaki válaszol erre), de a többire pl egy ilyen bőven elég.
Prémium fülhallgatóval is simán a 60 ezres kereten belül maradsz. Szolgáltatói készülék, normális gari.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
félisten
válasz galaxys80 #92430 üzenetére
Mi lenne a vicc rajta? Ahogy a kulturált viselkedés elvárt egy fórumon, úgy a legalább értelmesen megszerkesztett mondatok is, még akkor is ha ez fáj egyeseknek. Az, hogy valaki mobilról ír vagy tegyük fel ékezet nélkül nem gond, de azért az alapvető írásjeleket rakjuk már a megfelelő helyre, ne csak ész nélkül nyomjuk meg a küldés gombot, hogy én legyek az első.
@(#92440) lalika740: azért, hogy a pont meg a szó közé ne rakj szóközt elég alapvető dolog.
-
lalika740
aktív tag
válasz szabonagyur #92443 üzenetére
Azért teszek pontot a mondatok közé mert iPhone 6 t használok éppen és ha a jobb kezemmel irok akkor a szóköz helyett sokszor a pontot találom el főleg ha sietve irok 4.7 colos kijelző kicsi nekem de most mar vagy 5 hónapja ezt szeretem van nagyobb telefonom is majd azzal irok ha ide kell írnom .Egyébként örülök hogy figyelsz a fórum külalakjára .Azoknak is irj akik hülyeségeket írnak hozzáértés nélkül .Egyébként most majd jobban figyelek !!Már most se pontoztam.Tul nagy a kezem sajnos ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
motoflug
őstag
Nem tudom volt-e már, de ez ütős ajánlat.
-
BlackDevil
aktív tag
Hali
Szeretnék egy új telót vásárolni.
- Android
- max. 5" ( esetleg kicsit nagyobb ha nagyon megteszik a teló )
- min. 32Gb tárhely ( bővíthető legyen )
- min. 2Gb RAM
- min. 5/13 mpx. kamera
- független ( ha nem az se baj max 2 telefont használok ) ( most a t-nél mintha független telefonokat láttam volna )
- dual sim előny, de nem feltétel ( t és kék t simem van )
- NFC
- vez. nélküli tölt. előnyLehetőleg t-nél venném előfizetés megtartással. ( paletta 100 )
Játszani, böngészni szoktam leginkább.
Gyors, gördülékeny legyen.Ár 100 körül, de nem baj ha több.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
veterán
válasz TBBones #92445 üzenetére
1-2 link, meg skype és FB , ezért javasoltam 4G-képes eszközt normális kamerával. Persze az SP is lehet az, kérdés hogy Neked melyik van ? 5302-5303-5306 ?
A Doogee X5 Pro nagy dilemma, vakarom a fejem én is, de valahogy tartok tőle. 1 hónap múlva szülinapos az egyik gyermekem, és épp elromlott a tablet, feladja a leckét. Valahogy inkább az előbb linkelt Lenovo A6000 szimpatikusabb nekem. Nehéz ügy.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz motoflug #92446 üzenetére
Jó ideje alig van készletük. Reklám van, termék nincs.
re 92447 :
T-nél még ha független is, tuti nem lesz dual-sim (vagy engem nagyon meglepne) Honor 7-re érdeklődj rá, nem rossz kis ketyere[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
majdnemkocka
tag
válasz majdnemkocka #92439 üzenetére
Lemaradt: jelenleg Vodás vagyok, de előfordulhat, hogy pár hónap múlva (amikor lejár a hűségem), váltok, de ha váltok, akkor is max UPC-re, úgyhogy a 800 Mhz (Band 20) LTE-támogatás sem lenne baj, illetve független telefont keresek (hűséget amúgy sem aakrok vállalni).
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok