Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
szia,
iphone-ból csak a plus verziók, ha jó akkumulátoros üzemidő kell, azokat a g2 után sem éreznéd gyengének.
(a 6s plus lenne az igazi, az elődhöz képest dupla ram és sok más tekintetben is jelentősen jobb.)
az s6 és s6 edge típusokból kihozható akkumulátoros üzemidőben a g2 szintje, de sok aprólékos beállítást igényel, mivel alapban fut sok samsung és google folyamat, szinkronizáció...stb., illetve a ram kezelése sem az igazi. (s6-ból az edge+ lenne jobb, főként a több ram és a jobb akkumulátoros üzemidő miatt.)
a 6s, 5x, m9, z5p és társaik valóban kompromisszumosabbak az akkumulátoros üzemidő tekintetében, ha (amennyire lehet) azonos feltételek mellett vannak összehasonlítva - kérdés persze, hogy esetedben milyen felhasználói szokásokról van szó, mert az egyik készenlétben vagy telefonálásban gyengébb, de kijelzős használatban nem szélsőségesen rossz, a másik meg épp fordítva...stb.
nekem az egyik vesszőparipán a jó akkumulátoros üzemidő a telefonjaim kiválasztásakor, most 6s plus van, illetve előtte note 4, ezek kapcsán nem lehet panaszom adott tekintetben sem, sőt!
a 6s plus kapcsán tettem be olyan akkumulátoros statisztikát a témájába, amikor 3 nap készenlét mellett 8 óra használatot (ebből 7 óra feletti kijelzőst) nyomtam bele úgy, hogy akkor még 20%-on állt az akkumulátor töltöttsége, amikor feldugtam töltőre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest