Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz bubibaba31 #91701 üzenetére
Mondom, az új motorolákban van hasonló funkció.
fireman123: nekem pedig a Note 3 Pro lesz a következő jelölt
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne egy új telefont venni. (Eddig Note 2-t használt)
Következők a szempontok:6 v 8 mag (ha nagyon olcsó 4-el is kiegyezek)
4G/LTE képes
elő és hátlapi kamera
GPS
Android
5" legalább
bővíthető memóriaOlvasni, böngészni, viberezni szokott.
Tudtok valamit ajánlani?.
-
törölt tag
Lenovo Vibe P1! Brutális akksi, fém készülékház, korrekt középkategóriás hardver (Snapdragon 615, 8 mag). Kamerában mondjuk nem túl erős, de nem tudom ez mennyire számít neki.
Ha fontos a GPS akkor inkább Snapdragon procival ellátott készüléket nézzen szerintem mert a MediaTek lapkák ebben nem erősek.Illetve valami árszintet még bedobhatnál hogy relevánsabb ajánlásokat tudjunk adni
(#91700) bubibaba31: És az szempont hogy cikizik-e?
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #91698 üzenetére
ez érdekes, tehát nem minden nálunk kapható Redmi-n van Google Play, hogy alkalmazásokat tudj letölteni a hivatalos android storeból? akkor alapból honnan tölthetsz alkalmazásokat ilyen telefonon?
amúgy pl. a Redmi 2 Pro eustock-os leírása szerint van rajta Google Play, akkor ezt már itt a hazai forgalomba hozás előtt mókolták?
szerk: a Redmi 3-at én is várom, hw-es teljesítménybe nekem bőven elég lenne a 2 Pro is, de a 4100-as aksi elég jól hangzik a 3-asban, azzal talán elmegy 2 napot is a teló aktív használattal.
[ Szerkesztve ]
-
Leki78
tag
Sziasztok!
Hamarosan telefonvásárlást tervezek. Szeretném a régi Sony Ericcson Live With Walkman-t lecserélni.
Milyen új típus ajánlanátok az alábbi tulajdonságok figyelembevételével?
1. Android
2. 4 magos proci
3. 4,5" vagy max. 4,7"-os kijelző (a 4" kicsi az 5" nagy)
4. Min. 1GB Ram
5. 8GB belső tárhely
6. Ami nagyon jó lenne, hogy legyen a alsó gomboknak háttérvilágítása.
7. Ja és az ár max. 35000ft.Nincsenek a használattal kapcsolatban extra kívánságaim a legfontosabb dolog hogy tudjam Gpsként használni (IGO Primo). A GPS jelet tartsa stabilan.
Illetve a programokat lehessen az SD kártyára áthelyezni.Szívem szerint Open Dott-ot vennék, ami akkor amikor kapható volt még nagyon jó ár/érték arányt képviselt a maga 23000ft-os árával. A fenti dolgoknak kivétel nélkül megfelelt.
Amit még nézegettem:
LG Leon H320
LG Spirit H420 (ennél a kezelőgombok háttérvilágítása megoldott, mert a kijelzőn találhatóak, viszont pont a GPS-ét elég sokan szidják)
Acer Liquid Z410 (Sajnos ennél nincs háttérvilágítás)Jöhet bármilyen javaslat.
Köszönöm előre is.Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
bacardi1989
csendes tag
Sziasztok
100.000ft érték-ig keresek telefont.3 dolog ami fontos volna nekem.1 nagy kijelző,2 normális kamera,És legyen benne internet nélkül is használható gps
Első körben a lenovo S90-et néztem.
Van valakinek tapasztalata vele?Vagy esetleg tudtok alternatívát ajánlani?Kinai telefont nem szeretnék,csak rossz tapasztalatom van velük[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz fireman123 #91697 üzenetére
Biztonsági okokból zárt, lesz rá multi ROM akkor lesz magyar nyelv és google play is.
(#91707) DS39:
Saját alkalmazás boltja van a Xiaominak, készülékeit a kínai/indiai piacra gyártja, nem a nyugatira, de egy kínai piacra szánt készülékbe sincs google play, ott nem fontos, sőt nem is biztos hogy nagyon engedik.[ Szerkesztve ]
-
Leki78
tag
válasz voyager4.4 #91713 üzenetére
Szeretnék inkább max. 35000-ben bent maradni és a kijelzőből is inkább a 4,5" lenne a legjobb.
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
m1lan
őstag
Ha a Samsung Galaxy Note 2-ről van szó, akkor igen, gyakorlatilag mindegyik erősebb nála, főleg a Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Amivel számolnia kell hátrányként: a kínai telefonok nagy része nem kezeli a b20 LTE hálózatot, ami főleg vidéken nagyon elterjedt, illetve le kell mondania a Samsung extráiról (Super AMOLED kijelző, S Pen...)
Hardveresen, illetve kijelző élesség szempontjából (HD helyett Full HD felbontás, ugyanúgy 5,5" kijelzőn) garantáltan előrelépés lenne neki. Na meg ugye a szoftveres támogatottság sem utolsó szempont, ami a Note 2 esetében már lejárt.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv! Okostelefont szeretnék, 50-60k körül, esetleg ha van valami Best Buy, akkor az is érdekel. Az igaz, hogy az Android belassul idővel? Mert nem vetem meg a WP-t sem. Hosszútávra tervezek, és az is fontos, hogy játékra használhassam. Pld.: World of Tanks Blitz Nem vagyok márkafüggő, Magyarországról bármi jöhet, kivéve a Sony nevű hulladékgyárat. A híres-neves termékükkel jó sokat szívtam.(Sony Xperia SP)
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz IMIIKE1998 #91720 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
surgery
senior tag
Üdv a négy közül melyiket?
Huawei P8, G8 Horon6 plus
Xiaomi MI4c 32gb/3Pro és kontra melyik mellett döntsek?
-
Ájvé
veterán
válasz IMIIKE1998 #91722 üzenetére
Te tudod, manapság jobban megéri neten keresztül rendelni. Topik 99%-nak fingja sincs mi van Debrecenbe, így nehéz bármit is írni.
dantre:
Note 2 még nyitott, úgyhogy nem kell ettől tartani, MIUIHU is van rá. -
amadeus11
senior tag
Umi Rome telefonja van itt valakinek? Nagyon jónak néz ki. A tesztek két negatívumot hoztak fel: az aksi hamar merül és a kijelző két ujjat érzékel ( mivel nem játszom ez nem érdekel). [link]
There is a star
-
veterán
válasz Leki78 #91716 üzenetére
Ne csak a kijelzőméretet nézd, hanem a teljes külső méretet. LG Spirit a legkisebb 4,7 teló, könnyű is, nem nagyobb mint a 4,5" Opendott. Ne a H420-at nézegesd hanem a H440n-t. Minden 4G frekit támogat.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
yuyizi
tag
Sziasztok !
Telefont szeretne nővérem vásásrolni, az lenne az elvárása, hogy 5 colltól ne legyen nagyobb és valamennyire azért lehessen vele fényképezni. Operációs rendszer az igazából mindegy. Árban max 60.000 ft körül gondolkozik. Előre is köszönöm a válaszokat !
Szép napot .
ÁdámVideó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #91732 üzenetére
Ezek ismeretében tudtok még alternatívákat mondani?
-
MODERÁTOR
-
DaWe94
senior tag
válasz Viktor0610 #91737 üzenetére
Tudom tudom, csak ezekhez az elvárásokhoz elég bestbuy gyanús, azért mondtam
IMIIKE1998: Van az edigitálnál Meizu M2 Note 60k-ért vagy Honor 4C 54-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Krista
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna telefonokat ajánlani? Maximum 40-50e Ft-ig kéne elmenni , anyukámnak lenne.
Nem használt telefon lenne. Samsung, LG előnyben. -
monti0222w
addikt
válasz Viktor0610 #91737 üzenetére
Annyit ki lehet bírni, szerintem.
-
Ithuriell
csendes újonc
Üdv! Jellemeznétek pár szóba a következő telefonokat? Előny, hátrány- pro, kontra is jöhet!
sony xperia m4 aqua
lg spirit 4g
alcatel idol 3
samsung galaxy a3Melyik érné meg legjobban? Az m4 tényleg olyan rossz mint mondják?
A spirit volt pár percet a kezembe, egész jól néz ki, de ez mind a 4 jelöltre igaz.
Alcatelről semmit sem tudok, csak kinézetre jön be
A3 gyengébb mint az m4, de talán jobb választás. Ki mit tud mondani? :s -
Andrewke072
csendes tag
Sziasztok! Mit tudtok mondani a Snapdragon 810 ről? Érdemes lenne venni egy olyan telót amibe ez van? pL: OnePlus 2 64GB vagy akkor már a Meizu Pro 5 MX5 Pro-t
-
Ithuriell
csendes újonc
válasz monti0222w #91742 üzenetére
Szolgáltatók ajánlatai, szeretnék ezeknél maradni. Sajnos a telekom kiesik, nem tölt be a weboldala
Vodafone, telenor jöhet, ahogy néztem a upc mobilnál elég drágák
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs