Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborka30
aktív tag
-
tybsen
addikt
válasz bandi0000 #82748 üzenetére
Szerintem éppen ezért is jók a Nexusok , mert nincs az az érzése az embernek a vásárlást követően , hogy egy elavult eszközt tart a kezében.. évente csak egy Nexus jelenik meg, rendszeresen jönnek a frissítések, a rendszer pedig a lehető legjobban optimalizált. / de sajnos nincs t-mobilnál úgyhogy így kilőve.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Van kerek 100e okostelefonra,ebből kellene a lehető legjobbat kihozni...Olvasottak alapján nem idegenkedek a kínai típusoktól sem, főként a Huawei volt az ami megtetszett. Gondolom ebből az összegből tudás téren jobbat kilehet hozni mintha a nagyobb márkák pl samsung, nokia, sony tipusok közül választanék?!
Honor 6 elég ajánlott ahogy olvastam...ami hasonló lehet az a p8 lite, de kérdés az hogy az árkül. mellett tud e annyival többet a Honor 6 ill. anyagminőség terén is, hogy amellett voksoljak?!
De mint említettem bármi más is szóba jöhet ami a 100ba belefér. Köszönöm előre is! -
geristar
tag
Egy új P8 Lite tulajdonosa lettem. Ki kell még ütni az új aksit? Vagy nyugodtan nyűzhetem?
-
ViSAS
senior tag
válasz geristar #82764 üzenetére
Semmiképp. Nem tesz jót a lítium alapú akkuknak ha:
- 20% alá viszed a töltöttséget
- 90%-nál tovább töltöd (de havonta egyszer 5%-tól 100%-ig mehet a töltés, hogy a cellák közti feszültség különbség megszűnjön)Így lehet belőlük kihozni a legjobb élettartamot. Gyakrabban töltöd, de jobban jársz így, hogy 800-1000 töltési ciklusig tudja leadni lényegében ugyanazt a teljesítményt, mintsem 250 ciklusig. Az éjszakai töltést én elítélem, mert akkor kb. 8 órán át maximum töltöttségen áll a telep.
[ Szerkesztve ]
-
geristar
tag
Okés, köszi nektek.
-
ViSAS
senior tag
válasz #03372544 #82770 üzenetére
...és ezzel még sook-sok millió másik ember is így van, de ettől még vitathatatlan hogy gyorsabban degradálódik, még ha te nem is veszed észre egyik napról a másikra. Csak sok kicsi sokra megy...meg attól is függ, hogy milyen gyakran tölti az ember.
Példa: hardcore user vagyok, egész nap használom a telóm. Kezdetben anno az Ace 2-m 4 és fél óra kijelzőidőt bírt folyamatos terhelés mellett, mára másfelet maximum. A végén már napi 3x töltöttem és éjszaka is a töltőn hagytam.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz bandi0000 #82746 üzenetére
Üdv
Én idén cseréltem volna az M7-em, de eddig nem tettem meg és ez nem véletlen.
A Samsung nálam a külső és a szoftver miatt esik ki, az LG a Snap808 és a szélessége miatt és bőr vagy nem bőr nem egy HTC, a HTC meg azért mert még nem hozott nagy különbséget az M8-hoz képest, azt pedig már nem akarok venni.
Sony soha nem tetszett, és fogásra is kényelmetlen nekem. Mindemellett továbbra is androidot szeretnék használni, így jutottam vissza ahhoz hogy nekem még mindig a HTC felelne meg legjobban (valahogy nekem ők adják a fűszert a húshoz ) ezért megvárom a következőt ami számomra már akkor is elegendő előrelépés lesz ha a fogadkozás ellenére mégsem fog olyan nagy mértékben változni az M9-hez viszonyítva. Na meg jön a Snapdragon 820...A HTC-t nem is említetted. Újból Sony fel sem merült? Én azért legalább a szeptembert megvárnám a helyedben a Sony miatt. Ha nem akarsz várni akkor G4.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
SybenX
őstag
válasz Lallerboy85 #82763 üzenetére
Honor 6 jó választás.
-
Noi24
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Kyocera torpue s701 telefonon van magyar nyelv?
-
bandi0000
nagyúr
félreértés ne essék, nem azért vacilálok mert válogatós vagyok, de ha valaki 200k-t kiad 2 évre aláír hűségre és 2 évre akar teleront venni az azért nyilván meggondolja
Samsunggal se a szoftveres rész izgat annyira hanem a többi, 100k lenne valszeg nem érdekelne de ha ennyire becsülik a telefont az igen is legyen árhoz képest megfelelő, mert a kijelzőt valszeg meg tudták volna csinálni ha akarják
beruháztam most egy komoly 530-ra 520 helyett hátha azzal kihúzom valameddig amíg nem jön valami ihlet
Xbox One: bandymnc
-
spider80
őstag
válasz bandi0000 #82775 üzenetére
Az 530 kb gyengébb,mint az 520. Nem lesz előrelépés.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
mclaren777
senior tag
Szerintetek a 16GB-os Sony Xperia M4 Aqua Dual jó vásár 80-85 között ha valaki 4G + Dual SIM + vízálló kombóra vágyik?
Nincsen különösebb hiányossága?Vagy van ennél jobb vétel hasonló/alacsonyabb áron?
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz mclaren777 #82778 üzenetére
A 16GB-os megéri.
-
Alister71
nagyúr
-
Flind
senior tag
Igen, jó.
-
monti0222w
addikt
Szia, Meizu M1-M2, nem rossz az Elephpne P7000, Lenovótól a P70 vagy K3 Note.
-
törölt tag
Hol árulják ennyiért?
-
grex4
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget telefonvásárlás témában.Árkategória: 20.000 max.
Használtan venném meg itt a Ph-n.
Hosszú távra kellene, és a legjobbat keresem. Független vagy T-mobilos.
Standby üzemidő lenne fontos szempont, értelmes kijelző, ne akadjon, ne fagyjon, legyen beszédhangereje és hát azért erős is legyen. (jólenne 4mag, 1g ram, N-es wifi, gps, full hd videófelvételt is tudnám értékelni, de nem kizáró ok ha nem) Játék nem lényeges!
Android érdekel csak!
Okostelefon kialakítású legyen. Ne legyen túl nagy azért, nőnek lesz.
LG márka egyelőre bejött, szal előnyben részesíteném.
Szoftveres frissítgetések nem nagyon lesznek rajta elvégezve, szal az a rész sem fontos.LG G2 mini-nk van, az nagyon jó telefon de nem akarok még egyet. LG 4X HD-t is nézegettem, de túl sokan panaszkodnak az akkura ami kizárta végül. Más hasonló kaliberű, esetleg más márkájú telefon értelmes üzemidővel még létezik amit 20 körül lehet fogni itt ph-n?
Galaxy s3-at fél éve nagyon ajánlgatták, de inkább mást vennék.
köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mclaren777
senior tag
válasz #42308056 #82784 üzenetére
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony/xperia-m4-aqua-dual-e2363-p284149193/
Viszont nekem a 16 GB és Dual SIM mellett szükségem lenne a 800/1800/2600 MHz 4G-re is, viszont ezt ahogy látom csak az E2333 variáns tudja, az általam talált E2363 nem
Mi a túrónak egy adott típusból is ennyiféle változat?
-
SybenX
őstag
válasz mclaren777 #82786 üzenetére
Innen vedd inkább ne sufni gsm-be.
-
Pirostank
csendes tag
Sziasztok kisse tanacstalan vagyok , 2,5 evig volt egy Winphone -om, -elötte android- most kenyszerböl valtanek ,mert a microsoft ugy gondolta, hogy gyakorlatilag minden voip appot megszüntet, a 7-es verziokra. Kineztem egy samu ace 4-et (357-es-4G-s), ki is probaltam, -de bocs, ha megbantom az androidosokat- hat aki erre azt mondja gyors, annak sztem eleteben nem volt windows phone a kezeben... 1 het utan akadozik - windowshoz kepest- , nem birja feldolgozni neha, hogy mar mas appot hasznalok, az elmult par masodpercben... Es közben olyan app is megnyilt amit nem is hasznalok(fenykep nezegetesnel vmi google app termeszetesen)Fontos, hogy max. 4,3" legyen, fussanak rajta meg legalabb 3 evig a tango, skype,es tarsai appok, es max 50e legyen. Mar az amazon 40 oldalat is atneztem, de semmi. Vagy hatso led nincs, vagy kicsi az akku , vagy a ram. Köszi elöre is.
[ Szerkesztve ]
Üdv : Tankok
-
Shingen
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz SybenX #82788 üzenetére
GSM Home egész megbízható. Már vettem tőlük többet is. Többek között a G3-am is onnan volt, szó nélkül javították a repedéseket is.
Az expansys meg csak 8 gigásat árul ami viszont már elég nagy self tökön szúrás ha megveszi az ember.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
mclaren777
senior tag
válasz s3nsitivity #82794 üzenetére
Amúgy lehet hogy meglennék a vízállóság nélkül is és beérném a Honor 4X-el, főleg hogy jóval olcsóbb mint az m4, de úgy látom, hogy abban is sikerült alulméretezni a tárhely nagyságát. :-(
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mclaren777 #82795 üzenetére
Az más, ott engedélyzve van az SD-re telepítés.
-
s3nsitivity
addikt
válasz mclaren777 #82795 üzenetére
De ott mindent tehetsz SD-re.
Pont a múltkor próbáltam egyet és az egész appot SD-re tudja telepíteni, egy Angry Birds 2 és egy Instagrammtelepítése után is 3,56 GB szabad hely volt.
Sajnos ez a Sony-n eléggé korlátozott így kb semmire se elég az az amúgy is kevés 1.5 GB:
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
mclaren777
senior tag
válasz s3nsitivity #82797 üzenetére
Szóval egy adott alkalmazás majdnem 100%-át rá tudja telepíteni az SD-re és nem csak egy részét?
És vajon a Lollipop megérkezése után sem lesz sokkal rosszabb a helyzet?Ha csak ezen múlna akkor természetesen örömmel bővíteném SD karival. :-)
-
s3nsitivity
addikt
válasz mclaren777 #82798 üzenetére
Nem csak majdnem. Konkrétan a 100%-ot.
Nem hiszem, hogy változna Lollival, alapból kimaradt vagy játszottak a tárhelyet kezelő API-val ráadásul a Lolli pont az, hogy enged a megkötéseken is.
Storage Options - Android Developers[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Gebriel #82780 üzenetére
néztem a p8-az de nem egy erőmű ráadásul a kamera meg a zene jobb a g4 ben vagy s6 ban egyaránt, a lite-ot meg sokat használtam a boltba árultuk de nem jött át, az se 100%-os szoftver terén valszeg valamelyik oldalt döntök és kompromisszumot kötök mást nem tudok
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Politika
- Rendőrségi feljelentés
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest