Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz deja vu #46009 üzenetére

    Mint mondtam a ha kamerára kell a 720 a nyerő árkategóriájában a legjobb. Az 512 rammal komoly probléma nincsen, ha azt várja el az ember amire ez a készülék hivatott, és nem akar 55 ezerért full extrás játék gépet, akkor tökéletes. Ha nagyon nagyon sokáig netezel, akkor még előjöhet, de hétköznapi használatban kb. végtelenszer jobban elvan, mint a droid ugyanennyivel.

    A moto G-t mondanám, ami droid vonalon a legjobb, de jól át kell számolni, hogy biztosan elég lesz-e az 5.2 GB tárhely, mert ha nem itt nincs bővítés, és ha nem akkor xperia L.

    Az egyszavas mondatok azért vannak, mert minden tényezőt összevetve igazából egyértelmű sorrendet lehet kialakítani 60 alatti kategóriában. Ha nincs az embernek semmi extra kívánsága, és droidot akar akkor moto G, xperia L, ace 3 LTE ebben a sorrendben. Nem azért van, mert bunkók vagyunk, hanem azért mert ezeken kívül nem igen van más ami megéri az árát...

    #Alcatraz13 Figyelj itt igény szerint kikeressük az embereknek a legjobb választást, ha a külső a fontos, akkor döntsük el helyetted, hogy melyik tetszik számodra a legjobban?
    Bocsi, hogy lehurroglak csak imádom az ilyet... Különben az S3 LTE, és az S4 mini kb. egy szinten van, én a korrektebb kijelző, és a modernebb Soc miatt az S4 mini mondanám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák