Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Mr.Grincs #46599 üzenetére
szia,
amennyiben rendes nagy t-pont, úgy ilyen nincs, cserélniük kell, csak nem szeretnek/akarnak foglalkozni vele, mert ők viszontosok, a webshop rendelés meg direktben kerül kiszállításra, de attól még te nem elállni akarsz a szerződéstől, hanem a vásárlástól számított 3 munkanapon belül akarsz olyan hibával rendelkező készüléket cseréltetni, aminek a hibája akadályozza a rendeltetésszerű használatot, szóval ha egyértelműen látható a probléma, akkor pláne cserélniük kell!
telefon az ügyfélszolgálatra, ahol a problémát előadva megerősítik a fentieket, illetve így lesz nyoma is a rögzített hívásnak!Krisz79; más szín(ek)ben is van.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HuMarc
veterán
válasz Mr.Grincs #46599 üzenetére
Mi nemrég gariztattuk az én L520-amat (pixelhiba), szegedi T-Pontban délután 13:40-kor 1 órás várakozás. Nem vártuk ki, helyette elmentünk később a teszkós T-hez (ők mondták, hogy ott is lehet, ha nem akarunk várni), ott 5 perc volt az egész, és majd másfél hét múlva visszakapom az 520-at.
Cserekészüléket nagy sajnálatukra nem tudtak adni (nem tudom mi lett volna, ha szükségem lenne cserekészülékre), de adaptert a SIMhez tudtak. Mondjuk nem használom, C3212-be adapterrel együtt nem sikerült betenni a SIM-et, de az, hogy rendes méretű kártyát csak karcolások árán lehet eltávolítani, illetve belerakni a telefonba, azzal jár, hogy a Micro-SIM-et is simán helyén tartja.
-
pandapingvin
újonc
köszönöm a segítséget, hát akkor lehet az lesz hogy várok az újabb L szériára, vagy még azért utána olvasok a moto G-nek is
-
albert8
veterán
Helló!
Lassan nekem is le kellene váltani a régi telóm, szóval érdeklődnék, hogy max 80k-ig, de inkább 60k kategóriában milyen telefonokat szoktatok ajánlani? Gyártó jelenleg mind1, szolgáltató T vagy független. net-zene,telefonálás lenne a cél. Ha lehet fekete vagy szürke.
Amiket eddig néztem az a blacberryz10, q10, q5 valamint ez a yiayu amit nem nagyon ismerek.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Tippeket kérnék szépen, ugyanis WPs téren nem igazán vagyok otthon.
Szóval anyukámnak szeretnék venni egy okostelefont. Mindenféleképpen WP8as kellene, mert a csempés felületet szerinte egész gyorsan megtudná szokni, és mivel ő nem fogja kihasználni a teljes okostelefonos képességeit, megteszi neki az egyik olcsóbb Lumia is. Először természetesen 520-at néztem neki, de láttam hogy nincs rajta előlapi kamera, ami egy másik fontos kritérium lenne: lehessen rajta Skypolni. Ugyanis az Angliában élő nővéremékkel Skypon tartja a kapcsolatot, és ő ezt fontos kritériumnak tartja. Így maradt a 625, viszont nem tudom hogy az 512MB RAM miatt van e rá Skype. Ja és még fontos megjegyeznem hogy csak a Telekom kínálata játszik, mivel aranytárskártya konstrukcióban vennék neki.Előre is köszöntem.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
HuMarc
veterán
válasz callmeakos #46605 üzenetére
Lumia 520-ra is van Skype, kifogástalanul működik, és a hátlapi kamerával is lehet videóchatelni. Természetesen Lumia 625-re is van Skype.
@m1lan (#46606): Van ilyen irányban bármilyen statisztikád, felmérésed, vagy bármi másod, ami ezt igazolná? Őszintén érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
válasz callmeakos #46605 üzenetére
Esetleg még lehet alternatíva a lumia 620 is. Van rajta előlapi kamera, olcsóbb, mint a 625.
-
callmeakos
veterán
válasz HuMarc #46607 üzenetére
(#46608) mikersz1
Lehet az még jobb is lenne, a 3.8-as kijelző miatt, mert lehet a 4.8 már sok lenne neki (nekem is sokszor nagy a 4.7 az SPn.)
Csak az a baj hogy a 620 kifutó készülék a T-nél, és nem biztos hogy lesz raktáron amikor megveszem neki, de meglássuk.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
mikersz1
senior tag
válasz callmeakos #46609 üzenetére
Rendelésre még van.
SP 4,6".(#46610) Devas: Nem volt kritérium.
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Készülékvásárlás előtt állok és gondoltam ismét megkérdezlek titeket hogy 50 ezres határnál milyen használt de jó készülékeket lehet kapni?
Ami fontos:
-tárhely+bővíthetőség ha csak pl 8gb
-4,3" nagyobb kijelző
-moddolhatóságAmiket nézegettek:
-Galaxy Note
-LG Optimus 4x"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
törölt tag
Sziasztok.Nézegetek Iphono-kat.De kicsit drágának találom őket.Esetleg van olyan oldal mint például a lightinthebox.com hogy meg lehet venni a telefont olcsón?
-
quailstorm
nagyúr
válasz #82471168 #46621 üzenetére
Koppintott és jól működjön egy mondatban? Merész...
Tudod, iPhone tokkal a disznótrágyát is megveszik az emberek 20ezerért, nézz fel vaterára. Az kb arra jó hogy falhoz vágd kibontás után. Érintő is félrehord, tudása nulla, de legalább gyakran fagy.
Droiddal is csinálnak ilyet, meg is kérik az árát. Annyiért meg kapsz értelmes androidos telefont
Vagy veszel egy 3GS-t. Az legalább valódi. -
V.Stryker
nagyúr
válasz #82471168 #46621 üzenetére
Mi az hogy koppintás b+???? Nooooormális vagy? Ha olcsó szart akarsz , akkor vegyél androidot, az pont erre van kitalálva.
Azt meg fogd fel, hogy az iPhone egy prémium termék, ami úgy is működik és az ára is olyan. Nem hiába.És nyugodtan vehetsz egy iPhone 4S-t is, az nem 150k és semmi baja sincs. Nekem is az van jó ideje és még nem jutott eszembe semmi, hogy valamiért lecserélném.
-
-
törölt tag
válasz Blackmirror #46625 üzenetére
Haha..Lehet hogy nem is veszek Ihone-t.Úgyis azt szokták mondani hogy az a márkabuziknak szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
-
gpeti11
csendes tag
Sziasztok! Nem igazan tudom, hogy a topicba vág-e,de szeretnék vásárolni egy iPhone 5s-t,cég nevére és szerintetek melyik szolgáltatónál érdemes próbálkozni,milyen csomagban? Előre is köszi a válaszotokat
-
V.Stryker
nagyúr
válasz #82471168 #46632 üzenetére
Akkor essünk neki még egyszer. Szóval, olcsón nem nagyon kapsz jót egyik platformon se. Olcsón kapnál 3GS-t, ha még a régi szoftverrel van, akkor nem lesz lassú sem és garantáltan stabil lesz. Új szoftverrel lassú lesz. Szerintem ma minimum 4S-t kell venni almából, hogy érezd a "ritmust".
WP-ből az újjak is jók lehetnek, de ott szoftveres téren vannak hiányosságok. Szerintem nem rossz azért.
Az android...azt inkább nem firtatom. De ez az én listám. Más biztos ajánl majd jót.
-
-
HuMarc
veterán
válasz gpeti11 #46633 üzenetére
Ha van céges flotta, akkor nyilván abban érdemes venni, egyébként sokmindentől függ: mennyit internetezel, telefonálsz egy hónapban. Mert ha nem sokat, felesleges korlátlan csomagot venni, ha viszont sokat, akkor hülyeség egy kis csomagot választani, hogy utána jóval többet fizess.
-
törölt tag
válasz quailstorm #46635 üzenetére
Szerintem el lehetne menni 100k-ig.De inkább olyan 80-k.
-
törölt tag
válasz quailstorm #46638 üzenetére
Nekem azért nem nagyon kéne iphone.Csak az is szóba jöhet.
-
kurion
senior tag
Annyira elvittétek magatokat ezen az iPhone-os dolgon hogy nem válaszoltatok....
szóval valaki erre?"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
kymco
veterán
válasz #82471168 #46643 üzenetére
Mert akkor nem tűnsz hozzászólás szaporítónak. Esetenként jó dolog, de ha több embernek válaszolok, én sem szeretek egy hozzászólásba szorítani mindent. Inkább külön-külön válaszolok. De csak mértékkel.
Ergo, ha van több gondolatod 5 percen belül, inkább szerkeszd a korább hozzászólásod... ennyi...www.refujvaros.hu
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #46430 üzenetére
Végül csak rászántam magam egy kicsit nagyobb kiadásba és 50e-ért vettem egy Navon M!zu M500-at. Igaz még csak 2 napja, de eddig nagyon bevált!
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest