Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz Rakeem #46900 üzenetére
gyártói garival szinte minden gsm üzlet okés, hiszen jobb esetben csak a vásárláskor kell velük foglalkozni.
jobb esetben...
az a baj, hogy még utóbbira is van néha ellenpélda; link
nálam az is kizáró tényező lenne gsm üzlet esetén, hogy fizikálisan nincs üzletük.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rakeem
aktív tag
Na lejárt a szerkesztési idő.
Szóval személyesen kell elmenni a sufni GSM boltba, jól felkészülten minden fontos kritériummal tisztában kell lenni, és még ott a boltban szépen leellenőrizni mindent. Szerencsére a különböző telefonok topicjában nagyon segítőkész és jól felkészült embereket találni, akik mindenben tudnak segíteni.
Kali: GSMLine-t nem ismerem. Eddig megbízható gyári garis készülékforrásnak az újmobilshopot, b-tel-t, nextel-t említették sokan. (Főleg utóbbi kettőt.)
Fizikailag pedig majdnem mindnek van üzlete, ahova személyesen be lehet fáradni. (Nem tudom melyik üzletre gondoltál. Talán a GSMLine? Mert mint írtam azokról semmi infóm nincs.)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz jaffa 2843 #46898 üzenetére
Tessék Link és kapsz hozzá 1 év gyári garanciát
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
freeknight
őstag
válasz Rakeem #46903 üzenetére
Ha tudod mit csinálsz, akkor jó döntés lehet egy gsm bolt, de nagyon vigyázni kell! Sokszor az sem elég, ha gyári garanciapapírt adnak, volt már rá példa S3 fórumban. Szerintem egy Note 3 nem az a kategória, ahol ezt be merném játszani, de te tudod. IMEI számra figyelni, egyezzen a dobozon, akku allatt és az eszköz névjegyében lévő! Bontottat semmiképp se fogadj el, akkor se, ha azt mondják "csak azért nyitottuk ki, hogy megnézzük, megvan-e minden tartozék". Persze. Érdemes vásárlás előtt benézni a topikjába és megkérni, mutassanak egy garantáltan eredeti garijegyet. Ha ezek stimmelnek, nagy meglepetés már nem érhet.
Nagyon hasonló kategóriájú telefon nincs, max a Nexus 5-re vethetsz még pillantást, ha olcsóbb, mint a Note 3. Itt persze a gyári gari is jóval gyengébb, mint a Samsungnál (házhoz jövünk, nagyon kényelmes szolgáltatás!), de cserébe ott van a stock android élmény, Ha kedveled, jó társad lehet.
Fognak még neked itt valószínűleg LG G2-őt ajánlani, szerintem nagyon nem egy kategória, max vas szempontjából, a Note 3 egy egészen más élmény! Sok sikert a vásárláshoz!
-
Rakeem
aktív tag
válasz freeknight #46906 üzenetére
Feltételezem egy note3 garilevel nem sokban különbözik az én S2-ömétől. (Azt anno MM-en vettem, az tuti hogy full legal papíros.) De mindenféleképpen jó ötlet egy megbízható fórumtársat megkérni hogy egy 110%-ban eredeti garilevelet mutasson meg xy boltból vásárolt készülékhez.
N5-öt már a nézelődésem elején kilőttem. Jó készülék, de nem tett rám túl mély benyomást. Másfelől ha jól emlékszem akkor nem bővíthető. Az egy sarkalatos pont nálam. Melóban elég nagy mennyiségű doksit használok pdf formátumban, és nem lenne jó móka 10-12 giga helyet ilyesmire elpazarolni.
G2 tetszik meg minden, egy fokkal okésabb is mint N5, de a tárhely téma miatt kilőve az is.
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Három telefon közül szeretnék választani: Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 Mini, Sony Xperia SP.
Az árkategória adott, újonnan mindegyik 70-80ezer környékén mozog.
Amikre használnám: játék (újabb, 3D-s játékok), zenehallgatás, internetezés
Szerintetek melyik érné meg legjobban? -
mandi30
csendes tag
válasz spawn21 #46868 üzenetére
Köszönöm szépen,de pont nem kapható a Huawei P6,telenoros vagyok és csak ujjat szeretnék venni,előfizetéssel,mert sajna másképp nem mükszik nálam,annyim nincs hogy egészben fizessek.
Amit elfelejtettem hogy androidos lenne a legjobb,azt ismerem.
xperia sp mi a baj?
Vagy épp a slll minivel? -
ToMmY_hun
senior tag
válasz mandi30 #46909 üzenetére
Sziasztok!
Lassan szeretnék egy állandó mobilt magamnak, azonban foglalmam sincs milyet választhatnék. 2013 csúcsmodelljei jöhetnek szóba androidos berkeken belül és a legfontosabb kritérium a root és a szabadon (garancia megmaradása mellett) cserélhető rom lenne. Eddig samsung telefonokat használtam, de az s4 a knox vdelem miatt nem igazán jöhet szóba. Tudnátok ajánlani valamit?
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Dhampir
félisten
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Egy ismerősöm tanácsot kért, hogy milyen telefont vegyen 30e körül, akár használtan is, szóval ebben kérném a tanácsotokat. Max. e-mail megtekintésre használná+1-2 anyag (gondolom doksi, pdf, vagy ppt) letöltésére, hogy mindig nála legyen, esetleg néha zenehallgatás.
-
whiskeys
őstag
My Audio Q404 Duál sim, Erről mi a véleményetek?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Storms
őstag
üdv
Ha egy áron tudnám mindegyiket beszerezni akkor melyiket vegyem?
LG Optimus 2X P990 vagy ZTE Blade G V880GASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
válasz norbert1998 #46921 üzenetére
Hát okés, de 20k körül használtan mi akkor a legjobb vétel? 4"-t szeretnék minimum. És azért csináljon szép képeket is. G300-am volt legutóbb. De a ZTE Blade már nálam is kilőve. Nagyon gagyi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
paland4
csendes tag
Sziasztok, ellopták a defy-m, így új telefon után nézek.
Árkategória: 70-80 ezer a kényelmes, 80-110 ezer között ha nagyon tuti a dolog.
Használt-e: Mindenképp újat szeretnék, vagy még garisat
Független-e: függetlent vennék, már van előfizetésem.
Hosszú vagy rövid: hosszú, több éves periódussal tervezek.
Használat: masszív levelezés, internet, távoli asztalvezérlés, multitask, fotózás, zenehallgatás (filmezés nem annyira) Fejlesztenék is rá, fontos, hogy használható teljesítménye legyen. NFC fontos lenne.
Oprendszer: Mindenképp androidban gondolkozom. Fontos, hogy frissüljön, akár a stock, akár jól támogatott custom ROM-mal.
Kialakítás: jó lenne egy querty-s telefon, de nem lételem. Lehet nagy, de a tepsiket már nem szeretem, 4-5 col között jó lehet bármi. Preferálom a szögletesebb, letisztult formákat (Sony pl) Örülök, ha fémházas.
Márkahűség: nincsen, Motorola eddig bejött. Akár kínait is vennék (tudom, e kettő pont nem gari erős...)
Amit eddig néztem: Moto X (kicsit drága, processzor nem annyira erős, de sok apró ötlet, 4,4, egyedi színek, stb.) Xiomi MI3 (csudaszép, csudajó, beszerezni volna jó...) Lenovo K900/910 (beszerzés) illetve a Nexus 5 (fantasztikus, csak nem tetszik külsőre. Bocsi.)
Ja és nem feltétlen számít, de lesz lehetőségem tavasszal az usában vásárolni, így bátran lehet ottani árakkal, vagy oda rendelhető, ott elérhető készülékekkel fenyegetni.
Előre is köszönm az ötleteket! -
trialboj
őstag
Üdv, kicsit off, de általános kérdés, szóval nem akkora vétek itt megkérdezni.
Rendeltem neten egy zte telefont, és mivel nem néztem utánna vettem mellé egy 64 gb os memória kártyát, ami már meg is érkezett, viszont csak most tudatosult bennem, hogy a telefon lehet nem ismeri fel az ekkora tárhelyet, és sajnos igazam is lett.
A kérdésem az lenne, hogy ha mégis használni szeretném, akkor csak nem vesz tudomást a többi tárhelyről (32gb ig bővíthető) vagy ez okozhat fagyásokat, esetleg fel sem ismeri egyáltalán.
A választ előre is köszönöm.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
norbert1998
nagyúr
válasz Storms #46924 üzenetére
ezt ne, ezt semmiképpen sem, akkor már inkább az lg 2x, de én a helyedbe még egy tízest rádobnék, ha meg lehetne valósítani, de ennyiért szinte csak nyűg mobilokat lehetne beszerezni, ha a kettő közül kéne választanom, a zte balde g-re szavaznék, az még viszonylag új, és nem a hamr-gyorsan összedobott tegra 250-es procis dolog, hogy HAHA, LG AZ LEGELSŐ KÉTMAGOS MOBIL GYÁRTÓJA!!!, szóval blade g de ha tudszhozzátenni, egyből változik a dolog
paland4: xiaomi mi3: eszméletlen szuperteló, ajánlani lenne jó, beszerezni lenne;minden embernek kedve
esetleg sony xperia z, zl, zr, lg g pro is ajánlhatótrialboj: formázd pc-vel exFAT fájlrendszerbe a kártyát, és fel fogja ismerni, ha nem, hát akkor mivel a fat32 ekkorában nem hiszem, hogy támogatott, bár egy próbát tehetsz, ntfs rendszerrel kéne legutoljára megpróbálnod, és megnézni, hogy melyik ntfs csatolós app tetszene neki a playből
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
A telenor a Lumia 925-öt gyári függetlenül árusítja? Azért kérdezem, mert kinéztem egyet használtan magamnak, amiről állítják hogy gyárilag független, de a garancia papíron telenoros bélyegző van, hogy telenor partner üzletben lett véve. Most akkor mi lehet az igazság? Ez egy kicsit sántít nekem -
C$abi
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kéne valamilyen telefon, és tőlem kérdezte, hogy tudok-e olyan mobilt, ami megfelel a kritériumainak:
-Gombos (nem QWERTY)
-Min. 5MP-es kamera vakuval
-Wi-Fi
-max. 40000Ft
-Nem baj ha régebbi vagy használt
-KártyafüggetlenAjánlásaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
válasz quailstorm #46933 üzenetére
Ezeket lehet még szerezni dobozzal vagy jó állapotban?
Vagy egyáltalán lehet ezeket kapni valahol?[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz paland4 #46925 üzenetére
Az a helyzet, hogy USA-ban mindent megéri vásárolni (tablet, e-book olvasó, notebook, stb.), jóval olcsóbb, mint itthon, kivéve a mobiltelefonokat. Ott ugyanis a telefonok 99%-át előfizetéssel adják el, ezért az unlocked telefonok sokkal drágábbak. 10-20 ezer forintot lehet éppen spórolni, de ha nincs rá worldwide garancia, nem biztos, hogy megér annyit.
Megsúgom, a Nexus 5 nekem se tetszik, olyan bazári az a műanyag . Ettől eltekintve a felsorolt telefonok közül tény, hogy az a legjobb, és ha lehetőséged van odakint megvenni, akkor Play Store-on keresztül ez a legolcsóbb is. Más hasonló kaliberű telefont 110 ezerért nem nagyon találsz. Egyébként a Moto X se rossz, egy kicsit drágább csak a tudásánál, de nem pofátlanul. USA-ban, ha 500 dollár körül be tudod szerezni, szerintem csapj le rá!
Mást nagyon nem is lehet ajánlani, a Nexus 5 kihívói ennél jóval drágábban kaphatóak. QWERTY-s Androidos telefon nincs, max a BB Q10 ajánlható, de ha fejleszteni akarsz akkor felejtős.
Ha itthon vásárolod, tudom még ajánlani az Xperia SP-t.
-
vontod
tag
Üdv népek!
Szeretném a segítségeteket kérni Xperia P-m lecserélésében. .
50-70.000 Ft-os árkategóriában egy új független droidos max 5"-os dual simes micro HDMI-vel felszerelt jó sok memóriával (vagy legyen bővíthető) rendelkező ketyerét keresek. Esetleg NFC és OTG képes is lehetne. Alapvetően nem félek a kínai piactól sem, szóval minden megoldás érdekel.
Előre is kösszentyű a segítségért!
Sáómi 9 Lite
-
C$abi
aktív tag
válasz thefreeman #46936 üzenetére
Szerintem megmutatom neki a BlackBerry Z10-et vagy a Q10-et ha már a Telekom ugy levitte az árukat hogy elérhetőek legyenek, csakhogy maradjon vmi "nem csak érintős" gyártónál. Megnéztem az ajánlott mobilokat, én elfogadnék egy Innov8-at fotós mobilnak, mert ami most van telefonom annak elég ratyi egy kamerája van.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Telefonálásra, SMS-küldésre, Google-maps nézegetésre tudnátok olcsó telefonokat ajánlani/linkelni? (Lehet külföldről is, de használt ne legyen köztük.) Köszönöm!
-
w333
félisten
Drága lesz az Xperia M2... itthon ez simán lesz még 100k+ is
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
internetezoo
senior tag
Sziasztok!
Van vmi kereső amivel szűrni tudom, hogy mely androidos telefon tud 720p videó felvételre? Köszi.
-
w.miki
veterán
-
m1lan
őstag
Az elkövetkezendő hetekben/hónapokban egy meglévő Telekomos előfizetéshez kap(hat)ok új telefont, mivel édesanyámnak elege lett jelenlegi Alcatel OT-918-asából (lefagy ébresztés közben, alig lehet lehúzni a "redőnyt", szarul érzékel stb..) és mivel az én Nokia Lumia 520-am ilyen problémáktól mentes, de a sárgán bevilágító kijelző zavar, ezért úgy egyeztünk meg, hogy ő megkapja az enyémet, én pedig új telefont választhatok.
Eléggé rossz helyzetben jött most ez a váltás, mert Windows Phone 8-at futtató utódot nem nagyon tudok választani, az Androidból eléggé ki vagyok ábrándulva (Galaxy Mini, Xperia U volt korábban), iOS meg ugye más kategória... Szóval következő telefonokat néztem ki egyelőre:
Android:
- Sony Xperia L
A Sony a kedvenc gyártóm, de rengeteg nyűgje van az olcsó(bb) telefonjaiknak. Nem is lenne kérdés, hogy mit válasszak, hiszen kijelzőméret, kinézet és kb. minden alapján ez lenne a legideálisabb, azonban a topikjában elég sok szoftveres hibát jeleznek a tulajok, amikből már az Xperia U-s időkben is elegem volt, hiszen a szolgáltatófüggő Xperiákat nagyon mókolni sem lehet.- Samsung Galaxy Ace 3 LTE
Elég sokan ajánlják ezt a telefont ahogy láttam, viszont a Samsungokat egyáltalán nem szeretem. Külsőre nem nagyon tetszik egyik sem a Galaxy S2 óta, ezzel pedig már kb. ki is esett a számításból ez a készülék, de ha tényleg annyira jó választás, akkor TALÁN megpróbálhatok megbarátkozni vele.- LG Optimus F6
LG telefonom még nem volt, de hallottam/olvastam, hogy nagyon jó szoftvereket ír, viszont nem nagyon frissíti őket, pláne az alsóbb kategóriákban. A kezelőfelület egyébiránt annyira nem jön be, és a hátlapja is nagyon ótvar szerintem, de a szép kijelző és a jó akkuidő miatt ezek felett szemet is tudnék hunyni, hiszen mindkettőn lehet segíteni.WP8:
- Nokia Lumia 625
Egy fokkal jobb lenne, mint az aktuális 520-asom, viszont a RAM sajnos csak 512 MB itt is, és a kijelző felbontása is aggaszt, bár ha élőben látnám, lehet nem zavarna annyira a 480x800 4,7"-on. Örülnék a LED villanónak, a jelenleginél jobb hátsó kamerának, és az előlapi optika meglétét is díjaznám, viszont egy ekkora batár telefonhoz nem biztos, hogy hozzá tudnék szokni, holott sokat böngészek/játszok, ahhoz pedig pont jó lenne.Ötletek (bocsi a sok rizsáért.. )
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest