Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz tvamos #45677 üzenetére
Én nem kaptam a telefonomba trójait,legalább is nem tudok róla. (ZTE Grand X V970)
Azért írtam,hogy ott érdeklődj,mert sokan foglalkoznak a dual simes kínai telefonokkal .
Az ,h 60 ért van-e kínai LTE képes ,telefon,amin biztos,h jó a GPS,azt is meg tudják mondani.
(Mintha azt írtad volna,h kínából max 60)Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
k!nG
aktív tag
Sziasztok erre nem nagyon jott valasz, ugyhogy tudna nekem valaki segiteni?
https://www.behance.net/vargadom
-
törölt tag
-
-
tvamos
nagyúr
válasz hallerlaller #45692 üzenetére
Es a Nexus 5 fuggetlen akkor is, ha szolgaltatotol veszem?
Marmint, ha megveszem az elofizetessel a Telenortol, akkor a Tre-s (Sved) kartyammal menni fog?
Vagy forditva, ha a Tre-tol veszem meg, akkor az otthoni Vodassal megy majd?
(Semmi keppen sem szeretnek GSM bolti garanciasat!)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MODERÁTOR
-
gab.gergely
tag
Szaisztok! Motorola Razr HD és Sony Xp SP között vacillálok erösen. Tudnátok segíteni eldönteni?
Árban nagyon kevés a különbség, csak a (szinte) nyilvánvaló gyengéiket ismerem(itt gyengébb hardver, ott TFT kijelzö). Huszonéves "gyereknek" venném, aki sokat mozog, magyar nyelv híánya nem gond.Köszönet!
-
secler07
tag
válasz gab.gergely #45710 üzenetére
Mindenképp SP Jobb a támogatottság, erős GPU, valóban a kijelző nem az igazi benne
-
quailstorm
nagyúr
Mi a célod? Meggyűlölni az androidot, esetleg falhoz vágni a frissen vásárolt készüléket?
Én olyan retket nem vennék mint a pocket neo.
Inkább keress valamit használtan. 10-20k közt elég sokminden van, használható telefonok is. Persze arra fel kell készülni hogy egy kicsit tákolni kell előtte. Igaz, ezt Pocket neon nem kell, de nem azért mert jó, hanem mert nem lehet
ZTE Blade is jobb, igaz ARMv6, de van nekünk Live with walkman, HTC desire, Galaxy S, Motorola defy, LG optimus black. Bizonyos dolgokban meg még a galaxy ace S5830 is jobb (nem az S5830i, az semmiképp).Fentebb elsorolt ARMv7-es mobilok mindegyike jól viszi az android 4.1-4.3 verziókat, Ace meg a Blade annyira nem, de úgy legalább mint a pocket neo Azokra inkább a 2.3.7 való.
Firefoxos teló meg nagyon buta és kevés. Kb a BREW-öt leszámítva minden jobb nála.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Algotis #45708 üzenetére
Akkor a listambol csak a dual sim nem teljesul, (meg ugye kicsit hozza kell tenni a penzhez,) de amugy a legjobban vagyok. Igaz? Vagy szivas az uzemido? Esetleg lehet butitani valahogy, hogy lassabban menjen a proci es akkor tovabb birja? Nekem csak annyi kell, hogy a napi 16 orat bekapcsolva, 4-5 ora bongeszessel kibirja. Ha navigalni kell, akkor ott a szivargyujto, vagy a powerbank...
(Felek en ettol a kinabol rendelgetos shoppos dolgoktol. bankolok is a telefonnal, nem kell az nekem, hogy lenyuljak egy-ket havi fizumat.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
gab.gergely
tag
válasz secler07 #45711 üzenetére
A jobb támogatottság mit jelent? A jobb CPU-ról tudtam, a GPU-ról már nem, ez (az öröm mellett) azért aggasztó kicsit, mert az akksija(azt hiszem) gyengébb, az úgy már mobil eszköznél nem frankó.
Az SP röl olvastam már jót is rosszat is az akksival kapcsolatban, inkább ez döntene, mint a kijelzö.
A razr HD-röl már kevesebb infóm van(lehet én voltam lustább), de egy Razr i-t nyúz a volt barátnöm(feleségem) és eddig még nem találtam hibát benne. -
mezis
félisten
válasz quailstorm #45712 üzenetére
Amire használnám: A telefonáláson kívül talán a GPS és néha kevés mobil/WiFi-s internet (időjárás, menetrend, e-mail).
Mi a nyű az a BREW ? Boszorkány ?
mezis
-
Bkrisz9
őstag
Ezek közül egyiket se. Csak arra jok h utana soha tobbet ne legyen kedved semmilyen okos keszulekhez. Vagy hasznaltan veszel 20-25k korul valamit es "tákolod" a szoftvert (azaz főzött ROM-ot raksz fel) ahogy azt irtak mar feljebb vagy a legolcsóbb használható okostelefont veszed ami a Nokia Lumia 520. Ez a szint alatt szenvedes van csak vele.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
quailstorm
nagyúr
Attól az még tud akadni, hogy alig akarsz tőle valamit...
Galaxy xcovert tudom erőben hasonlónak mondani, sőt az még erősebb, na az is rettenetes volt, minden csak akadt...A BREW az egy majd' 10 éves Qualcomm-féle mobilplatform. Kicsi hardverigénnyel, smooth felülettel. Van rá 64x64-es textúrapakkos padlós plafonos Doom RPG például.
Ennél többet nem tudok. MA! is tesztelt ilyen rendszerű mobilt, bár nem vitték túlzásba az appokat.Na ehhez hasonlítható a FFOS, csak annak ehhez képest reteknagy a gépigénye.
L520 is jó, csak kilóg a keretből. De ahhoz nem kéne hozzányúlni barkács szempontból 1-2 évig...
[ Szerkesztve ]
-
sifu91
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés, szerintetek Galaxy Note1, vagy HTC One X vagy Sony SP? legyetek szívesek segíteni, és azt is, hogy miért!
Ad astra per aspera.
-
secler07
tag
válasz gab.gergely #45714 üzenetére
Frissebb modell az SP, hamarosan jön rá a 4.3, és KitKat is jön majd rá. Motoroláról nincs infom, hogy mikor kap, de pl ha benézel itt a topikokban sokkal jobban pörög a SP topic, szóval nagyobb "bázis" van mögötte, szerintem ez sem utolsó szempont. Akkisiban picit gyengébb, mint a Razr, de elenyésző különbség, sonynál inkább a gyenge wifi a probléma. (Ez szoftveres probléma valószínű 4.3-ban javítva lesz) Ha már esetleg Motorola akkor inkább Moto G, stock andorid folyamatosan kapja a frissítéseket, már KitKat is elérhető rá.Motorolának nincsen már magyar képviselete, ezért a szervizelés kérdése körülményesebb, míg a sonynál ez nem probléma és sokszor jó áron lehet elcsípni pl a magenta T-nél is
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz sifu91 #45720 üzenetére
Sp! Az a legerősebb. Én ismerek valakit akinek Note-ja van és utálja, halk lassú stb. A One X-se rossz de az SP erősebb. Az SP fényképezője nem olyan jó valamiért zöldes lesz az árnyalata a pixeleknek ( személyes tapasztalat ) a Note kamerja meg a One X kamerája nem tudom milyen.. Mire kell amúgy a telefon?
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Bkrisz9
őstag
válasz marcsisz79 #45724 üzenetére
Abban jobb h nem akad es idotallobb. Nem hiszem h az LTE verzioval barmi gond lenne
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
moszkvai2
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni S4 mini vagy one mini?
-
BMS
őstag
http://mobilbirodalom.hu/termek/htc-windows-phone-8x-blue-.html/452
Áfa tartalom:
Az oldalon feltüntetett árak (nettó) vételárak.
Használt készülékek esetében az általános forgalmi adóról szóló 62-64§ és a 64/B§ alapján a www.mobilbirodalom.hu jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. A használt készülékeknél megjelenített bruttó árak 0%-os Áfa tartalommal rendelkeznek, és bruttó fizetésre vonatkoznak. A vásárlásról számlát állítunk ki, ebből Áfa-t visszaigényelni nem lehet, mivel a fizetendő ár 0%-os áfát tartalmaz. A gazdasági társaságok könyvelésében költségként elszámolható.
Na most akkor mennyi lesz a végösszeg? mert ugyan annyit ír ki összegnek amikor beteszem a kosárba
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
dptrsk
addikt
válasz marcsisz79 #45724 üzenetére
LTE-re kevesebb costum ROM van, ezt hallhattad hátrányként.
-
senior tag
SP-vel kapcsolatban: a mobilaréna tesztben írták, hogy a wifi jel nem a legerősebb rajta, ez okoz bárkinek bármilyen gondot a gyakorlatban?
Továbbá ennek a kamerája alkalmas gyerek itthoni ad-hoc fotózására, ha adódik vmi spontán helyzet, azért élvezhető a minőség ilyen körülmények között? -
moszkvai2
csendes tag
Köszi a válaszokat. Főleg telefonálás, néha fényképezés, néha internet. Az s4mini főleg a mérete miatt vonzó
számomra, nem szeretem a nagy telefonokat. Fontos a szép, éles kijelző. -
csacsi67
addikt
válasz moszkvai2 #45727 üzenetére
Ha veszel mindenképp feketét vegyél ne fehéret nekem 3 nap után szerencsére kicserélték egy feketére ,sajna a fehéren a müanyag reped . Erröl van külön topic az xda-án is .Lehet ,hogy már az ujjak nem ilyenek de a novemberi még ilyen volt. Valamint még nem tudom ,hol akarod venni mivel ha nincs benne magyar nyelv és távol keletre szánták a telót nem olyan egyszerü magyarositani.
Brutál kijelzö van benne ...Hidd el nekem megcsodálják nálad ezt a telefont.Nekem van nagy Oném is inkább attol válok meg a minit hagyom.Nekem is a kisméretü telók jönnek be.
[ Szerkesztve ]
-
Sigismund
tag
válasz moszkvai2 #45741 üzenetére
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot és a teszteket mostanság (vagy egy hete tettemf el a kérdést mit ajánlottok) és arra jutottam hogy lehet inkább egy picit meg kellene emelni a limitet és egy Sony Xperia SP-be beruházni. A kérdésem az volna, hogy tudtok-e megbízható (gyári garival adó) oldalakat, eladókat mondani nekem (csak újonnal veszek telefont), ahol lehetőleg nem egy Sony Xperia Z árát kérik el . (nagyon max 75-80e körül).
Üdv,
Zsigmond -
hamsik
csendes tag
Sziasztok.
Ár érték arányban LG L9II vagy Xperia SP.
Köszönöm a válaszokat. -
Pano
addikt
Üdv
HTC Desire 500-ról mik a vélemények, mondjuk egy Xperia SP-t-vel összehasonlítva?
tudom, a proci és a grafikus gyorsító erősebb, de játék nem jön számításba.[ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
Nem nagyon tudom nem az enyém. de volt olyan hogy az én 4X-em fogta a wifit de az SP nem is találta...
Pano: Szebb a HTC képernyője illetve kamerája. de az SP erősebb gyorsabb netezésben és a HTC-n akadnak már egy kicsit a HD videók is nem hogy a FHD-k... az SP gond nélkül viszi.
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Pano
addikt
válasz quailstorm #45748 üzenetére
Egy ár
De meggyőztetek, köszi -
gab.gergely
tag
válasz secler07 #45721 üzenetére
Köszi az infókat, valószínü hogy azért nem tudok az a Sony mellett dönteni, mert sok van belöle, így a hibáiból is több jön elö... Logikusabb választás lenne, jóval újabb modell, meg erösebb vas(igaz, attól a kb 13%-tól nem sápadtam el), de ha a hagyományos telefon"készségeket"nézem, kijelzö,akksi,méret -mindben a Razr a jobb. A kamera meg szintén olyan dolog ami az SP-nél jobban vizsgált, többen írnak róla rosszat mint jót, papíron mindkettö ugyanolyan, mégis a Motoroláról annyi rosszat tudnak csak írni tesztekben, hogy csak közepes(wtf?)
Egyedül az a piszok Android zavar igazán, de hát csak Google cucc ez is, nem fogják az út szélén hagyni remélem. És azt is hogy nem sértödsz meg, hogy nem hallgattam rád
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok