Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz cyberkind #33150 üzenetére

    javaslom, hogy adott típus témájában olvass és érdeklődj, hogy valós infókat kapj.
    voltak problémák régebbi szériákban, például hibás emmc, de azok már régen kifutottak, csak használt vételkor kell ellenőrizni.
    a kijelző beéghet, de ahhoz szinte szélsőséges használat kell, mindig maximum fényerőn nyomni...stb.
    a rendes gyártói garancia nem csak akkor javasolt, ha előfordulhat probléma egy bizonyos típussal, hanem mindig, mert az ördög nem alszik.
    addig szép és jó egy olcsóbb gsm bolti garis telefon, amíg nincs vele probléma, de ha bepusztul, és a bolt illtékese mindent megtesz, hogy ne ők bukjanak a dolgon, így felhasználói hibára hivatkozva lepasszol, és menni kell a felügyeleti szervekhez...stb, hosszú hónapokig ügyintézni, akkor már nem annyira jó a dolog, illetve akár többe is kerülhet a javítás, mint amennyivel olcsóbb volt a gsm bolti gari, mint lett volna az rendes gyártóival.
    sőt, manapság már a gsm üzletben gyártói garival vett telefonokkal is lehet probléma, amikor kiderül, hogy nem rendes gyártói gari az, amivel eladták; link
    fontos megjegyeznbi, hogy a szóban forgó üzletről is konkrétan tudom, korábban forgalmazott rendes gyártói garival ilyen készüléket, amivel nem volt gond, de attól még adott a jelenlegi probléma, hogy valakinek - akarva vagy akaratlanul - nem megfelelő körítéssel adott el készüléket.
    azt is mindig hozzáteszem, hogy nem minden gsm üzlet problémás, de sajnos több ilyen eset is történt mostanság, más gsm üzletek esetén is, de még ettől sem szabad általánosítani, sok bolt korrekt módon forgalmaz.

    w333; nem értettem félre, mivel én csak és kizárólag rendes gyártói garival veszem alapul az össze gyártó minden típusát.
    a gyermekbetegség jelzővel nem tudok azonosulni, mivel nem létezik olyan típus, ami nem hibásodik/hibásodhat meg, de a jelzőtől azért minden említett típus elég messze áll.

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák