Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz pit stop #33524 üzenetére
Most beszéltem a flottás ügyintézőnkkel, és sajnos nem jók a hírek.
Csak S Advance-ük van, és Xperia GO-juk a listából (már amit megtudok fizetni), az összes "kifutó" címszó alatt eddig nézett készülék elfogyott.Akkor legyen a Samsung S Advance, vagy keressek valami mást használtan, hátha nem fogok ki egy előfizus csodát?
Esetleg látsz egy jobb alternatívát a listában, amire eddig nem gondoltam? (50 a plafon)
Most olvastam, hogy abban is az Xperia P procija ketyeg, ez gondolom ennél a típusnál sem túl jó hír, igaz?.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
ghiottone
nagyúr
Üdv. Egy cseppet elbizonytalanodtam Lehetőségem van több telefon közül választani egy második telót - céges telefonnak. (Elsődleges telóm egy Motorola Atrix 2 gyári JB-vel.) Az alábbi készülékek közül Ti melyiket választanátok?:
- LG Optimus 4X HD
- Nexus 4
- Samsung Galaxy S III
- Samsung Galaxy S 4 mini
- Sony Xperia Ion
- Sony Xperia SPEladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
atike
nagyúr
válasz ghiottone #33553 üzenetére
Nexus 4...
- frissítésekkel nem lesz bajod kb soha
- teljesítmény megvan, sebesség kipipálva
- 2 giga ram
- pure android annak minden előnyével, nincs gyártói dolgokkal megtömve (persze millió egy alternatívád van alakítani a felültet)
- független, nem is lehet függővé tenni
- NFC
- vezeték nélküli töltés
- ára is "normális"
- szépHátrány: nem bővíthető a memória (16 vagy 8 gigás), akksi nem cserélhető házilag, a kamera talán lehetne jobb (de mondjuk nekem totálisan jó képeket lő )
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Munkatársam szeretne okostelefont venni, valami alsó-középkategória
50-60 ezerig maximum
Bármilyen gyártó szóba jöhet, 3.7"-tól
Nincs egyéb kikötésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MurdR
veterán
válasz enginev3.0 #33556 üzenetére
Új vagy jó a használt is?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Lasy
veterán
válasz enginev3.0 #33556 üzenetére
Xperia M?
dominóban még 5 órán át csak 56792.-
fortuna GSM-ben csak 57000 a független!!!Én csak ajánlani tudom. 2hét használat után.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz mikersz1 #33560 üzenetére
mihez viszonyítod?
igen az Lhez képest az.
de a ZUltra kijelzője is ilyen csak kissé világosabb.külön a ZUltra kijelzője
Z és ZUltra
De bevallom csináltam kékes képet simán az M-ről.
Csak a képen kékes, de nem tudom miért élőben nem is ilyen kékes.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
doboka98
tag
Sziasztok! Barátom szeretne telefont venni minél hamarabb és a segítségemet kérte. Én az S3-at tudom preferálni az árketegóriában, de ha van ilyen árban jobb választás megkérnélek írjátok le! MAXIMUM 100.000 forint.
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Használt, de gyártói garanciás okostelefont szeretnék venni, max. 40e forintért. Android és WP is jó. Mik jöhetnek szóba?
indul a sörös aludni
-
szabos
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek. Ezeket a sávokat tudja a teló (Huawei Ascend P1 LTE U9202L-1 ):
2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: HSDPA 850/ 2100
4G: LTE 800/1800/2600Fog ezen működni nálunk a t-mobilos 3G net ?
Üdv
szabos -
pit stop
addikt
válasz Yiggdrasil #33551 üzenetére
L7 II sincs? - bár látom annál is a limitáltat.
Xperia M, vagy ha 5 ezret még ráraksz akkor Xperia L-t is kapsz.
Ha a többi kidőlt, akkor ezek közül dönts szerintem - és utóbbi kettőnél limitációt sem látokOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pck09
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint 100.000 forintos árkategóriában milyen telefont lenne érdemes venni. A HTC-k tetszenek talán a legjobban, de nyitott vagyok minden más típusra is (akár régi iPhone-ra is, megéri vajon?). Prok és kontrák is jöhetnek az egyes telóknál.
Minden segítséget előre is köszönök!
-
pck09
csendes tag
T-mobilos vagyok jelenleg, és maradnék is előfizuval.
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz pit stop #33578 üzenetére
Az L7 II-t holnap megkérdezhetem, hogy van-e.
Elolvastam a Sony-k tesztjeit, eléggé lehúzzák őket, fura. Főleg az M-et.
Mondjuk kinézetre pedig pont az tetszik, a másik valahogy olyan túl-műanyagosnak tűnik nekem.Amúgy tényleg annyira hírhedten rossz a Sony hazai szervizes szolgáltatása? Mert sokszor említik, és bevallom kicsit megijedtem.
És nem utolsó sorban köszi a tippeket!
@Lasy: annak a HTC-nek mintha rosszabb teljesítménye lenne, mint a többi mostanában említett készüléknek. Neked van személyes tapasztalatod vele?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1988
tag
Hali!!
Elbizonytalanodtam az LG Optimus 4X HD-val kapcsolatban, olvastam hogy akksi elég gyorsan lemerül, nem igazán lesz frissítés (Android 4.1 marad?).
Ezzel szemben a Sony Xperia SP akksija talán jobban muzsikál és lassan kijön a telora a 4.3-as frissítés. Melyiket vennétek inkább?Üdv:
Steve -
dokee78
félisten
válasz Yiggdrasil #33582 üzenetére
Sajnos saját bőrömön tapasztaltam a Sony szerződéses partneret.
Igen a szervizük nem méltó arra,hogy nagy nevű cégek velük javittassanak.
Persze egyszerűbb hibákat nem ők javítják.
Szolgáltatás készülékekre értettem.Viszont a Telemaxal pozitív a tapasztalatom.
LG Optimus 4X HD-vel meg úgy vagyok,szép biztos gyors is és Best buy ajánlat.
De nem szeretem a Tegra sem az MTK chipsetet.
Nem érdemes egy lapon említeni őket sőt nem is volt ilyen telóm.
De nekem kell a Snapdragon[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
válasz Steve1988 #33584 üzenetére
Én S2-röl mentem át 4x-re, nem gondoltam, hogy ennyire szeretni fogom, gyors, és tele van ötletes megoldásokkal. Sajnos SP-m nem volt, így arról nem tudok véleményt nyilvánítani.
Bármelyik mostani "lapátkát" keményen nyúzod, max 1 nap az üzemidő. Kis különbségek lehetnek de 1ik sem tud csodát, ekkora kijelzőknek és a kendermagoknak kell a "nafta".
Ha nem netezek és 2g-n használom, wi-fi-vel, normál használat mellett, éjszaka repülőbe, simán bírja a 2 napot.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Steve1988
tag
w333: Köszi, még meggondolom.
Most pont kaptam egy ajánlatot, Samsung Galaxy S2 használtan 60ért, de mondtam hogy az nem igazán éri meg annyiért...
Tudom, hogy ennyit bírnak, de a kis különbségek is számítanak szerintem. Volt már Motorola Defym, Nokia Lumia 800am, ezek se bírták sokáig, a lumiám talán kibír 1,5-2 napot, hogyha kímélem, de komolyabb használatnál ez is alig bírja ki az 1 napot.
4.2 vagy 4.3 várható az Optimusra? Igazából talán emiatt hajlok inkább az Xperia felé, de még nem döntöttem. Ami az Optimus mellett szól az a jobb másodlagos kamera, nagyobb belső tárhely, négymagos proci és kicsit könnyebb is, mint az Xperia. Van még valami, ami miatt inkább Optimus?
-
leonel
aktív tag
Sziasztok,
Még mindig agonizálok ,
Most vettem észre, hogy a hülyénél 120e a hivatalos 24hó Lg garis Nexus4.
Megéri 150-ért az active S4? Igazából a nexus hardverét sem fogom kihasználni...Ez már tényleg az utolsó köröm...
Köszi
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
w333
félisten
-
tothl
addikt
Hát nem tudom...volt a kezemben egy és elég játéktelefon az s4 -hez képest és a kijelzője is haloványabb....
-
Riuko
senior tag
válasz Steve1988 #33588 üzenetére
Gyárilag minden testreszabható, sokkal bővebben, mint bármilyen más gyártónál lehetséges, ikonok mérete, nagysága, gyári témák ikonpakkokkal, hangvezérlésű fényképkészítés (gép lerak, elé beálltok és a csíz vagy lg vagy whisky szóra elkészíti a képet ), Gyári QuickMemo nagyon jó, néz utánna.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Land
veterán
Szerintetek egy Huawei P-6 hasonló árfekvésben mire érdemes elcserélni? Én a Nexus 4/Optimus G kettősre gondoltam.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz dokee78 #33595 üzenetére
Nincs nagy gond. Van egy Online játék, amit hónapok óta játszom és szaggat rajta a másféle SOC miatt. Tudom gyügye vagyok, de na...
No meg körülnéznék az említett 2 modell területén is.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest