Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
Egy jó hír ZTE tulajoknak.
Kínai mobilóriás bővít nálunkA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
pit stop
addikt
Talán lesz itthon egy normális szerviz, azon kívül kérdés lesz-e még előnye. De üdvözöljük őket
Mondjuk azon a 150 millió dolláros állami dotáción jót nevettem, ZTE saját erőből érte el nagy "sikerét", vagy mégsem?(#33453) w333: 2 év után meg szerviz nélkül dobhattad ki. Na most mi a jobb?
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
w333
félisten
Szerintem pedig nagyon nem jó a ZTE tulajoknak !
Eddig a hibás telefonokat új telefonra cserélték, most pedig javítani fogják !
Neked mi a jó ? ha a régit megjavítsák vagy kapsz egy új készüléket ?(#33452) pit stop
Most őszintén te a 2-3 éves telefont pénzért még meg javíttatod ?
Lehet teszel még hozzá pár ezer Ft -t és veszel egy újat ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
lalimano
tag
LG Optimus L9
Elkezdtem utánnaolvasgatni, eléggé tetszik a telefon, videó minősége is jónak tűnik, de képet azt tényleg ilyen gagyit csinál?
Vagy az csak valami szoftveres hiba volt amit azóta javítottak?
(esetleg még 1-2 tipp, hogy még nehezebben tudjak dönteni? )Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
fdisk
őstag
Természetesen a cserének.
De nem hiszem,h minden telót cseréltek régen,mint ahogy most sem lesz az h minden telót javítani fognak.
Ráadásul munkahelyeket teremt.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
w333
félisten
-
Yiggdrasil
aktív tag
Uraim!
Köszönöm az eddigi infókat. Rengeteget olvastam vissza itt is, és a saját topicokban is a telefonok után, lassan összeáll a kép.
Jelenleg ezek a versenyzők:
-Samsung Galaxy S2 használtan, függetlenül, gari nélkül/1-2 hónap garival 50ért.
-Samsung Galaxy S Advance újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért. (Erről az ismerősök csupa jót mondtak)
-Sony Xperia P újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért.
-Sony Xperia GO újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért. (Tudom, ez sokkal gyengébb, de valamiért tetszett élőben)
-Sony Xperia S újonnan, előfizus hosszabbításra 50ért.
-LG Optimus L7 II újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért.És akkor továbbra is az igények:
-Stabil rendszer
-Minimum 2 évig tudjam gond nélkül használni
-Lehetőleg 4.1.2-es rendszer, vagy újabb
-Ne olyan típus legyen, ami hajlamos a hibásodásra, ne kelljen vele havonta szervízbe rohangálni.
-Nem játszom rajta, de vannak appok amiket kinéztem magamnak, azok ha lehet ne akadjanak rajta (Netes rádió, Ebook-reader szerűség, viber, stb.)Néztem a sokak által ajánlott LG 4X HD-t is, hiába ajánlják az előfizumhoz 60ért, nagyon tetszik, de sajnos 50nél megkell húznom a határt, annál többet nem szeretnék kiadni telefonra.
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Yiggdrasil #33457 üzenetére
Ha min 2 évre tervezed a telefont akkor LG Optimus 4X HD !
Az a baj hogy amiket írtál kb. 1 év múlva használhatatlan lassúak lesznek !
Nem nagyon hiszem hogy kihúzod majd velük a 2 évet
És a +10 ezer forint akár +1 évet is jelenthet !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
pit stop
addikt
válasz Yiggdrasil #33457 üzenetére
Ha kicsit kevesebbet szánnnál rá, akkor Xperia P. De ebből a listából szerintem xperia S nyerő - mégpedig azért mert qualcomm proci támogatottabb. Én nem látom okát, hogy rosszabb választás lenne 4x-nél. Egyik sem mai darab már, de szerintem ez kiszolgálhat.
S Advance is jó lenne még, csak kevesebb a ram benne mint előzőekben, és az hosszútávon nem lenne jó.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Semm1
tag
válasz proci985 #33439 üzenetére
Nexus 4 mellett szól még a támogatás, mert ez még elég sokáig támogatva lesz új Android verziókkal...Nexus 4-nél igazából csak az összeszerelés kérdés, mert amúgy minden meg van benne, hogy hosszú időre szolgáljon, úgy mint a Desire HD is.
Optimus 4X HD-t és az One Mini-t én kilőném alapból, pár év múlva szerintem már mindenképp kevés lesz az 1 GB memória.
One nagyon szép és nagyon jó, csak nagyon drága, de ahogy kivettem a szavaidból, nem szívesen költenél ennyit.
Amiket írtál, azokon kívül ott még az Optimus G is, ha van a közelben, Nexus 4-hez nagyon hasonló hardverrel. Szerintem ha ez is 100 körül van, akkor jók közül választasz jó áron ! Összeszerelésüket viszont nem ismerem, ezt érdemes lenne a témájában megkérdezni inkább...És persze a biztatóbbat választani.[ Szerkesztve ]
-
Steve1988
tag
Hali!!
Értem, köszi szépen. Ahogy olvastam a hozzászólásokat, nem ajánljátok a Mobilbirodalomból való vásárlást, ott 63 450Ft lenne az Optimus 4X, máshol 80 fölött... Az viszont már nekem sok. Telenornál lehetné még olcsóbban megvenni, de pont most megyek át a Vodához, ott meg nem árulják. :S
Szóval így egyelőre kérdéses, pedig ma megnéztem a telefont és jó vétel lenne úgy érzem.Üdv:
Steve -
Swami
senior tag
Na most ez nehéz kérdés, A barátnőmnek vennék új telót, mert a HTC Wildfire S-e rakoncátlankodik, meg hát öreg is egy kissé (mármint a telefon ). Adott két független készülék: Huawei Ascend y300 és Lumia 520. Én az utóbbit preferálom, mivel nekem bejött a WP és a telefont is ismerem; nagyon korrekt kis gép, viszont az y300 kb egy tizessel olcsóbb és van előlapi kamera... Vélemény? Kösz!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Lxa
csendes tag
Sziasztok!
Defy utódjául garanciális, lehetőleg új telefont szeretnék, hosszú távra, max százezer forintig, de nem baj ha olcsóbb...
Paraméterek:
- Android 4.x és legyen meg a fejlődés lehetősége, legalább 4.2-4.3-ig
- vízálló és nem baj, ha valamennyire valamennyire ütésálló
- max 5" kijelző, de nem, baj, ha csak 4.5, lehetőleg HD, vagy jobb
- 4 mag (vagy 2, ha elég gyors)
- értékelhető fényerejű kijelző
- jó üzemidő
- NFC
- dolgozni kell, nem játszani
- magilla gorilla glass, vagy ilyesmiAz eddigi befutók:
- lenovo s750 - még vannak vele bajok, kiforratlan, gari macerás, vámolva 75k, ami már nem is olyan jó vétel... amúgy best buy, ha jönne rá egy jó hotfixes rom, ezt venném (bár nincs NFC )
- sony zr - nem ütésálló (gumitokkal?), 105k nem kevés pénz, nehezen beszerezhető, egyébként ez a favorit
- s4 active - drága, FM rádió hiánya (ennyiért?)Van valami egyéb ötletetek?
-
pit stop
addikt
-
Gery1987
őstag
Megkérdezhetem, hogy szerinted egy SII vagy egy S Advance vagy egy Xperia GO miért lesz lassú 2 év múlva esetleg? Én konkrétan S Advance tulaj vagyok és semmi bajom a tempójával. Majd fél éves a telefonom és semmi baja, nem lassult egy kicsit sem. És szerintem egy SII sem lassul be főleg, hogy annak jobb a hardvere.
Lehet, hogy a 4X HD frankó cucc de ezért a többi készüléket leminősíteni kicsit meredek. És mi a garancia, hogy ez nem fog 2 év alatt belassulni?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
silvergod
őstag
válasz Gery1987 #33469 üzenetére
a lassulást szerintem arra értette hogy kevés lesz a ram+proci+mali400
de elmondom 2 év múlva amilyen tempóban haladunk szerintem a mostani csúcsgépek se lesznek acélosak az akkori telefonokhoz és rendszerhez...ez egy ördögi körSwami nem szeretem a wp-t ....de jókat írnak róla biztosan jobban jár vele.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Gery1987
őstag
válasz silvergod #33471 üzenetére
Hát...én ezt úgy fogom fel, hogy minden csak felhasználó kérdése. Lehet hogy alapon a mai csúcs cuccok mellett lassú lesz...de neked is igazad lesz. Az S3 sem csúcs manapság pedig tavaly még csúcs volt.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok GSM boltból, újonnan?
Lumia 625?
Lumia 720?
Lumia 820?Miért?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Kollégámnak y300-asa van. Nagyon akadozik már a menüben lapozgatva. Szerintem semmilyen téren nem versenyezhet az 520-assal. Tényleg az egyetlen ok amiért azt érdemes elhozni az az előlapi kamera, és a LED villanó. Persze ha az jobban tetszik neki külsőleg és az android is közelebb áll hozzá, akkor hajrá.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
albiosz
őstag
válasz burasu4 #33474 üzenetére
Pont most írtam le egy kollégának, hogy 820 vs 720 tekintetben szerintem (!) miért a 820, itt olvashatod: [link].
625 szép nagy, felbontás viszont ugyanolyan, mint a 820-ban, szóval minőségre gondolom rosszabb. Egyelőre még elég drága is (ahol néztem konkrétan 85K a 625, 78K a 820). Proci gyengébb a 625-ben és a RAM is kevesebb. Ergó csak a nagyobb kijelző lehet előny. Minden másban gyengébb.
-
Swami
senior tag
[link]
Én a 720 meg a 820 között vacillálnék. 720 a jobb akksi és az IPS kijelző miatt lehet jobb, meg a GPU-ja is jobb, viszont csak 512Mb RAM van benne, a kamerája megapixelekben mérve "vacakabb" és folytathatnán pro és kontra.
Sajnos nem ismerem a készülékeket, talán ír olyan is, aki belakta mindkettőt, mindhármat.
Nekem HTC 8X van, azt ajánlhatom. Egy nagyon idegesítő dolog van rajta: a bekapcsológomb a teló tetején. Remélem "eltört a keze" annak, aki tervezte... Amúgy patent...Expansysnál nézd meg szerintem
Devas: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
burasu4
senior tag
-
Blackmirror
őstag
válasz burasu4 #33483 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni ebbe a kérdésbe,már volt párszor boncolgatva.partnerot amúgy sokan ajánlják,nekem nincsen velük tapasztalatom,valószínű nem is lesz mert gyári garanciás telefonokat szoktam venni(néha a hivatalos szervizzel is van/lehet küzdés de ritkább az ilyen eset).
A lumia 820 gyári garanciával kártyafüggetlenül +15ezer forintodba kerülne.Ha nagyon számít ez az összeg és megveszed a partnerotól sufnigarival(ami gondolom 1 év) és ne adj isten elromlik a kijelződ például az sokba fog kerülni.De ne legyen ilyen.Mérlegeld a dolgokat.iPhone X@R, iPad Pro
-
burasu4
senior tag
válasz Blackmirror #33486 üzenetére
Köszi átgondolom.
HTC 8s -ről mi a vélemény? Van rá ingyenes GPS program? -
albiosz
őstag
válasz burasu4 #33487 üzenetére
kevés a belső memória. nem nagyon ajánlott kategória wp8-on belül.
amúgy partneros srác tud szerezni gyári garanciával is telefonokat, általában olcsóbban, mint máshol. érdemes rákérdezni az oldalon kommentben az árra. honlapon feltűntetett árak értelemszerűan bolti garira vonatkoznak.
-
burasu4
senior tag
Köszönöm, átgondolom.
-
w333
félisten
Bocsi ha volt már !
T-Mobile -nál új telefonok :
Samsung Galaxy Pocket Neo :19 990 Ft
Samsung Galaxy Ace 3 : 64 990 Ft
Nokia Lumia 1020 : 194 990 Ft
Nokia Lumia 625 : 74 990 Ft
Alcatel OT IDOL : 61 990 Ft
Sony Xperia Z1 : 189 990 Ft
Az árak Dominó Díjcsomagra érvényesek !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Swami
senior tag
válasz burasu4 #33487 üzenetére
Nincs ingyenes offline hangos navi. Ha az kell, akkor vegyél Lumiát. 520 is kiváló egyébként. (Nem kell félni, hogy "low end" készülék... Nagyon jó. (Nincs előlapi kamera, meg villanó a fotókészítéshez, de amúgy pöpec, ráadásul marhára kézreáll - jobban, mint a 8x-em.)
Ha meg ragaszkodsz a HTC-hez, akkor inkább 8x!Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
buek1967
tag
Nem kérdés. ATIV S-t ajánlanám mert csúcs WP és nem középkategória (920-s versenytása, de nincs képstabi), gyári garival (!!!) 60kból itt van. Ha veszel hozzá drive+-t, akkor 70 k. Független, 16GB, micro sd hely, nagy akku, szuper kamera. A Nokia only cuccokból csak a Drive+ az igazi érték.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Swami
senior tag
válasz buek1967 #33499 üzenetére
Hát én ezzel vitatkoznék, ha meg nem sértelek. Anyaghasználatban a Samsung hozza a szokásos formáját.... Pl. Azért még mindig a Nokia a csúcs WP vonalon - írom ezt HTC 8x tulajként....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest