Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Ed3r_X_ #28202 üzenetére

    26 honapig cserelik a begett kijelzot (akar otthon, melohelyen kiszallva is es ha kell tobbszor is), igy ezt nem tartom problemanak. Normal hasznalat mellett a gari lejarta elott erdemes kicsereltetni, es tovabbai masfel- 2 evig boven nem lesz beegve (hasznalattol fugghet ez is)
    Probaltal mar nexus 4-et peldaul? Nem csak a gyari droid miatt olyan jo elmeny hasznalni. A megfelelo meretu ram nelkul nem lenne ilyen jo (foleg kesobbi frissitesek utan).
    Nem kell sokmindent hatterben futtatni (bar nem ertem miert baj, ha nem kell kilepegetni mindig mindenbol), mert 1 giga rammal mar akkor is varni kell 1-1 progira ha nincs semmi hatterben. Nem jelentos ez jol hangolt sw eseten, de osszehasonlitva a 2gigas telokkal erezheto mar most is, a jovoben pedig meginkabb igy lesz.

    (#28203) chab7:
    Nem vagyok allandoan neten, de ezt tobbszor is leirtam mar (meg mas is), igy erdemes lehet neha visszaolvasni a topikban.
    Amugy meg ez az en (es par mas ember) velemenye, de vannak akik nem osztjak...majd jovo ilyenkorra mar kiderul mi lesz kozelebb az igazsaghoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák