Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
tojaaji
aktív tag
válasz maggi1886076 #27806 üzenetére
A leírásban azt írják van LTE támogatás a RAM mérete mégis 1GB?
-
XP NINJA
őstag
van vagy volt fent itt egy bontatlan LTE 2GB 2év samsung gari 75ért
-
geckowize
őstag
Hello!
SGS3Minit szeretnék barátnőmnek, fehérben, és argepen megtaláltam 65ezerért újonnan a PartNero GSM-nél. Megkérdeztem mailben, hogy milyen gari vonatkozik rá, azt írták 65ért 1 év bolti, viszont 69ért 2 év gyári samsung gari.
A kérdésem, hogy az utóbbi tényleg azt jelenti-e, hogy van prémium futár, ha valami baj van, tehát ugyanolyan bánásmód, mintha szolgáltatónál/vagy samsung boltban lett volna véve.
Másik kérdés, hogy megéri-e ennyiért samsung garival az s3 mini? Még iphone 4s-en vacilláltam, hogy az még jó lenne neki, viszont garisan nehéz találni. Ha nem lenne lány, S2-t mondanám (nekem is az van) mondjuk fehérben, viszont neki túl nagy már a 4,3", az s3mini 4 colja és vele együtt a kialakítása viszont tökéletes.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
gazfickó
tag
Ennek a hirdetőnek egy másik aukciós oldalon vagy 3-4 szer írtam egy másik telefon kapcsán, aminek eredménye csak annyi lett hogy felhasználónevet változtatott, majd később törölte a hirdetéseit onnan.. Szóval nem fűznék a dologhoz sok reményt
-
maggi1886076
addikt
nem valószínűleg, ha van samsung garancia akkor az 2 év, és jár hozzá a prémium gari.nem kell kétségekben tartani a kérdezőt, ha nem tudod, akkor ne válaszolj.
(#27816) gazfickó: elképzelhető, beraktam, hogy itt talán vki tud róla vmit!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
w333
félisten
Na tessék : Link alsó kategória 99€ -ért ! szerintem nagyon "bestbuy" lesz !
Most nézem hogy ez "Euro" akkor nem nagyon ...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nemlehet
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem de nem találtam ilyen topicot. Kínából rendelnék, de mivel azokról a telókról nem nagyon van teszt kéne valami topic ahol ezekről írnak tapasztalatokat. Nem két kártyásat keresek, mert azt a topicot megtaláltam. Illetve egy kis segítség is jól jönne a megbízható oldalakról és rendelési módokról. Aki el tudna irányítani a megfelelő helyre annak megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
hatasu
csendes tag
Meglepő módon azért írok, mert egy új mobilt vennék.
Jelenleg egy Nokia N9-em van, és kinézetre egy hasonló, pofonegyszerű és mégis szép külsejű telefont szeretnék. Szóval ezek a szappanalakú levágott sarkú telefonok nem jönnek be.
Nagyon kocka vagyok, programozóként kihasználnám a telefon minden lehetséges és lehetetlen funkcióit, illetve fejlesztek is androidra így ebben az oprendszerben gondolkodom feltétlen. Nincs lapát kezem, ezért ilyen galaxy note telefon nem kell, de egy normálisan összerakott 4,7"-es még beleférne. 10+ MP hátlapi kamera, és erős hardware is jól jönne mindehhez. Esetleg egy 300 feletti pixelsűrűség és gorillaglass is az igényeim között van.
Hosszútávra tervezek vele, max. 100e magyar forintért és jó lenne ha részletben lehetne fizetni (féléves v. éves). Egyébként a T-nél vagyok, de nem ragaszkodom ahhoz h ott vegyek telefont.Nem értek a telefonokhoz, túl nagy a választék és félek hogy kihagyom a tökéletes választást, így köszönöm előre is a segítségeteket!
Mindenes | Bármikor le tudok állni a szerencsejátékkal! Akarsz fogadni rá?
-
nokiaguru16
csendes tag
A Motorola Razr MAXX megéri a maga 75-80 000 forintos árát? Tudom hogy vannak bajok a pentile matrixal, de üzemidőben,minőségben,kamerában és hardverben is tökéletes lenne nekem, de megéri az árát?
-
w333
félisten
válasz nokiaguru16 #27828 üzenetére
Nem ennyiért már sokkal erősebb telefont kapsz !
(#27830) nokiaguru16
Lehet hogy erős akku van benne, de az sem bírja tovább mint 2-3 nap
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Érdemes nézni :Link ez hatalmas "BestBuy" !
-
BubuRoland
tag
sziasztok! Lumia 800-at cserélnék és egy ideje gondolkozok már a következőn! BlackBerry Z10, Q10 és Asus Padfone 2 van most terítéken! melyiket ajánlanátok? sokat telefonálok, smsezek és fényképezek! az emlékeztető és naptárfunkciót használom még ki! néhány alkalmazásra lenne szükségem, de semmi extra! lényeg, hogy szép képet tudjon csinálni és pl hogy kapjak visszajelzést arról ha megnézték az mmst amit küldtem. nekem a symbianos apróságok jöttek be és a Lumiaból már kimaradtak! még egy olyan megjegyzés, hogy eléggé használom, strapálom a telefont, időnként esik, tehát a strapabírás is egy szempont!
-
Boda81
csendes tag
Üdv
Napok óta két készüléken vacilálok, meg azon, h érdemes-e várni lessz-e nagy áresés bármelyik készülék árában.
A két választott Huawei G700 és Lenovo P780.
Számomra a Huawei nagyobb név a múltja és tapasztalata alapján, de a lenovot meg ugyan abból rakták össze.köszönöm
-
zkosaras
aktív tag
válasz nokiaguru16 #27830 üzenetére
Ha jó üzemidő kell, válaszd inkább az utódot! Ebben már a vas is elég erős, szinte mindenre elég. Más kérdés, hogy ezt nem kapod meg 70-80 ezerért.
-
Ricsko :D
aktív tag
Szerintetek a Sony Xperia SP ( 60 ezerért ) vagy az LG Optimus 4X HD ( 40 ezerért) jobb választás? Főleg játékra, Youtubra, böngészésre, és melyiknek jobb az aksija?
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
mikersz1
senior tag
-
pit stop
addikt
válasz BubuRoland #27836 üzenetére
Q10 ami jobban bírja szerintem esést, mivel nem egy képernyő az egész. Kérdés, hogy qwerty-re szükséged van-e? Ha nincs, akkor inkább persze Z10. Leírásod alapján Padfone képességeit és méreteit nem használnád ki, így az véleményem szerint felesleges lenne számodra.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
w333
félisten
válasz BubuRoland #27836 üzenetére
Ezek közül az "Asus Padfone 2"
(#27837) Boda81
Csak ezek a kínai csodák játszanak ? Kb. mennyi a max. pénz amit költesz ?
A kettő közül a "Huawei" -t mondanám(#27839) Ricsko
Sony Xperia SP !
Amugy nem tünik rossznak a Lumina 520 jó kis telefon
Ha valakit nagyon büntetni akarsz akkor nem rossz, különben a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom (tapasztalatból mondom) ismerősöm nem rég vásárolt egy ilyet, és kicsomagolás után kb. 10 perc -el, közös megegyezés után majdnem a kukában landolt !!!
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz mikersz1 #27845 üzenetére
Nem volt az hibás finoman fogalmazva egy nagy rakás sz*r
Csak egy pár db. észrevétel kicsomagolás után (nem tudod hol kell levenni a hátlapot illetve a hátlap kicsit belóg az előlapra és ócska nagyon gagyi műanyag, érintőképernyő szintén valami plexi műanyag, na de nem is ez a lényeg jött is a bekapcsolás : szép WP animáció és kb. 10 perc "Kérem várjon felirat" komolyan mondom mire végigment a "telepítővarázsló" még kb. kiírta vagy 3X hogy "Kérem várjon" és ezt kb. 30 percig csinálta, úgy hogy közben a telefon úgy felforrósodott mint az állat majd bejött a rendszer, szerintem semmivel sem gyorsabb mint az "Android" sőt a "Microsoft" próbálja rejteni a rendszer akadását és lassúságát mindenféle animációval ... Lumia 820 és 920 teljesen más világ persze akinek tetszik, de ez a kis 520 egy nagy kalap sz*r, és ugye még finoman fogalmaztam) !(#27847) Boda81
Ebben az árban esetleg még "LG Optimus 4X HD"
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Gyors kérdés.
Melyiket vásároljam : Iphone 5 (16GB) vagy Asus PadFone 2 (32gb)
?
Köszi válaszaitokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest