Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz dragon1993 #175748 üzenetére
Akkor Realme 9 Pro vagy, Poco M4 Pro 5G.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Yettelnél nézelődök, Prime tarifacsomaggal 2 év hűséggel ezek férnek bele árban. Melyik lenne ideális? Ami kellene az a szép kijelző és nagyjából ennyi. Nem nagyon játszok rajta, de nem baj ha gyors... Xiaomi 4X-ről váltanék. Sajnos leesett él betört, pedig nekem elég a mérete, sebessége, sajnos szmájlikat nem tudok annyit mint az új telefonokon, de nagyjából megfelelt nekem. Nem kell dual sim pl, meg feltétlen 32-nél nagyobb tárhely.
Szóval:
Nokia 5.4 64 GB
Nokia C21 Plus 32GB DS
ZTE Blade A31 32 GB Dual SIM
OPPO A16s 64 GB, Dual SIM
Nokia G10 32GB
Xiaomi Redmi 9AT 32 GB Dual SIM
Nokia G21 64 GB Dual SIMIT Phone :) Gábor
-
sztivo
őstag
Nem érdemes, mert nyáron meg alig fogod látni az IPS kijelzőt az alacsonyabb fényerő miatt. Meizuval 8 órás út alatt sem égett be (bár abban szoftveresen tuti volt valami, mert 4 év alatt sem égett be semmi, pedig automatán volt), de ez igaz a mostani Xs-re is. Nem szabad max fényerőn használni, akkor nem lesz baj.
-
classic B
senior tag
válasz akerbis #175752 üzenetére
Úgy látom, hogy 0 és 10 ezer Ft közötti egyszeri költséget vagy hajlandó kifizetni mobilért, ami után már csak a havi díjat kellene. Ha feltétlen 32 GB-nál nagyobb tárhely kell, akkor a listádból máris kiesik 4 versenyző, marad 3. Azok közül én a Nokia G21-et választanám, de nem azért mert jó, csupán kizárásos alapon.
Egyébként azt javasolnám, ha mindenképp így szeretnél telefont vásárolni/kihozni, akkor ugorj fel a Prime Plus előfizetésre és válaszd a Xiaomi Redmi 10 2022 DS-t. Sokkal jobb, mint bármelyik, ami a listádon van. -
Cheesy
őstag
válasz kerouac73 #166413 üzenetére
Coolmobile-ról rendeltem hétfőn egy iphone 13-t, nem tudni még mikor érkezik meg, mert hiánycikk. Ez is... A rendelt Spigen védőfóliával kapcsolatban hívtak, hogy mégsincs, a hölgy segítőkész volt, mondtam hogy olyanra váltsák ki akkor, amit saját maguknak is felraknának Így meglepetés lesz... Pozitív, hogy hívtak és segítőkészek, valamint a jótállásnál ki merik írni az ársávtól függő garanciális időt. (Tudom, hogy ez mindegyik boltra érvényes, de az ilyet szeretik apróbetűvel szedni.) A cég mögötti tulajdonos egyéb érdekeltségei is rendben vannak, leellenőriztem. Szóval még várom a terméket, de eddig reménytelinek tűnik a folyamat.
www.vakbelmutet.hu
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Gyereknek(13 éves) néznék telót alap felhasználás, azért a haverok elött elő tudja venni , kettő közül melyik a jobb, esetleg ennyiért van jobb alternatíva?
Xiaomi Poco M3 Pro 5G 4 64GB NFC 58ezer
Xiaomi Redmi Note 10 5G 4+64GB 54ezer
köszi
-
MODERÁTOR
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel. Aldiban van Motorola G31. [kép]
Sógor most kedden vett egyet a lányának, karácsonyi ajándéknak lesz majd. (15 éves a lánya)
Akkor ott, abban az üzletben még látott/volt kettő ilyen Mototorola G31 azon kívül, amit megvásárolt.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Hasaggymeg
veterán
Tudja-e valaki mennyire befolyásolja a tok és főleg benne a mágneses autósrögzítő fém lapja a vezeték nélküli töltést? Samu S21FE...azt írják meglehetősen, de hátha valakinek van tapasztalata vele.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk venni 40k körül telefont. Én leginkább újat szeretnék, de ha ebben az árkategóriában sokkal értelmesebb lenne a használt, akkor esetleg jöhet arra is ajánlás.
Sokat szerintem nem lesz használva, és csak teljesen általános dolgokra. Kis böngészés, facebook, banki dolgok megnézése stb. Ha ezeket tudja teljesíteni úgy hogy közben nem téped ki egyenként az összes hajszálad a lassúságtól, az már teljesen jó.
Van valami best buy ebben a kategóriában? -
jeni
félisten
válasz HollyBoni #175765 üzenetére
40ezer Ft nagyon a legalja lesz,.
Esetleg az aprón új mobil ami olcsóbb lehet a bolti árhoz képest.
Motorola E40 4/64 GB
Samsung Galaxy A13 picit drágábban
Xiaomi Redmi 9AT[ Szerkesztve ]
-
umfrider97
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos szokásom túlgondolni az ilyen választásokat, édesanyámnak szeretnék új telefont, sokat olvas, játszik rajta, videót néz, illetve rádiót hallgat, de mivel tws fülese van így muszáj lesz netről hallgatnia. Realme 8 (4/64) illetve Redmi Note 11 (4/64) között van a dilemma, nem az 5g-s verziók! Mindkettőt ilyen 69000Ft körül tudnám beszerezni, kérdés melyik érné meg jobban ennyiért? -
MODERÁTOR
válasz umfrider97 #175767 üzenetére
Kamerában és teljesítményben valamivel jobb a Realme 8.
Xiaomi 13T
-
Wallenberg
senior tag
Oppo Reno 5 5G fekete, kék 89.000 Ft
Oppo Reno 5Z 5G fekete, kék 79.000 Ft
Media MarktÉppen most sikerült venni egy Oppo Reno 5 fekete színű telefont. Ennyit nagyon megért.
Már csak a mintapéldányok maradtak.
Ha valakit érdekel, a debreceni Media Markt áruházban láttam még egy Oppo Reno 5 5G telefont 89.000 Ft-ért.
-
ThisIsToXiN
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék mobilvásárlásban.
- Árkategória.
120-160 ezer
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
Bárhonnan ahol lehet kapni MO-n
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
közép-hosszú táv
- Mire használnád?
Leginkább programok futására (nem játékok), kis youtube, internetezés, semmi extra, lényeg hogy gyors legyen. A fényképező része nem számít, nemigazán lesz fotózva vele.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Inkább androidos legyen mint apple.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minél kisebb annál jobb. 5-6.5" körül talán
Bementem mediamarkt-ba ott a Xiaomi redmi note 11s-t ajánlották. AZ jó lenne vagy van ebben a kategóriában valami jobb jelenleg?
Előre is köszi a segítséget! -
addikt
válasz ThisIsToXiN #175770 üzenetére
Realme 9pro+
Samsung a52s
Pixel 6a
Realme gt neo 2
Realme gt masteriPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
umfrider97
csendes tag
válasz Viktor0610 #175768 üzenetére
Köszönöm, a segítséget, esetleg van jobb ebben az árkategóriában?
-
Johnzy
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kért meg, hogy keresek neki telefont, de nem vagyok otthon a témában, illetve nem ismerem a gyártók telefonjait.
Amiket viszont tudunk;
- ár tekintetében olyan 60k, de szerintem mehet még feljebb is
- inkább új készülék
- független jobb lenne
- hosszú távra tervezünk, lévén hogy az illető 55-60 között van
- leginkább átlagos használatra, de azért a facebook, messenger és más, ma hétköznapinak titulált alkalmazásoknak is gyorsan kellene rajta futnia
- a tulaj most is Xiaomi-t használ, neki bevált, most is szívesen venné, ha az lenne
- ne legyen nagy kijelzője, 5,5, max 6", vagy akár még ez alatt
- mindenképpen két kártyás kellene neki, amibe még extra microSD-t is lehetne tenni.Kb. ennyi. Előre is nagyon köszönöm az ő nevében!
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
Csápájev
őstag
válasz umfrider97 #175772 üzenetére
Nézz rá emagon a Nothing phonera és a Motorola Edge 30 -ra is.
-
Csápájev
őstag
válasz Bagoly01 #175776 üzenetére
Nem értem,nekem nem ír ilyet
-
Csápájev
őstag
válasz umfrider97 #175779 üzenetére
Bocs,elnéztem eggyel a hozzászólásokat.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Jövő év első felében lehet kénytelen leszek venni egy új telefont a mostani, már eléggé leharcolt P9-esem helyett. Egy gyári visszaállítást meg eszközölök rajta hátha segít, javít valamit a durva belassulásán, de szerintem, ezen már a piócás ember se segíthet.
A kérdésem az lenne, hogy milyen webshopokat érdemes nyomon követni, hol szoktak lenni nagyon jó akció, utolsó darabok kiárusítása, stb.? Anno a Bestbuy topikban az egyik fórumtag elcsípett egy komolyabb telefont majd fél áron az emagon. Meg ott vannak az újracsomagolt termékek is.
Hallottam, hogy nem régiben a Samsungnál is elég jó vételeket lehet(ett) csinálni különböző kuponok halmozásával. Amúgy, olyan 150k alatt szeretném majd megúszni a dolgot. Jó lenne egy jó kamera, tűrhető üzemidővel, gyors rendszerrel, hosszabb támogatással. Játék nuku. -
tomselec
újonc
Sziasztok!
Vízálló ip69-es telefonra lenne szükségem.
Amik még mindenképp szükségesek:
- 5G, Magyarországon is használható legyen
- Galileo (GPS, Glonass mellett)
- NFC
- használható processzor (tudom, nem túl erősek)
Előny, ha van:
- Dual sim
- elfogadható kamera hátul (elől nem fontos, hogy jó legyen)
- nagyobb akkumulátor
Ár: max 180
Amiket néztem eddig:
Doogee V10 5G [link]
- dimensity 700 5G
- N1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/77/78/79
- IP69K , 5G , Galileo, NFC. Extra: 8500 mah
- Előny:
- ár
Blackview GBL5000 [link]
- Dimensity 700 (MT6833)
- N1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/77/78/79
- 5G, Galileo, NFC
-- hátrány: van ahol ip69K -t írnak. A saját boltjukban viszont semmit
UleFone Armor 12 5G [link]
- Dimensity 700 Dual 5G , MT6833
- N1/3/28/38/41/77/78
- IP69K , 5G , Galileo, NFC,
-- hátrány:
- elég rövid 5G lista. Pedig ez is Dimensity 700.
- ár
Umidigi Bison GT2 5G [link]
- Dimensity 900
- N1/2/3/5/7/8/20/25/28/38/40/41/66/77/78/79
- IP69K , 5G , Galileo , NFC
- Előny: Wifi 6 , erősebb processzor
- Hátrány:
- ár
Vagy egyéb javaslatot is szívesen fogadok. Bármilyen tapasztalat ezekkel? Vagy csak szimplán a márkákkal kapcsolatban?
Előre is köszi. -
szs85
tag
-
fecaga21
senior tag
Szerintetek hol érdemes kijelzőt cserélnem Budapesten egy Samsung A51-esbe, ahol korrekt az ár?Köszi
-
AT.
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni telefon vásárláshoz.
Keret 150000ft
Új, android.
Fényképezés, és 256GB tárhely a szempot, esetleg üzemidő.
Melyik készülékeket lenne érdemes nézegetnem.
Köszönöm! -
Bunken
tag
válasz Bunken #175728 üzenetére
Kicsit változott a helyzet.
A Media Markt kínálatából mi lenne a legjobb hétköznapi használtra ami évekig telefon 200-ért?
Azért onnan mert van ilyen [utalványom] és ott fogadják el.
Én kinéztem a Samsung Galaxy S20 FE-t de azt buktam mert nincs a miskolci üzletben (nekem ez van közel) rendelni nem tudom mert a futárnál ezzel az utalvánnyal nem lehet fizetni. Másik üzletből sem tudják átkérni mert utolsó darabok vannak már csak.A kijelző méret már nem érdekes. Apple nem kell!!! Samsung-ot, Sony-t és Huawei-t nagyjából ismerem mint márkát / minőséget, ha más márkát ajánlotok akkor légyszíves írjatok pár szót a márkáról is személy tapasztalat / vélemény alapján. A neten található marketingek alapján az összes márka a világ legjobbja.
Köszönöm.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy telefont a Xiaomi MI 9T PRO helyett, tökéletes volt, betört a kijelző az új kijelző meg nem olyan jó minőségű... Ezzel a telóval bőven ellettem volna még egy másik 3 évig...Felhasználás: böngészés, néha emailezés, napi max 15-30p olvasás rajta (a tömegközlekedésen) meg néhány havonta hobby fotózgatni. Soha nem játszok rajta. Screen time kb 1 óra átlag. Nem vagyok nagy telefon használó, de egyszer megveszem akkor ellenék vele 5-6 évig.
Elvárásaim:
- Notch talan kijelző, szép színekkel.
- Flat screen szóva lalpos legyen és ne legyen domború.
- 4k kijelző, tűéles legyen
- 120hz
- Jo fotós tulajdonságok.
- Android.Használtan nézelődök.
Kettőt néztem ki. Sony Xperia 1 IV (£620) és a Sony Xperia Pro-I (£650). Ez a max keretem, hisz nem igen használom a telefont xD.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest