Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone SE 2022 vagy a sima iPhone 11-et javasoljátok?
-
xhege
veterán
válasz timelord1987 #175804 üzenetére
Ha 5 évre terveznél vele, akkor az újabb SE, minden más esetben a 11. A 11 kijelzője szerintem nagyobb és élhetőbb, akksiban, kamerában is sokkal jobb, és 2-3 év szoftverfrissítés még erre is érkezik.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Tomeck007
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy meglepem magam egy telefonnal így év vége felé.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 9-em van, amit még el tudnék adni értelmezhető áron.
- árkategória: 150 000 Ft (max 170 000)
- használt vagy új: új
- hol vennéd meg: ahol épp a legolcsóbb (Emag, Euronics, Mediamarkt, Alza stb.)
- hosszú vagy rövid távra: 2 év körül
- mire használnád: telefonálás, netezés, videó nézés, fényképezés alapszinten, néha egy kis játék
- ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: nem
- mekkora készülék: jelenlegivel kb azonos, vagy kisebbAmi fontos, hogy fizikailag 2 sim kártyát kezeljen.
Amit nézegettem: Xiaomi 11T 5G 8/128 de nyitott vagyok másik telefonra is
-
SOAD19
addikt
válasz Tomeck007 #175811 üzenetére
Én is hasonló árban nézelődök. A Realme GT2-re is vetnék egy pillantást az eddig felsoroltakon kívül, illetve az A52S-re (A53)-ra. Nálam egyelőre a Xiaomi 12X áll nyerésre: Nagyon csábító a kompakt mérete, és ahogy nézem kamerában, kijelzőben, töltési sebességben is eléggé rendben van. Hátha a közeljövőben kicsit lejjebb menne az ára.
-
batai15
félisten
Nord 2 vagy inkább nord 2t? Utóbbiról nem igazán vannak tapasztalatok. Vagy inkább meg éri a többletet az s21fe?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz sharp4 #175819 üzenetére
Ez alapvetően nem igaz. 90-120hz kijelző az általános , általában hosszabb üzemidő , kamera sem feltétlenül roszabb mint a régebbi iphoneok esetén meg lehetne sorolni. Ami nyilván hiányozna a kezes stabil rendszer apple pay és faceid.
Durván elszálltak az árak és sok emberrel ellentétben addig nyújtózom ameddig a takaró ér.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Sziasztok!
Újonnan 100k körül mi most a best buy Androidos fronton? A52s volt black fridayen kuponozással 100k körül, sajnos már nincs ilyen akció, lemaradtam róla... Köszi szépen!
-
batai15
félisten
-
sharp4
őstag
válasz batai15 #175823 üzenetére
Nem érdekelnek az anyagi dolgaid. Egy 5 éves iPhone után minden előrelépés. Ha nagyon vissza akarsz menni, akkor csak a Huawei, egyik sem közelíti meg a minőségét, és a tudását! Azonbelül is a Mate 50 Pro!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
ghiottone
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz ghiottone #175827 üzenetére
Igazából egy all rounder készülék. Qi töltés is jó lenne ill normális UI valamit szoftveres support. Ugyankkor bőven elég volt a nord 2 kamerás teljesítménye vagy kijelzője is és nem játszom. Moto jó lenne de kicsit félek tőlük hogy majd a supportot el kunyizzák. I11 is jó lenne de már az sem mai készülék ,12 is már combos árban és még azzal sem lennék előrébb.
13 lenne a tökéletes de a játék pénzünk és egyéb dolgok miatt amit most nem nevezek anyagilag egy darabig nem fér bele.
Főleg mert két készülék kellene akkor.
S21fe specifikációban méretben is jó lenne , qi töltés is van ugyankkor az ui nem a legfluidabb valamint korábbi samsungjaim mind tereroben és akkuban sem voltak jók.
Múltkor már el engedtem a telefon csere témát de az xr használt ára kecsegtet.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz batai15 #175830 üzenetére
Az Op a 13-as rendszerrel már ColorOs - szokni kell. Tesóm pont tegnap mondta, hogy 1,5 évnyi OP után az új rendszert meglátva neki se tetszik, hiányzik a stock vagy stockhoz hasonló. Annyi, hogy az Oppo vonal miatt a szoftveres support már talán rendben lesz.
Motorola esetében most még csak rövid távú tapasztalatok vannak - az Edge 30 Fusion szeptemberben jelent meg, nálam jó 1,5 hete van használatban - kicsomagolás után 3 rendszerfrissítés, amiből a szeptemberi és a novemberi 500 mega körüli - szóval úgy néz ki ez alapján most jó az irány. Az qi töltás hiányzik, de amennyire vékony, lehet tényleg nem fért bele - nem melegszik, jó az ujjlenyomat olvasó, nincsenek hívásproblémák (Pixel 7), jól bírja az aksi is és gcam portokhoz is összeraktam 2 működő xml verziót.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Hasaggymeg
veterán
Erre senki? [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jeni
félisten
válasz Hasaggymeg #175764 üzenetére
erre annyit,hogy nekem a S22 gyári Smart View flip tokkal rendesen tölti vezeték nélküli módban.
inkább az a kérdés milyen wireless töltőt használsz?
az otthoni és az autós verziók eltérhetnek teljesítményben.
nekem a Huawei CP61-s van. vannak gyengébb wireles töltők amik lassabbak és emiatt melegedik jobban a teló.
ez pl.: AlzaPower WF300 vezeték nélküli autós töltő 15W fekete
[link][ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
OPPO Reno5 5G vagy Realme 9?
Előbbi 1 évvel régebbi, de jobb SOC, 8/128, gyorsabb töltés. Utóbbi idei, de gyengébb SOC, 6/128. Kamerája nem tudom, melyiknek jobb.
Alap felhasználásra kell (böngészés, FB, Youtube, bankolás), és alkalmanként fotózás.
Melyiket vennétek? 90ezer körül hozzájutnék mindkettőhöz. -
mefistofeles
addikt
Saját tapasztalat alapján (én is éppen telefont keresek) felhívom mindenki figyelmét, hogy ha telókat hasonlít össze akkor nagyon figyeljen oda, milyen oldalakon teszi. Hihetetlen, hogy komolynak kinéző szakportálokon is mennyi téves paramétert lehet találni adott készülékekről.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
juve600
nagyúr
válasz mefistofeles #175839 üzenetére
gsmarena, klimovil
-
MODERÁTOR
-
greenface
aktív tag
Arról van vkinek info, hogy a 40 ezres támogatás várhatóan megmarad-e márcuis 31-ig?
Vagy érdemes inkább 'ellőni' hamarabb mert nagyon bizonytalan? (1db ilyen régi készülék van a családban.)''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
TZ1
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 4 telóm van a kiadása óta. Olyan probléma jelenkezett, hogy a térerő/ telekom/ néha nincs. Két kártyával használom, de ha csak ezt/telekom/ engedélyezem és tiltom a másikat akkor is fenáil a hiba. Sim cserélve. Gyári visszaállítás megtörtént. Eredeti "stabil MIUI" szoftver van rajta. Olyan telót keresek, ahol nincsen ilyen probléma. Talán járt már így valaki és van tapasztalata. Köszönöm a segítséget! -
jeni
félisten
válasz greenface #175842 üzenetére
inkább az a kérdés?
megy -e majd felfelé a mobilok áraik vagy sem?
a hivatalos időpont az meg marad mint lejárati idő de...
a másik kérdés lesz-e kínálat vagy sem?
én is előttem egyet,viszont én is gondolkodom azon,hogy most HA van akciós cucc rácuppanjak vagy sem?[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Sajnálatos módon tönkrement a telefonom, így újat kell néznem.
Három között vacillálok:
- Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A33
- Xiaomi Redmi Note 11 ProVélemények? Ti melyiket vinnétek?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Óvodások homokozója
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- 3070 -> 4070 Super
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest