Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
válasz 52utas #117548 üzenetére
2honapig hasznaltam egyet.
Kivalo a kameraja es a rendszer stabilitasa is remek, illetve a sebessegere ugyszint nem lehet panasz. Audiokepessegei is kiemelkedoek es meg a mara ritkasagnak szamito FM radio is van benne. Uzemideje 1nap eros igenybevetel mellett. Szerintem egy jo telefon lett de megvetelre csak akkor ajanlom, ha jo aron jutsz hozza (150e kornyeken).Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
sollahp
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Új készülék vásárlása előtt állok. Windows Phone-ról (Lumia 650) váltanék, ebből a platformból elegem lett.
A felső limit amit megfizetnék, az maximálisan 90 ezer forint lenne.
Nincsen semmi extra igényem, az Amoled kijelzőnek örülnék, de nem létfontosságú ez sem. Szeretném a maximumot kihozni a pénzből, mint ahogy mindenki más.
Mindenképp új készüléket szeretnék, így olyan helyről vásárolnám, ahol az esetleges garanciáztatás problémamentes.
Hosszútávra venném a telefont, nem szeretném évekig lecserélni.
A Huawei és a Samsung készülékeivel szemezgettem, de minden téren nyitott vagyok.Előre is köszönöm a segítséget.
-
sollahp
csendes tag
válasz batai15 #117558 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, az előtted szóló kollégának is (ZedMester). Azt hiszem eldőlni látszik, az ügy. Az A5 2017 mellé tenném a voksom, remélem nem bánom meg, mint a Lumia 650-et.
Még egy kérdésem lenne, mivel zöldfülű vagyok, hogy melyik webshopból érdemes megrendelni? Mert választék az bőven van, viszont tapasztalat nincs. -
batai15
félisten
válasz sollahp #117559 üzenetére
Iphone se-t vettem.
Vásárlás előtt ez a 2 készülék volt a kalapban(se vs a5) és ugyan végül se lett, de nagyon sokat agyaltam rajta.
Végül a méret , és az ios újdonsága miatt lett se. Sok telefonom volt már mondhatom hogy értek is hozzájuk, nem fogsz csalódni az a5-ben.
Ha a médiába még mindíg 95 akkor onnan, mert tuti tudod érvényesíteni a +1 év garanciát .[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok. Max 100e forintért keresek egy olyan telefont amivel nagyon szép képeket és videókat lehet csinálni. Természetesen legyen gyors. Játék kizárva. Alapból nekem a Huawei P10 tetszett meg. Alternatíva?
-
Zoli133
addikt
Sziasztok, trivális kérdés, de a 4a mennyire ajánlható a 4x mellett?
Édesapámnak keresek valamit a meghalt Xperia L-je után (legalább 1 éve baja van vele, de nem volt hajlandó váltani), most viszont kellene valami, mennyire időtállób vajon a 4x hardvere? vagy 2-3 évet a 4a-val is ellehet?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Gstyler
senior tag
Nálam is 100e a határ és én is a fotózást teszem prioritásba.
Az ár miatt a P10 és a Honor 9 sajnos nem játszik, így én a P9 és a Honor 8 között vacilálok, bár szívesebben venném a legfrissebb modelleket.[ Szerkesztve ]
-
petivarga88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új telefonra váltani a következők szerint:
1. max ár 200e
2. max méret 5.7
3. min méret 5.1
4. nem szeretnék iOS-t
egyéb: legyen hosszútávon jó (kb 4 év minimum)
Az alábbiakat néztem ki, ezek közül melyiket javasoljátok (ha esetleg nagyon rosszul gondoltam, akkor melyik egyébet javasoljátok):
Huawei P10+
Huawei P10
LG G6
Samsung S8
Honor 9Köszönöm a segítségetek!
-
batai15
félisten
válasz petivarga88 #117587 üzenetére
S8
-
batai15
félisten
válasz petivarga88 #117589 üzenetére
Nagyjából valid, persze valamelyest szubjektív,ugyanis a g6 elméletileg gyengébb mint a Huawei de például nálam fekete pont az emui és szerintem a g6 kamera jobb meg az ui is..
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz petivarga88 #117587 üzenetére
+1 az S8-ra
Jobb kameraban, hardveresen a legerosebb, kijelzoje kivalo (gps-nek hosszutavon nem ajanlott) es kb. minden benne van ami ma egy flagshipben benne lehet (leggyorsabb belsotarolo, bluetooth 5...)Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
dannyl
addikt
válasz batai15 #117593 üzenetére
Nincs infra, hátlapon van az ujjlenyomat scan, az íris detektor, vagy mi a bánat van, akinek működik, van akinek nem. Nem tudom van-e alternatíva asztalon fekvő S8-nál kijelző feloldásra, ezért emiatt nem temetném el mondjuk.
Csak 1 SIM hely van benne, ráadásul SEMMIT nem lehet csinálni vele garivesztés nélkül. Még egy root-ot se, hogy a sok gyökér gyári appot letöröld.
Szerintem azért ennyire nem egyértelmű az S8 előnye, pláne a "GPS-nek hosszú távra nem ajánlott" címszó mellett.
Most ezt ne b@szogatásnak vedd, csak leírom, hogy én milyen szempont alapján keresek telót. A dual sim nagy előny, a root is. Az infra közepes, jó ha van, de azért nem dőlök kardba nélküle.És még valami, ami megint az S8 ellen szól: Huawei 3 év gari!
-
batai15
félisten
válasz dannyl #117598 üzenetére
Ellenben van jó kamera a gyári szoftver is jó etc. Volt huawei többet kösz nem. Nem véletlen az s széria sikere.
Bocs de ha neked ez kell vedd nem mondtam hogy rosz, de nagy szamok törvénye alapján jobb az s8. Van elég tapasztalatom hogy magamnak eldöntsem ill másnak tudjak ajánlani .
Hangsúlyozom egyik sem rosz de ha választani kell inkább s8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest