Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
outdoor
aktív tag
A ZTE Nubia X6 óta van másik HDMI csatlakozós mobil?
Dual sim, dedikált memóriakártyahely előnyben.
A proper digital assistant could be my best friend
-
batai15
félisten
válasz Vasinger! #117294 üzenetére
az applenél a legolcsóbb kompakt mobil, az se. 32 gigás újonnan 90 körül kapható , vagy 5s használtan .
nekem se van, páromnak 5s, mind2 jó mobil , és az 5s mindennapi használatba nem sokkal lassabb.
Az se viszont penge, és hosszabb távon fog majd kijönni a kraft ami benne van, érdemes arra pályázni. -
windlord
őstag
Megszületett a döntés a hosszas olvasgatás következtében.
Ment a matek a P9 Lite 2017, P10 Lite, P9, P10 közt.P9 lesz.
P10 csinosabb, jobb kézben fogni... de szerintem annyira nem nagy hűha a P9 -hez képest.
Annyi felárat meg nem akarok fizetni.Remélem jól döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
skarter
csendes tag
Sziasztok telefonvásárlás előtt állok és szeretnék véleményt kérni.Egy felsókategóriás telefonban gondolkodom elsődleges szempont a kamera és a hangzás lenne.
ezt a 2 teelfont néztem ki, esetleg valakinek van tapasztalata erről a 2 mobilról?(megéri e, stb..)
HTC U 11
LG G6[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz skarter #117312 üzenetére
skarter:
Ezt sosem értettem.
Mi honnan tudhatnánk, hogy neked megéri-e bármelyik telefon. Nekem pl. egyik sem éri meg, mert drágábbak, mint amennyit én szánok egy készülékre.
A másik probléma a kérdésfelvetéssel, hogy mennyibe kerülnek?Mindkettő jó kamerás, a készenlétük hasonló, az U11 kialakításából adódóan nagyobb készülékházzal rendelkezik a G6-hoz képest, az U11 erősebb procit kapott.
windlord:
Szerintem igen, de nézz el a topikjába, szerintem ott bőven találsz visszajelzést.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést,hogy ide írok!
Megtudná valaki mondani ,hogy lehetne -e orvosolni a következő hibát?
Van egy HTC Desire telefon,2010-es kiadás.
Na most ez annak idején beázott.
Nem is lehetett bekapcsolni.
Ez a telefon konkrétan Húgomé volt.
Nagyon sajnálta a készüléket, de vett egy másik telefont ezután.
Most a napokban előkerült én meg rátettem töltőre és fel is töltött.
Be is tudtam kapcsolni.
Tettem bele sim kártyát is és működik.
Viszont a lenti gombjaival semmit nem tudok csinálni ,hiába nyomkodom őket.
Felhívtam a telefont egy másik telefonról és ki is írja ki keres és honnan.
Tehát még ez is ok.
Viszont ekkor ,miután letettem a hívást ,a telefon kiírja,hogy üssem be a kódot az unlockhoz.
Tehát zárolva lenne a telefon?
Húgom azt mondta ő sosem zárolta,és ,hogy fogalma sincsen a kódról mi lehet az.
Szóval szerintetek ezt a telót lehet még unlockolni kóddal ,és akkor működne?
De honnan szedjek én ilyen kódot?
Neten néztem de mindegyik pénzes.
Szóval van valakinek valami ötlete erre?
Nagyon szépen köszönöm előre is!Konkrétan erről a telefonról van szó!
http://www.unlocked-mobiles.com/blog/htc-desire-white-released/[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok!
barátnőmnek keresek okostelefont:
árkategória: 40-65ezerig
elvárások:4.8-5.3 colos kijelző, jó üzemidő, gyorsaság,magyarországi üzlet(vagy magyar webáruház)
Huawei nova ra jutottam eddig, olvastam hogy elég jó az üzemideje,gyors telefon..
(mellette szól még a gyorstöltő)
de van még a p8 és p9 nek sima és 2017 es változatai, illetve lite ,stb...szóval akad pár választási lehetőség...
tipp?
vagy a Nova a nyerő szerintetek is?[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Köszönöm, igen, néztem közben, hogy hiába 5"-ös a G5, de akkora mint az 5.2-es P8-9 lite-ok. Mivel 1 sim-et használok, micro SD nem küszöbölheti ki a P8 2017 kis tárhely problémáját? Vagy arra nem tudok telepíteni?
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Norby86
őstag
válasz Viktor0610 #117302 üzenetére
Ez a bajom nekem is. Nemtudom miért nem tudtak egy ilyen hardwerrel felszerelt Xiaomi telefont legyártani max 5.2-es képernyővel.
Huawei telefonok is tetszenek, bár sosem használtam. Kérdés az mennyire hozná a MIUI élményt és mennyire testreszabható a felülete, rendszere?
Mondjuk zavar hogy 3000-es akksikat raknak azokba is...
Azért a Xiaomi 4100-as akksija ezzel a procival nagyon jól bírja. Ez alá az üzemidő alá nemigen adnám amikor 12 órás képernyőidőim vannak, 3 napos üzemidővel.
Szóval akkor marad a várakozás úgylátom.[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
santhab00
tag
Sziasztok. Már lassan 3 éve egy iphone 5s-m van 16gb. Tök jól elvagyok vele, viszont már korábban cseréltetnem kellett dock csatlakozót, mert nem érzékelte a kábelt és nem tudtam tölteni.
Nem tudom, lehet én vagyok a hibás, de most megint előjött a probléma és habár még most kevés játékkal el tudom érni hogy töltse, félek hogy egyre rosszabb lesz mint legutóbb. Másik hogy az akkumlátor is eléggé gatya, akár 30%on aztmondja hogy vége, és nagyon gyorsan merül.
Néztem az árakat, és ha a két említett dolgot kicseréltetném az durván 20 ezerbe kerülne. Viszont nem tudom hogy megéri e még áldozni a telefonra? Nincsenek nagy igényeim, szóval megelégednék jelenleg egy olcsóbb de korrekt androidos "budget" telefonnal is. Szerintetek megéri még javíttatni? Vagy próbáljam eladni amíg még nem megy le teljesen az ára, és ahhoz hozzátennék kicsit tudnék venni korrekt budget telefont? Nem vagyok képben hogy vannak e normális ajánlatok alacsony árkategóriás androidokban.Köszi előre is!
-
batai15
félisten
válasz santhab00 #117324 üzenetére
Ebben az állapotában olyan max 30 ér, plusz a 20 amit rá szánnál annyiért korrekt telefont lehet kapni a xiaomi redmi note 4 személyében
Vagy redmi 4x.
Mind2 kapható az eustock boltban. A note erősebb de 5.5 5s után lehet sok lesz
. Lényegében az 5shez képest a kamera és az android ami úgymond másabb (kamera az rosszabb)
Sajnos ha ragaszkodsz a mérethez se marad,viszont az megint sokáig ki fog szolgálni . -
santhab00
tag
válasz batai15 #117325 üzenetére
Igazából kimondottan vágyok egy nagyobb kijelzőre, (vonaton szoktam soroztatot nézni, illetve videókat), illetve amikor utoljára volt androidom akkor kissé kiforratlannak éreztem, úgy tudom azóta elég jól összerakták a droidot, szóval egy kis felüdülés nem árt.
Szerinted, akkor egy 30ast el lehet érte kérni a mostani állapotában hardveraprón? (Egyébként üvegfólia alatt és tokban volt végig tartva, ilyen problémái nincsenek)
Köszi! -
batai15
félisten
válasz santhab00 #117326 üzenetére
Mivel egy patika 5s még azért 50-60 így szerintem igen.
Az említett xiaomi redmi note 4 jelenleg az egyik legjobb ár érték aránnyal rendelkező telefon.
Óriási felhasználói bázisa van( a xiaomi gyárt egy rakat jó áras, kiváló cuccot is még )
A miui köhöm.. erősen "merített " az iosből szóval ismerős is lesz kicsit a felület bizonyos szinten.
Maga a miu mára az egyik legjobb android rendszerré nőtte ki magát, folyamatosan frissítik , és nagyon sok dolgot tud.
Arról nem beszélve hogy a xiaomi telefonok rettentő kedveltek a custom rom készítők körében(ha ne adj isten meg unod a miuit, vagy másra vágysz stb)
a fóruma kellően aktív, tehát bármi gondod van szinte azonnal kapsz segítséget.
Én azt mondom hogy ha android, akkor miui stock vagy grace ux a legjobbak .
Mint írtam egyedül a kamera ami gyengébb az mint az 5s, bár a kis 5s is jó telefon még most is(páromnak vettem, ennek hatására én meg egy se-t )
Maga a telefon összeszerelésbe a kategóriás., ne téveszen meg az árcédula.
A hardver meg azért egy darabig jó lesz , maximum akkor nem ha hardcore gamer vagy.[ Szerkesztve ]
-
santhab00
tag
válasz batai15 #117327 üzenetére
Köszi a választ! A kamera tényleg egész jó az 5s-n, de nem használtam ki igazából, gondolkoztam hogy szeretnék komolyabban fényképezni, de akkor meg inkább gyűjtök fényképezőgépre.
Azt eddig is tudtam hogy a xiaomi jókat csinál, de most meghoztad a kedvem hozzá!
Felteszem a telefont hardverapróra, hátha gyorsan elviszik. Köszi a segítséget! -
dannyl
addikt
Szerintetek nagy lutri lenne innen, ezt a telót megvenni? Fontos lenne a kék szín, illetve a dual SIM. Itthon nem találok, csak szürékt, meg feketét, az is 1 SIM-es.
Egyszerűen nem kapható szinte sehol ez a teló. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz skarter #117312 üzenetére
Feljebb valahol linkeltem, de én írtam egy cikket a G6-ról, ha gondolod, rágd át magad rajta
-
rajzol01
tag
sziasztok,
Ti a 3 közül melyiket választanátok és miért?- S7 edge
- LG G6
- Huawei P10főbb szempontok : gyorsaság, kényelem, kamera
köszönöm -
dannyl
addikt
válasz Viktor0610 #117332 üzenetére
Nem kék Direkt írtam, hogy alap feltétel a kék (ha már ki..szok rá ennyi pénzt, olyan legyen, amit szívesen nézek), meg a Dual SIM. Amit linkeltél legalább DS, de zöld.
-
Sempronius89
tag
Sziasztok,
Most járt le a 2 éves hőségidőm a Vodafone GO+-os csomagban lévő LG Leonomra ami felett már nagyon eljárt az idő így cserélném.
A kérdés, hogy az esetleges hűségkedvezmény miatt az említett szolgáltatónál 50-100T HuF-os végösszegű kategóriában mely telefont ajánlanátok a következő felhasználásra:
-Telefonálás
- Unaloműzésként netezés a buszon.
- Havi 3/4 fotó amit általába lövök látható minőségű legyen.
- Alapalkalmazások, meg talán egyszerűbb játékok mennének fel rá, de nem hiszem, hogy heti fél óránál többet futnának.Köszönöm előre is!
-
w333
félisten
Csak nekem tűnt fel hogy neki nem a sima P10 hanem a "Plus" verzió kell
Különben Mobilcorner a legolcsóbb és gyári 2 év garancia !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MODERÁTOR
-
szaki04
senior tag
válasz Viktor0610 #117340 üzenetére
Én viszont benéztem... Bocs...
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
MODERÁTOR
-
dannyl
addikt
Na kicsit elkavarodtunk
P10 PLUS (sima p10 nagyon kicsi) KÉK, DUAL SIM
Ez kellene nekem. Jó az is, ha európából rendelhető EU-n belülre.
-
flash-
veterán
válasz mark! #117321 üzenetére
nekem is P10 lite van, egyre jobban szeretem, frissítés óta pedig tényleg gyors.
de kicsit olcsóbban keresek picit kisebb telefont, úgy 50-60 ezer forint körül keresek valami jó ár érték arányú készüléket a barátnőmnek...
üzemidő teszt és sebesség teszt alapján Nova így látatlanban elég jól megéri.. -
Sungoo
addikt
válasz madarasz92 #117344 üzenetére
Gyári gari itt is. Az enyém is innen van, Hicare regisztráció simán ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest