Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kaposznyak #117248 üzenetére
Itt vannak a méretek innéttől a döntés a tied
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
quailstorm
nagyúr
Hűha, micsoda észháború vívódik itt.
Pont ma vettem Sony Z3 compactot használtan... Igény volna a kis telefonra, különben iP SE-ből se adtak volna el eszetlen sokat.
Nyilván én is úgy vagyok vele, hogy egy note marha jó, addig amíg otthon fogom két kézben és játszok. Amint munkavégzés közben kéne stabilan fogni már gáz van.Onnantól kezdve, hogy egy kézzel fogásváltás nélkül nem érem el a kijelző minden területét, nekem az nem telefon. Akkor se, ha minden másodpercben arra kell ügyelnem, hogy el ne ejtsem.
Másik, meg hogy nem azon függök egész nap. Amit kell, azt tudja, BB Z10 se volt egy belépő teló, de a Z3c is gurít annyit teljesítményben, mint egy Nokia 5...
Filmet csak akkor néznék rajta, ha tényleg nincs más, de tekintve, hogy a munkám is PC használatból áll, nekem csak az a jó, ha a telefon sokoldalú, erős, és kicsi.
Úgyhogy tessék megtűrni a másik tábor véleményét.
Sony Z3c-k is 35k alatt úgy kelnek el használtan (normális állapotban), mint a huzat. Ha annyira rossz lenne, nem lenne rá igény.
Legszomorúbbnak azt tartom, hogy a kis, még használható telefonok listája kb ennyi:
iPhone 5s, SE, Sony Z3c, Z5c, X Compact, Samsung Galaxy A3.
Amúgy meg képesek 512RAM-os retket árulni 4 colos telefonként a mai napig... -
Ádám16
addikt
Mások megmondják, hogy kinek mi legyen az igénye, és kinek mi mire legyen használható. IlovePH!fórum
-
mark!
őstag
-
-
Ájvé
veterán
válasz tvamos #117257 üzenetére
Hát ahogy érzed, nekem még 2 GB is megteszi Mi3-al. 3 GB szerintem MIUI mellett is elég. FHD miatt nem feltétlenül kell több RAM, inkább GPU kell erősebb. Mondom nekem Mi3-al is elég 2 GB, persze sok múlik s felhasználón. Nekem csak néhány plusz program van a MIUI-n felül ami natívan fut. Ha valaki sokat használ akkor tényleg szűkös lehet, de 3 GB még mindig elég lesz.
-
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Olyan telefont keresek, ami:
- 4,7-max 5 colos kijelzője van
- erős, modern hardverrel rendelkezik (SD820, 4+gb ram)
- minél nagyobb az akksija
- fizikai navigációs gombjai vannak, tehát nem a kijelzőre rajzolja ki a rendszer
- jó szoftveres támogatása van, de legalábbis szeressék az XDA-nLétezik ilyen telefon?
-
tvamos
nagyúr
Nem szoktam játszani a készüléken, de 40 app tuti van rajta. Nem zavarnak a kisebb lagok sem különösebben, (ha röcög a görgetés a böngészőben, oda se,) de ez a 4X nekem 5-10s-ra megáll gondolkodni... Na ez nem tetszik. Lehet, hogy a több lapos chrome a ludas?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
batai15
félisten
válasz bear_ #117259 üzenetére
Persze hogy lenne. Ha nem kell élvonalbeli kamera és b20, a xiaomi mi5 széria pont ezt tudja.
Az egyik legkedveltebb telefon az xda-n
Továbbá ott a htc-10 is amire szintén van pár official custom rom.
Nem tudom egyébként mennyi a keret de ha több, akkor s7 is bár a knox miatt nem tudom mennyire kedvelt az xda-n -
Bandit21
addikt
Üdv, tanácsot szeretnék kérni. Eddig mindig racionális döntés alapján választottam telefont, általában soc-ot választottam, és megnéztem miben van. Így volt Alcatel 992 D-m, mert az volt az első 2 magos telefon 50 E Ft alatt még kb. 5 éve, aztán jött a Sony E4G, amit az MTK 6732 miatt választottam. Ezek alap telefonok, elég béna fényképezőkkel, de én max netezek, és telefonálok, ennyi.
A sony elveszett (a kocsi tetejéről leesett, aztán a készülékkereső olyan helyen látta, ahol nem jártam, de nem vették fel, ha hívtam, ezért zároltam-töröltem, viszlát) és most kell egy új telefon.
A méret számít egyedül talán, nem szeretem a nagy tepsiket, a telefon szinte mindig a zsebemben van elöl, ezért volt jó az e4g még, az 4,7-es mérettel.
Immár nyilván 8 magos telefon szeretnék, max 60 E Ft-ért, nem kisboltból. Két kiszemeltem van, a nem 17-es P9 lite, és a Moto G5, 5 inch, 13 körüli kamera, és full hd. Játszik még a Meizu MX4 is, bár az csak hd, viszont kicsi. Néztem az Xperia XA-t is, de túl hosszú.
A cikkek alapján a moto nem szép, nincs is olyan jól összeszerelve, a P9 lite-nak pedig a fényképezőjéről írtak rosszat, (ha majdnem olyan jó, mint a régi p8 lite, az nekem már bőven jó). Melyik most a jó választás, 59-ért kb. mindet meg lehet venni. (az x4 olcsóbb, de nem full hd)
Köszönöm!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A felsorolt telefonok közül kinek milyen a tapasztalata?
Huawei P10 Plus
Iphone 7 Plus
Samsung S8Játékra nem igazán használnám. Inkább net és fényképezés. Utóbbi lenne inkább fontos.
Ti melyiket javasoljátok?
Előre is köszönöm a válaszokat!!! -
csp01
tag
Nem tudom, hogy szabad-e boltról kérdezni itt, ha nem, akkor elnézést, de akkor megpróbálom burkoltan (privátban is jöhet válasz). A sebességbolt megbízható?
-
Ájvé
veterán
válasz tvamos #117260 üzenetére
Chrome az sokat eszik, próbáld ki kevesebb lappal vagy ha tudod hiányolni más böngészőt akár (nekem minden könyvjelző rajta van szóval nem igazán tudom kiváltani).
40 app nem gond, kérdés hogy ezek közül mennyi fut folyamatosan, mert az számít leginkább. Az hogy mennyit tárolsz csak tárhely függvénye. 5-10 sec viszont akkor is rengeteg, te készüléked hibás, sajnos belefutottál. Javíttatni vagy cserélni kell, tudom ahhoz kell egy pót készülék neked, hát nem egyszerű az biztos.Bandit21:
Redmi 4X[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Köszönöm,
41-ért tényleg kompromisszumot lehet kötni, és talán a sima hd sem baj, ha kisebb a képernyő. Egyedül a soc tolna talán a p9 felé, igaz ott a nagyobb felbontás megeszi az előnyt gondolom. Ráadásul a redmi 3 GB-os. A moto érdekelt volna még igazán, azzal van-e bárkinek tapasztalata a p9 vagy a redmi vonatkozásában.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
boto13
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni. A keretem 100 ezer Ft lenne. Samsung galaxy A5-ön vagy Iphone se-n gondolkodom. Vélemények? Ötletek? Előre is köszönöm! -
-
Ájvé
veterán
válasz Bandit21 #117272 üzenetére
Ilyen méretben eleve kevés telefon van a leírt paraméterekkel. Moto G5 jóval nagyobb méretben, 2GB RAM kicsit szűkös lehet később (bár legalább stock közeli droid van rajta), de egyébként jó lenne. A SoC egyébként kicsit gyenge lehet ilyen felbontásra, ezért jobb a Redmi 4X. Redmi 4X előnye még a nagy akku is.
Moto G5S lehetne majd jó alternatíva, bár abba is csak S430 van FHD kijelzőre. Mondjuk jól van optimalizálva akkor elég lehet, ha nincsenek túl nagy elvárások. -
quailstorm
nagyúr
válasz Vasinger! #117274 üzenetére
Abban az árkategóriában? Esélytelen. Z3c-t tudsz nézni, én 30k-ért vettem a héten egyet. De nagyon kell vigyázni Z1c-nél és Z3c-nél is, mert betegágy, hibafészek. Ez nem olyan mint a Galaxy S-em volt, hogy a kutya szájából is okés volt pici pénzért, mert mindent túl él.
Kínaiak nem gyártanak apró telefont csak borzalmasan pocsék belépőszintűeket.
-
.Ishi.
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresünk új telefont, egy Lenovo P70-et szeretne leváltani. Sok gondja nem volt azzal sem, viszont egy olyan telefont szeretne, amivel jobb képeket lehet lőni. (P70-nél sajnos a kamera egy gyenge pont volt, ráadásul mire ellőtt egy képet...)
Két év hűséggel vennénk új telefont a Telenornál, a keretünk pedig 30k körül van. (Napi netes használatra lenne a telefon, ezalatt böngészést (több füllel), sok fényképet, Whatsappot és Facebook Messengert értek. Méretben pedig a P70 5 colja megfelelt.) Így a szóba jöhető modellek a következők:
Nokia 5 16GB
Huawei P9 Lite 2017
Samsung Galaxy J5 2017Ezek közül szerintetek melyik lenne a legjobb? A telefont két évig akarjuk megtartani. Gondolkodtunk még kártyafüggetlenül 60k-s keretben, ha esetleg más modell lenne a best buy.
Előre is köszi a segítséget!
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dluinet #117280 üzenetére
Tényleg? Annyira vastag, hogy épp elfér benne egy jack dugó. Ennél vékonyabb már csak a jack elhagyásával lehetne...
Az a 8.6mm (z3c) ne legyen már vastag a mostani 7-8mm-es telók esetében bakker...Oké, a Z1c még valóban 9.5mm, de ott a 4.3colos kijelző, és a nagy kávák miatt még én is bárhonnan elérem egy ujjal, szóval tökmindegy.
Ráadásul csalás sincs a dologban, hogy a legvékonyabb ponton mérnéd, mert a kamera nem lóg ki.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #117275 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a Galaxy S7 kompakt.
Egyébként ezek le vannak írva valahol?
Hogy 3GB RAM alatt már nem veszünk telefont, és hogy az 5,5" alatt már kompakt készülékről beszélünk.
Mert olyan határozottsággal nyilatkoztatod ki ezeket, mintha nyilvánvaló törvények lennének.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
válasz quailstorm #117281 üzenetére
Z1 1cm és szinte 0 lekerekítés, a többi azért a széleinél vékonyabb
ok, mindenki vegyen android 8-at támogató mobilt, de ne legyen 4,5" nagyobb, minimum 3GB RAM, max 20000 Ft-ért, és még vékony is legyen
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #117283 üzenetére
Azért mert ilyen éllel mondod, attól még nem lesz igaz.
Szerintem hadd döntse el mindenki, hogy mire van szüksége, és a keretéből mire futja!
Ehhez tudnak itt sokan segítséget adni.
De ezek a kinyilatkoztatások nem gondolom, hogy bárkinek a segítségére lennének.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
ha valakinek csak telefonálásra, e-mail és messenger lite kell, arra tökéletes a HTC Desire Bravo
itt van a kezembe, tökéletesen működik, és jó képeket is lő, ráadásul a mérete is kicsi
Ennek tetejében teljesen megbízható, nem értem akkor minek keresnek az emberek másik telefont, amik bedöglenek, nagyok és drágák, amikor semmi szükségük rá.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dluinet #117288 üzenetére
Mert a toleranciát nélkülöző szarkasztikus marhaságod az sokkal jobb.
Döntsd el, hogy segíteni akarsz, vagy nem, de ha nem akarsz, akkor inkább ne szólalj meg.Attól, hogy szabadságharcot vívsz a kisméretű telefonok ellen, még nem lesz jobb a világ.
Z1c meg Z3c meg hardver/ár arányban igencsak jó, de nem érdemes csak ismert előéletűt venni megbízható eladótól.
[ Szerkesztve ]
-
somé
őstag
LG G4 fotós képességeivel milyen készülék lenne praliban 5.5-5.7 kijelző méretben?
Feltétel az optikai stabin kívül még a dual sim és infra.
A G4-et kiváló készüléknek tartom, de már váltanék.Tech-No-Logical World.
-
Bandit21
addikt
Köszönöm,
Lehet valamit félrenéztem, de a G5 nem uaúgy 5"-es, mint az X4? Eddig azt hittem, a P9 a legnagyobb közülük az 5,2"-es átmérővel.
Közben találtam 2017-es P8 lite-ot 60 körül, ezen gondolkodom még, bár ez szintén nagyobb az elképzelésnél, de a fullhd és a 655-ös soc elgondolkodtató, ráadásul itt is 3 gb a ram, mint a 4x-ben.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
kubokra
tag
Üdv!
Gyors kérdés. Többnyire böngészés, videónézegetés, GPS stb. funkcióra (játszani nem játszom) szerintetek LG G3, vagy Redmi Note 3 (használtan nézegetek) a jobb?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
MODERÁTOR
-
kubokra
tag
válasz Viktor0610 #117297 üzenetére
Note 4 az már lényegesen a 3 használtára felett van, bár a 4A már lett itt is ajánlva, és csak kicsivel drágább. Nem tudom, az merre lenne lépés ehhez (a note 3-hoz) képest.
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
Norby86
őstag
válasz Viktor0610 #117297 üzenetére
Nekem is ezzel kapcsolatos kérdésem volna. Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4 Prime telefonom van, amit viszonylag nagy megelégedéssel használok, viszont Telenor-os lettem és itt kezdődnek a problémák, ugyanis nincs a telefonba B20-as hálózat. Ma vidékre mentem, a velencei tóhoz vonattal és útközben folyamatosan térerő problémákkal küzködtem. Volt olyan hogy semmilyen térerőt nem jelzett a telefon, de olyan is gyakran előfordult útközben hogy H-ra vagy H+ hálózatra kapcsolt és nem töltődtek be a weblapok. LTE csak elvétve volt, de akkor szépen ment az internet.
Emiatt is elgondolkodtam hogy lecserélném ezt a telefont hamarosan, de csak olyanra ami tudásban (proci,memória) ugyan ezt tudja, lehetőleg nem nagyobb a kijelzőmérete, akku időben is ezt hozza és ugyanugy Xiaomi plusz az ára sem több mint 50-60 ezer ft.
Mit tudnátok ajánlani? Xiaomi Redmi Note 4 sajnos 5,5 colos...már volt akkora telefonom ezelőtt és lapátkéz kell hozzá, nem éri át az apró kezem a képernyőt. Max ilyen 5.1-5.2 colosok jöhetnek számításba.[ Szerkesztve ]
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest