Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Vistaboy #1965 üzenetére

    Azért kérdeztem, mert érdekes módon reddit-en is megjelentek egyből az olyan, elsősorban negatív hangú vélemények, hogy DA:I copy lesz, csak az űrben. És ennek nem örülnek sokan, mert hiába lett nagy a világ, eléggé üres és kihalt, a sztori felhígult, a karakterek is olyanok, mintha valami TV sorozatos klisélistát akartak volna mindenáron beletuszkolni, karikatúraszerűek stb. Legalábbis ilyeneket írtak, szóval nem túl sok szépet. Ezen azért lepődtem meg, mert anno jó kritikákat olvastam (felületesen) a játékról. Persze mindig vannak elégedetlenkedők, de na...

    (#1964) v_tomy

    Szép. :( Sajnálom.

    De hogy ne csak off legyek...

    Twitteren megerősítették, hogy dolgoznak még az arcanimációkon. Mondjuk csak akkor azt nem értem, hogy miért nem olyan részt tettek a bemutatóba, ami nem ilyen béna?

    A látott krogan csapattárs neve Drack, ahogy már eddig is tudtuk, a turian női csapattárs neve Vetra. Amúgy ha kikockázzátok a bemutatót, látható, hogy Vetra loyality mission-ről (is) vannak benne részletek...Az eddigi csapattársak tehát: Liam (ember), Cora (ember), Drack (krogan), Vetra (turian), Peebee (asari). Biztosan lesz egy még egy új fajú csapattárs is, ezt tudjuk.

    És láthatóak meele fegyverek is. Valami kéken világító pengéjű kard szerű valami, a bemutató vége felé meg egy dög nagy kalapáccsal csapkod Ryder.

    Kérdés: DA:I-ben amikor kóricálni kellett a világban, felfedezni, hogy egy jól bejáratott marketinges kulcsszót használjak, a csapattársak ott nyomultak mellettünk? Vagy egyedül mentünk? Itt úgy tűnik egyedül leszünk, aztán ha harcra kerül a sor, a csapattársak csak úgy megjelennek. mondjuk nem a semmiből spawn-olnak, de érdekes egy megoldás látható a trailerben. Amikor van ezzel a nagy dög Fiend nevezetű lénnyel a harc (az ásványgyűjtés után közvetlenül), az elején ryder mgé egyedül van. Aztán van egy jelent, amikor a Fiend mögött van egy nagy robbanás, fekete füsttel, meg elfeketedett talajjal és puff, hirtelen ott teremnek a csapattársak. Mintha egy rakétával csapódtak volna be a harctérre. Érdekes...

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák