Új hozzászólás Aktív témák

  • Vinyard#

    aktív tag

    válasz nanorambo #7494 üzenetére

    Volt az a kommunikációs manager csajszi, Jessica Merizan. Tőle kérdezték ugyanezt, vagyis hogy hogyan lehetséges Shepard túlélése, ráadásul egyedül a destroy endingnél, amikor kerek perc megmondja a Csillaggyerek, hogy neki is annyi lesz, ha azt választja? Ő azt mondta (bár mondott több baromságot is, szóval kérdéses, amit ő mond a privát twitterén "non-official" az mennyire vehető komolyan), hogy a Csillaggyerek nem feltétlen mondott végig igazat.

    Hát akkor az egy mega-giga WTF!!. Deus ex machina odavarázsolják a semmiből, mint valami mindentudó Istent, akinek célja az organikus élet megmentése, erre kiderül, hogy hazudik? Akkor egyáltalán mit lehet elhinni abból amit mond? Akkor egyáltalán mi a vége a játéknak?

    Ja és azt is mondta, hogy a geth-ek nem is halnak meg a Destroy endingnél, mert nemtom már miért. Szóval ha nincs indoktrináció, akkor vagy ez a csaj komplett idióta, és kom.manager létére kapitális baromságokat ír twitteren, amiket fanok ide-oda citálnak bizonyíték gyanánt, vagy az egész befejezés már nem kritikán alulian sz@r, hanem egyszerűen "nincsenek rá szavak" baromság. Persze a harmadik lehetőség, hogy van indoktrináció.

Új hozzászólás Aktív témák