Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Iron Funeral #6195 üzenetére
SPOILER
A Stargazer rész szerintem is gagyi, de az egyértelműen csak a dolgok üzleti része. Ezzel vezetik vissza a dolgot oda, hogy újra a csillagtérkép előtt állsz, és mehetsz fizetős DLC-ket csinálni.
A relék szerintem túlterhelés miatt robbannak fel. Elvégre hajók ugratására, nem az egész tejút "újraprogramozására" találták ki őket.
Gondolom amiatt kellettek, hogy ne legyen "tökéletes" kimenet, valamit mindig fel kelljen áldozni még magadon túl is.Csak annyi spoiler birtokában voltam, hogy "szar a vége". És mikor leültek Anderson-al, aki bealudt, akkor azt hittem ott a vége (elvérzik Shepard is és kész).
Na az drámai befejezés lett volna!
Ezt a ciklust is bukják az organikus lények, mint az előzőt és a záróképekben majd a következő ciklus élőlényei találják meg azt az időkapszulát, amit Liara készített, majd törik a fejüket azon, hogy mire jók az ősi tervrajzok és mik azok a Reaper-ek, amikről a furcsa idegen beszél. A kettő közti eseményekről pedig már senki sem tud semmit, mert "mi" (Shepard) már halottak voltunk, a következő ciklus történészei pedig nem tudtak már semmit felfedni az utolsó évekről. Shepard ott aludt el a citadella vezérlőtermében, majd feltételezhetően a Reaper-ek pedig szétzúzták Hacket flottáját, de ki tudja pontosan...?A Reaper-ek létének okai mindenképp egyértelműen kiderülnek (mire eljutsz oda hogy szintézis, mint opció), vagyis gyakorlatilag már egyébként is kiderültek nagyjából akkora. Miért zavar, hogy ki is mondják, hogy biztos mindenkinek egyértelmű legyen? (Egyébként meg arra jönnének a panaszok, hogy: jó, jó... de honnan is jöttek akkor a Reaper-ek? )
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Iron Funeral
őstag
válasz janos666 #6201 üzenetére
Uh nem... félreértetted, az oké, hogy lefarmolják a galaxist, de a miértjét nem tudjuk... a végéig amikor egy hatalmas nagy hülyeséggel dob arcon a játék... Egyrészt emiatt is jobb lett volna, ha nem mondják el, másrészt meg szimplán a misztikusságához hozzáadott volna azzal, hogy nem leplezik le... na erről lehetett volna spekulálni
(#6202) Eli_Stone: Összesen 6 féle bejfezéshez vannak a fájlok a játékban, szóval nem, nincs benne.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
G4ga
őstag
hat igen... majdnem egyedul irtottal ki mindenkit! szep volt nagyon!
ha lekozelebb veled jatszom, belovom a Frapsot
nem volt semmi amit azokkal az infekkel muveltettek - mi pedig csalinak voltunk szinte csak jok. fix celpontok voltunk a lathatosagunk miatt!Goldra van ertelme Solderrel menni?
-
pohár
félisten
én holnap délután/este csatlakoznék
bár nem tudom mennyire leszek beszámítható, ~240q fát mozgatunk meg holnapaz új mapokra viszont majd érdemes lenne kipróbálni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos666
nagyúr
válasz Iron Funeral #6203 üzenetére
Tény, hogy az első részben én is oda voltam Sovering/Nazara dumáiért arról, hogy számunkra felfoghatatlan az ő lényük és mikéntjük (a gondolkodásmódjuk, a céljaik és indokaik, meg úgy egyáltalán a létezésük).
Viszont egyrészt én vártam is erre egy egyenes választ a végére, nem akartam örök rejtélyt.
És a második résztől már elég tiszta volt a kép, hogy a fejlettségi szintjükhöz időzítve konzerválják el az organikus lényeket, mert onnantól lehet velük probléma (túl okosak lesznek ahhoz, hogy feltárják a mass relay-k technológiáját és ezzel esetleg a Reaper-ekét annyira, hogy szembeszegülhessenek velük).
(Bár lehet hogy csak én képzeltem bele, mert úgy tűnik van tendenciám kicsit előrelátni a Bioware csapat ötleteit: pl. tipp EDI avatarjáról és arról hogy az Illusive Man már 80-90%-ban gép, a másikat pedig már láttad ahol betippeltem hogy mi lesz a 3. rész vége miután elhangzott a játékban a Catalyst szó...)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Vistaboy
veterán
válasz sherlock1 #6158 üzenetére
"They will not make a new ending, because that would be unfair to the people who liked the ending."
Jogos, pusztán csak annyi vele a baj, hogy akik elégedettek voltak a befejezéssel, azok körülbelül a rajongók 10%-a lehetett, így nem lenne jobb a többség érdekeit nézni?
"There are three groups, people who liked the ending, those who were just confused and didn't get answers so they got angry, and people who were angry because they didn't like the ending. In the closure DLC, they are aiming to make the people who were confused happy. They know they can't make everyone happy, so they want to please as many people as possible."
Ja, és amennyiben sikerül a zavarodott embereket is boldoggá tenniük, akkor már nem 10% fogja szeretni a játékot, hanem 20%. Nagyon jó, talán majd a negyedik-ötödik DLC-vel eljutnak odáig, hogy fele-fele arányban megoszlik a játékosok véleménye a ME3-ról.
Részemről én tegnap letöröltem mindhárom részt a gépről. Majd ha kijön ez a "forradalmi" DLC, akkor megnézem, mit írnak róla a többiek, és ha valóban érdemes lesz miatta újra végigvinni az Illusive Man bázisától kezdve, akkor talán még egyszer feltelepítem a játékot. (Az elejétől addig tutira nem kezdem el, amíg nem lesz legalább tucatnyi KÜLÖNFÉLE befejezés - azaz soha).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pohár
félisten
hát... az lesz
nézegetem, de még nincs díelszí, lassan jöhetne márGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L4mie
veterán
Oda adeptek vagy sentinelek kellenek,,,,de egy banshee, reaver kombó mindig ki tud készíteni.
Amúgy meg Black Widow-ot ide nekemamúgy tegnap silveren találkoztunk egy infiltratorral, shotival futkosott, de mint az őrült, szarrá alázott mindenkit...fura volt
Amúgy jó a Javelin...de azom sincs I-es Widow amit eddig dobott.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
mrhitoshi
veterán
válasz WonderCSabo #6217 üzenetére
Pedig nem rövid. Nekem olyan 34-35 órába telt mire végig vittem, míg a második rész olyan 32-34 óra, és az első rész a legrövidebb.
Lehet, hogy csak úgy érződik, mint ha rövid lenne.PS4
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6218 üzenetére
Órában sok volt, tartalomban volt kevés. Sok dolog csak ismétlés (néha kimondottan: hogy is volt? Emlékszel, hogy...?).
Most még azon méláztam, hogy vajon mit akartak kihozni a Geth űrbeli egyik csillag természetellenes öregedéséből. A második rész alatt azt hittem, hogy ebből lesz valami Reaper féle C terv, amit végül ellenük fordítunk.
Annyiból nem bánom, hogy már akkor is azt mondtam, hogy elcsépelt misztikum a mesterséges napkioltás vagy szupernova...
De érdekes, hogy így eltűnt ez a vonulat a 3. részre, pedig az eredeti Prothean beacon féle látomás is felvezette és a 2. részben sokat beszélt róla Tali.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Spectrum
aktív tag
Kék végénél nem robbannak fel a relék, csak kikapcsolnak
#6221 janos666 : Azt akarták kihozni, hogy a reaperek a galaxist akarják megmenteni a sötét anyagtól és az emberekből konvertált új reaper lenne erre a legjobb megoldás, de aztán ez a forgatókönyv kiszivárgott a netre még tavaly, ezért törölték az egészet. Volt róla szó már ebben a topicban, sokkal értelmesebb vége lett volna így a játéknak.
Közben meg is találtam[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Na van már DLC?
vagy mikor várható? O.oDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6222 üzenetére
Egyel fentebb jött a válasz.
Ki és miért tette oda? A Reaper-ek, vagy valaki más, aki elől (a maguk módján) megmenteni próbálják a Reaper-ek az organikus lényeket (ami áll akkor is, ha „magától terem oda”)?Kicsit tudományos-fantasztikusabb, mint ilyen filozofikus lett volna ez a szál, de szerintem elcsépeltebb is, mert Assassin's Creed, StarCraft II, megannyi más használja már ezt...
-
tag
-
Spectrum
aktív tag
Ending FAIL ('The Wanted' Parody)
Gamefront cikk, miszerint jót tenne az iparágnak, ha beismerték volna, hogy összecsapták a végét és most kijavítanák.
-
mrhitoshi
veterán
válasz janos666 #6227 üzenetére
Így már értem. Olvastam én is a netre kikerült változatot. Sokkal de sokkal értelmesebb vége lett volna azzal. A mai kor legfőbb kérdése körül játszódott volna, és szerintem sokkal izgalmasabb is lett volna. Szerintem nem lett volna elcsépelt, sőt!
Na de ez van sajnos, ilyen idióta befejezéssel kell beérni, amit tuti hogy 10 perc volt összerakni.
PS4
-
Cray Tyler
senior tag
Multi tapasztalatok az elmúlt napokból:
Peccs után hirtelen megnövekedett pontmennyiséget abszolváltunk mindenért. Geth rocket trooper 1020 pontot ért, korábban egy 700 körül volt. Nemesis kill 620 pont körül volt, most 810 felé kaptunk. Banshee-ért Furkoo valami kétezer akármennyi pontot haluzott, korábban ezerakármennyik voltak. Ez tartott kb 3 körig (silver), majd minden visszaállt a régibe. Okát nem tudjuk. Namesté haverunk ezzel egyidőben vélte észlelni, hogy a mobok HPja megnőtt, asari adepttel használ carnifexet, csak headshotokra megy, elmondása szerint azokban a körökben, de csak azokban, több fejlövés kellett mindennek, aminek korábban 1 is elég volt. Más esetleg tapasztalt ilyent?A shotgunos infiltrator: egy szalámi volt, 7es scmitarral ment, és konkrétan még egy jól belőtt vanguardnál is durvábban darált a csávó, hasonló stílusban. Egyszerűen végigrusholta a mapot (silver, firebase dagger, cerberus) minden körben, a végén kb 15k ponttal vert ránk (pedig nem vagyunk bénák). 720as N7 ratingje volt, ami ugye általában abszolút nem tükrözi a skillt, csak megemlítem. Furkoo szerint gyanúsan nagyokat sebzett, alig ment újratölteni, és nem nagyon sebződött. Elképzelhető, hogy cheater volt, biztosat már sosem tudunk meg, mindenesetre furcsa volt. Más esetleg tapasztalt ilyent?
További változás, hogy a sniperjeinken a füstön átlátó kiegészítő bizbasz most már alig akarja beadni az infralátós effektet. Vagy sokkal tovább kell svenkelni a füstöt, hogy végre beadja a mögötte lévő hitboxokat, vagy egyáltalán nem bír keresztülnézni rajta. Ez is új jelenség, szokásos kérdéssel: más tapasztalt ilyent?
Asari adept változások: stasisba rakott enemy régen legalább 1-2 lövésig állva bírt maradni, most szinte azonnal rogyik össze. Ugye már kialakult bennünk a reflex, hogy stasis után homlokon lőjük, most ebből nagy káromkodások lettek, mert folyton kirogyott a crosshair alól a mob, át kellett szokni. Ha fedezék mögé rogyik, akkor meg nem szartunk a kútba csak a kávára. Szokásos kérdésem: más tapasztalt ilyent?
-
vitaro
senior tag
válasz Cray Tyler #6233 üzenetére
Hétvégén +25% XP bónusz járt mindenért, azért kaptatok több pontot.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Cray Tyler
senior tag
A pont és az XP kapcsolata nekem még nem világos, egyébként. És csak 3 körig tartott ez, előtte is mentünk aznap (tegnap este 9 körül történt mindez), ott nem volt semmi szokatlan, utána is mentünk még aznap, akkor sem volt semmi. Csak abban a pár körben. Hétvégén is mentünk, akkor sem volt semmi.
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6231 üzenetére
Én nem olvastam, kerültem a spoilert.
Nekem már uncsi lett volna, mert sok mesében ellőtték (igaz, hogy jórészt az után, hogy kint volt az ME1, de akkor is... ez nekem már olyan, mint Bruce Willis és az aszteroidák. )TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Televan74
nagyúr
Jó át lettünk b@szva. A multiplayer kedvéért beáldozták a végét.Miért kell minden játékból multiplayert meg mmo -t csinálni? Mert ez most a divat? A legelső multi dlc ingyenességét is csak a vége miatti felháborodásnak lehet köszönni.
Az EA és a Bioware vezetősége is csak hallgat, alig van hivatalos nyilatkozat. Csak a PR osztály dolgozói próbálkoznak lehűteni a kedélyeket a bioware fórumán. Ha meg nem megy akkor zárják a topikokat.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
L4mie
veterán
válasz Televan74 #6238 üzenetére
Hát szerintem a multi részének a war acienten kívül nem sok köze volt a single-hez...
Szval nem hiszem, hogy az író/szinkron/animator gárda annyira el lett vonva a single-től a multi kedvéért, inkább a programozók. Sőt a multi pályák egytől egyik a single-ből kivett pályákból vannak, szval még azzal se sokat mókoltak.
Szval bullshit ez a multi miatt beálldozták a single-t duma.
SZERINTEM, viszont nincs rá látásom a játékkészítés kulisszáira, szval lehet hülyeséget beszélek ^_^
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Televan74 #6238 üzenetére
Válasz, hasonló színvonalon, kerülve minden személyeskedést, és egyúttal címezvén minden kedves playernek, aki a stáblista megtekintése óta panaszkodik:
MOAR QQ PLX
Szavakba foglalni sem tudom, hogy mennyire dögunalmas minden egyes ME3-mal kapcsolatos helyen szinte (!) csak és kizárólag a tömény rinyát olvasni. A játékban azért felfedezhető "némi" érték, még a leghangosabb bőgőmasinák számára is, szerintem. De ezekről soha nem esik szó. Csak a rinya, mintha már divat lenne. Szánlak Titeket
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz Cray Tyler #6241 üzenetére
A játékban kétségtelenül van érték. Éppen ezért fájó a nagy kontraszt a befejezés és a trilógia egésze közt. Azzal egyetértek, hogy sokan csúnyán adnak hangot a dologgal kapcsolatban is és azzal is, hogy most inkább várni kéne a tisztázó DLC-t. De örülök neki, hogy ilyen sokan (és sokáig ! ) hangot adnak a nemtetszésüknek, mert amit a nagy játékgyártók művelnek mostanság az igen csak nagyfokú pofátlanság. Ha nem itt akkor máshol és kicsit később borult volna ki a bili, de biztos vagyok benne, hogy kiborult volna, mert lehet idiótának nézni a vásárlókat, de csak egy darabig...
Szerintem szánalomra nincs szükség, de ezt te tudod
[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz nanorambo #6242 üzenetére
A "Szánlak Titekek" mondatra jelezték, hogy sok lesz. Én bennhagytam, noha valóban magyarázatra szorul, ha nem olvastad a korábbi állásfoglalásaimat a témában. Én tudok örülni a játéknak, mert szerintem nagyon jó. Erre valaki azt mondta, hogy irigyel, mert neki ez nem megy, pedig szeretné. Én pedig ezt bizony sajnálom, méghozzá őszintén.
Szerencsétlen kontextusban és némi indulattal írtam a postot, így kell olvasni. Mire utánagondoltam, már nem tudtam szerkeszteni. Elnézést nem kérek, a tetteknek következménye van.
De köszönet, hogy nem habzó szájjal reagáltál, vettem is a lapot
[ Szerkesztve ]
-
Spectrum
aktív tag
válasz Cray Tyler #6241 üzenetére
Én meg azt élvezem amikor megjelenik egy zseni, aki nem tudja vagy nem akarja felfogni problémát, majd mindenkit óvodásnak/bőgőmasinának/rinyálónak nevez, mert neki más a véleménye. Esetleg megpróbálja elfedni a tátongó réseket azzal, hogy azelőtt minden rendben, ha ez nem sikerül, eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Pár tucat hozzászólás után meg kezdi elölről, mint ha mi sem történt volna. Unalmas talán azért lehet, mert sok embernek ugyanaz a véleménye.
Sok rinyáló csak arról tud beszélni a Titanic kapcsán is, hogy elsüllyedt.. Dögunalmas. -
alratar
addikt
Sziasztok.
Felraktam a játékot ma, és megpróbáltam aktiválni, de azt írja, hogy a gépem offline, ami vicc, hiszen most is vagyok, sőt még az origin is csatlakozott.
Mi lehet a baj?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
nanorambo
őstag
válasz Spectrum #6247 üzenetére
Egyébként a játékból az úgynevezett "jutalom" hiányzik. Az első két részben volt, a harmadikban valahogy kimaradt, pedig itt kellett volna a legnagyobbnak lenni.
A "jutalom" nem feltétlen rózsaszín nyálas, de mindenképp kellett volna. De ezt nem adta meg a játék, pedig három részen keresztül ígérte...
A jutalom alatt itt a prológust értsétek.[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Spectrum #6244 üzenetére
Az tényleg mókás, amikor az ilyen zsenik megjelennek, ezeken jómagam is kitűnően mulatok. Jahogy nem vettem magamra, ops. Én érzékelem a problémát, mint azt már leírtam vagy ötször, csak éppen egyáltalán nem érzem a magaménak. A tátongó réseket is kitűnően látom, és tizedannyira sem tudnak felbosszantani, mint az elégedetlenkedőket. Én elfogadom, hogy másoknak ezek a dolgok komoly csalódást okoztak. Mások miért nem fogadják el hasonló békességben, hogy nekem meg nem? Jól jönne most egy zseni, aki feloldozást ad nekem, amiért merem élvezni a játékot, így, ahogy van, és ezt le is írom nyilvánosan. Döbbenet mi?
Főleg azt bírom, amikor egy alapvetően szubjektív természetű dologban (ME3 ending) egyetért a tömeg, és akkor onnantól ez a legitim álláspont, mindenki más hülye, és objektívnek lesz kikiáltva egy egyszerű vélemény. Kiváló védekezési alapokat ad a sztori következetlensége, és a befejezés összecsapott volta, hiszen ezek tények, vitatni őket nem lehet. Én sem teszem.
Szubjektív véleményt kritizálni pedig meddő dolog, kb. mintha a zenei ízlését kritizálnád valakinek, egyszerűen értelmetlen.Érzed, mi a gond?
Nanorambo: A happyend hiányáról elég kimerítően értekeztem annó, és igen határozottan meg lett mondva, hogy amit írok, az kérem hülyeség
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest