Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
első spectre packból kaptam egy geth infiltratort
-
Televan74
nagyúr
válasz JamesHun #6305 üzenetére
Lesz még belőle fizetős is. Majd mindent ingyen ad az EA/Bioware páros?!? Aki játszani akar a többiekkel, annak is meg kell venni a DLC -t. Nagyon okosan ki lett ez találva. Először jön a beetetés(előételként) és utána majd következik a fekete leves.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Cray Tyler
senior tag
válasz zsotesz81 #6303 üzenetére
Ez esetben én bizony most téged nagyon nemszeretlek... Azt megkérdezhetem, hogy az a hunter mode (vagy mi) képessége az tulképp micsoda meg hogyan működik?
Amúgy grat, amilyen az én formám, karácsonyig se esik ki, krogan soldierem pl. azóta sincs, a human female infiltratort, amivel legtöbbet megyek, asse esett még soha (alapból ugye van, de ha esne még, akkor állíthatnám a ruciját), tök default kinézettel kenem neki
-
leviske
veterán
válasz Cray Tyler #6307 üzenetére
a hunter mód arról szól, hogy gyorsabban mozogsz, kapsz némi bónuszt a fegyver vagy képesség sebzésre és mutatja az ellent akkor is, ha füstben vagy fedezék mögött van. A gond az, hogy ha egész idő alatt rajtad van a harcban, nem látsz semmit, mert kb olyan benne a kilátás, mint mikor épp halni készülsz.
a kis geth droid sokkal hasznosabb, mert miközben rakétázza az ellent, még folyamatosan tölti is a csapat életét, ha a közelében vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-kdM-
senior tag
válasz Cray Tyler #6307 üzenetére
ugyan így vagyok az asari adepttel...demoban az volt a kedvencem, de azóta nem tudom megszerezni (az 5 új karakteren kívül ez az egy nincs meg)
-
leviske
veterán
válasz Televan74 #6306 üzenetére
Azért ez így, ebben a formában nem igaz. A többséget nem lehet megszólítani a fizetős DLC-kkel a jelenlegi megoldás szerint meg gyakorlatilag aki megvesz és letölt egy ilyen dlc-t, kizárja magát a multiból minden formában. Szóval a multis dlc halva született ötlet, botrány ide vagy oda.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Újabb hétvége: Operation Resurgence
Akinek fent van a DLC és játszik is, az kapni fog egyet az új karakterek közül ingyé. És plusz 10% XP a két új mapon.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz Wizard of Oz #6311 üzenetére
zsíííír
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
JamesHun
addikt
-
leviske
veterán
akinek fent van bolondember is meg én is, az összehozhatna már egy közös silver meccset, mert úgy tűnik, hogy nem vagyunk ilyen szempontból kompatibilisek
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
-
Televan74
nagyúr
válasz leviske #6310 üzenetére
Nem tudom.
Érdeklődéssel fogom figyelni az elkövetkező 1 - 1,5 évet. Fizetős dlc -k milyenek lesznek.Mert ha csak a történet dlc -k lesznek fizetősek , akkor az is felháborodást fog kelteni.Ha a multis dlc -k is fizetősek lesznek , akkor néhány embernél az is kib@ssza a biztit. Minden dlc -t meg nem adhatnak ingyen.
Én már várnék egy történet dlc bejelentést is.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Spectrum
aktív tag
Kissé régi és off, de újabb gyanúnk igazolódik be: EA lebukott, olyan értékelőt keresett, aki jó eséllyel magas pontszámot ad BF3-ra...
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Na felvetődött egy érdekes kérdés:
Az ember szén alapú élőlény. A Mass Effectben a többi élőlény is szén alapú, vagy vannak eltérések ?
Most itt organikusokra gondolok.PS4
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #6322 üzenetére
bennem meg az fogalmazódott meg, hogy a quarianok miért hozták létre a geth-eket? játszópajtásnak, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz mrhitoshi #6322 üzenetére
igen.
kivéve a gethek és a reaperek. Eltérés csak "annyi", hogy a turiánok és a kvariánok aminosavbázis (vagy hogy is van pontosan) alapúak, így nekik a mi kajánk/piánk nem jó, nem kompatibilisek.
@bögre: szolgáknak, segítőknek. Asszem az egyben mesélt erről Tali.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
janos666
nagyúr
Pedig erről rengeteget beszélnek a játékban: Azért, hogy ők csinálják a piszkos munkát. Okos szerszámok, házi rabszolgák, gyári munkások, feláldozható katonák, rengeteg lehetőség. Ők pedig hátradőlve élvezik a gépek munkájának gyümölcsét.
Eredetileg nem intelligensek, az csak „üzemi baleset”.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz bolondember #6327 üzenetére
Ezért jobb úgy, hogy: egy zsák cementet.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
mrhitoshi
veterán
válasz bolondember #6327 üzenetére
Ahj. Ezért nem szeretem a magyar nyelvet.
Vissza térve a fajokra, akkor lényegi külöbség nincsen. Pedig azt hittem, ezen a ponton merészebbek a készítők, de így legalább hihetőbb.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Cray Tyler
senior tag
válasz FehérHolló #6333 üzenetére
true
-
Eli_Stone
aktív tag
na elmegy a p****ba az EA gondoltam a mai nap után mielött lefekszem játszok kicsit, láttam, hogy elment a netem de mondom úgy se multizom kit érdekel. na de ekkor jött a fekete leves az origin nem tud bejelentkezni emiatt vagy 5 perc volt mire elindult a játék és a főmenübe lépve közölte velem, hogy nem tudja ellenőrizni a DLC-t és kapjam be. ha nem került volna több mint 10k-ba akkor most tuti felgyújtanám. fuck u EA.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a gif nagyon kész:
Live-Die-Respawn
-
Hajdi
senior tag
Na ez a fegyver nem sokat ér! Ha nem tartom nyomva, akkor olyan, mint egy légpuska. Nyomva tartva, pedig sniper fegyverrel flangálni, nem túl előnyös. Salarian Inf-el szoktam lenni általában. Fegyver nyomva + cloak + energy drain + céloz. Ez már meghaladja aprócska elmém képességeit
"The Man Who Sold the World"
-
warcat
veterán
Nagyon komoly a .GIF, elmentettem
Éjjel esett egy Geth engineer a 99 000-es ládából,nagyon erős,szerintem nerfelve lesz a faj is meg a kis robot is,nagyon durván töltögeti a pajzsot.EA: It's in the crate!
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz JamesHun #6337 üzenetére
Azért nem a szolgáltatót szidom mert ők küldtek hírlevelet arról, hogy karbantartás lesz és nem lesz kábel tv és kábel net.
Illetve talán még most is fent van az az FAQ a BW oldalán ami azt állítja, hogy az Origin csak a játék aktiválásához kell ezzel szemben a játék el sem indul Origin nélkül, és mint ahogy írtam Net nélkül meg kiírja, hogy nem érhetem el a DLC-ket amikért szintén fizettem, ha már a fizetésnél tartunk, ugyan is a FA DLC 800BW pontba került a fegyverek meg pajzsok pedig az előrendelés mellé jártak és azokat is DLC-ként kezeli.Amúgy én is megosztottam a mobil netem csak abban a pillanatban, hogy csatlakozott a gép a WIN update elkezdett tölteni és még rá se tudtam kattintani a ME3 ikonra mire kb 40MB-ot leszedett így kikapcsoltam mert csak 100MB-os csomagom van és nem akarok még több pénzt fizetni azért mert az EA ilyen pofátlan, hogy a pénzért vásárolt elvileg SP játékomat nem játszhatom net nélkül. És mielőtt még leszóltok, hogy de multi is van benne, a FA DLC-nek semmi köze a multihoz, a fegyver és páncél csomagnak semmi köze a multihoz.
-
sherlock1
tag
Ha találkozok csaló hosttal, és úgy nyerünk sokszor, akkor olyankor mi van? Claymoreral újratöltés nélkül lő, az életerő lecsökken, de sose halunk meg, rajta kivűl más nem tud lőszert felvenni. Mondjuk ha nem ilyen hülye random drop rendszer lenne, akkor talán zavarna is...
-
Spectrum
aktív tag
Az igen.. Attól tartok lesz még
Addig is TJ LASER strikes again, 3. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest