Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
megjártam ma Eger városát egy 110k km-et futott 1.6crtdi Golf6-al.
NEM olyan állapotban van, mint az enyém.
Fékek rettentően gyengék (nem is értem), kuplung betonkemény.
Gumik fossá kopvaDe elég jól megy, picit jobban, mint az enyém, bár a dízelt továbbra sem szeretem.
De a lehetőségekhez képet M3-on viszonylag gyorsan visszaértem.Ha lenne időm, kikozmetikáznám
Hétfő délutánig nálam van a Golf.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Speeedfire #87807 üzenetére
1.2 TSI, de nem golf, jetta, ha csak egyedül használod, nem rossz az. Számomra meglepő volt, mennyire nehéznek érződik a Jetta. Kábé mint a kombi octavia.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mágus2 #87811 üzenetére
mittudomén, + 50LE elférne most a 16-os acélkerekekkel gyorsabbnak érzem
mondom, az 1.6crtdi góf6 picit jobban megy, mint az enyém, 16os acél kerekekkel (most enyémen is az van).
kicsit nagyobb nyomaték, a súlyát majd megnézem, az enyém majdnem 1400kg.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Speeedfire
félisten
válasz Mágus2 #87809 üzenetére
Azt tudtam, hogy Jetta, csak a motort nem.
Azért nem olyan kicsi az a jetta kasztni, meg súlyra is nehezebb, mint egy golf/leon. De ha jól tudom, akkor az oktávia is az előzök lemezékre épül, vagy nem?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Magnum_
nagyúr
-
veterán
válasz bitpork #87798 üzenetére
Kérték tőle?
Hogy külföldi utazáskor hová kell zöld kártya, azt itt felsoroljuk, hogy ne kelljen külön utánajárni: Törökország, Belarusz Köztársaság, Oroszország, Ukrajna, Albánia, Tunézia, Irán, Marokkó, Moldávia, Izrael. Ezek azok az államok, ahová semmiképp nem szabad a zöld kártya nélkül elindulni, a többi országban elvileg nincs rá szükség, de abból baj nem lehet, hogyha azokba is a zöld kártya birtokában kelünk útra. forrás
-
-
tboldi
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
válasz Magnum_ #87815 üzenetére
Jó, jó, jó. Őszintén bevallom, hogy csak arra akartam rejtett utalást tenni, hogy véletlenül nem-e a sebességvektor idő szerinti első deriváltjának, azaz a gyorsulásnak a pozitív irányba történő változását akartad kiemelni korábban írt hozzászólásodban?
Akkor megpróbálom kicsit jogászul is; tehát igaz-e az az állítás, hogy jobban gyorsul a Jetta, mint korábban, miközben ugyanolyan gyorsan tud menni, mint korábban?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz BigBlackDog #87819 üzenetére
Jogasz vagyok, nem fizikus
Kozerthetoen fogalmazz, kosziI humbly and respectfully decline™
-
molnarpeter
nagyúr
válasz tboldi #87801 üzenetére
Ők árulják a Chiront
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #87822 üzenetére
Akkor sem tudnak magyarul.
-
-
-
brumi1024
veterán
Messzi földről érkeztem, mesterségem címere: dömper.
-
-
-
válasz molnarpeter #87839 üzenetére
Valószínűleg útvonalengedélyt ha autóúton akarsz haladni, vagy C+D+E jogsit ha megfizeted mellé
MOD esetleg agyf@szt a fogyasztástól. Melyik személyautó ilyen nehéz?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #87840 üzenetére
Nem személyautó traktor, mármint rendes Lassú jármű, a fogyasztás nem számít, csak tényleg sokáig tart bármit szállítani. Mondjuk még mindig olcsóbb lenne pótkocsit mögé akasztva fuvarozni, mint egy nyergest fogadni, csak gépkezelő nem nagyon van. [link] mondjuk egy ilyen már jobb is lenne, mint egy kamion
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #87843 üzenetére
Köszi
Kívül/vezetés: M csomag (ez a kicsi kerék+téligumi rajta, 21-es a nyári), adaptív LED, adaptív M futómű, plusz az ezekkel járó dolgok, körbekamera (bentről drón módban lehet nézni), asszem automata parkolás, teljes vezetői asszisztens (dugóban magától megy, első-hátsó keresztirányú forgalomfigyelő kamera stb.) csomag.
Belül: Harman hifi, az a facsomag, bőr műszerfal, első fűtött/hűtött ülések, hátul fűtött ülések, nagynavi internettel, vezetéknélküli töltés, digitális műszerfal, s talán ennyi. A HUD 600 körül lett volna, ezért inkább feleannyiért belealkudta édesapám ezt a gumi+felniszettet.
BBD: Nem értesz hozzá, mint Saint, ezzel
parkolóbanmozgássérült helyen kell állni, nem menni, sokat eszik és a végén még karcos lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz BigBlackDog #87842 üzenetére
Nézd meg a kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest