Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pit stop
addikt
válasz BigBlackDog #86137 üzenetére
M1 másik irányában is így álltak két helyen is, valami új akció volt biztos.
Inkább elfogására voltak berendezkedve, nem trafira amiket én láttam.Szerk.: Nekem is fenn a tèli
Külön felnin van téli-nyári, amíg elvittèk centírozni nem láttam rá. Erre az egyik pèk kèt nyárit leszedett aluról, mert fèlreèrtettèk egymást...[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
-
-v-
addikt
-
aero.
veterán
[link] Qru, kérd el a terveket, jó lesz nektek is a fűnyíróba.
-
barnam_
nagyúr
Csodálatos BMW 5-ös, 800 ezer forintért - Zách Dani
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Tudom, hogy én döntöm el, de szerintetek évi kb 2900 Ft emelkedés miatt érdemes KGFB-t váltani?
-
nagyúr
válasz Peter.70 #86166 üzenetére
Netrisken kötöm évek óta, és sosenem kértek semmi ilyesmit az elmúlt kb. 10 évben. Előtte volt ilyesmi, meg, hogy be kellett vinni az autót szemlére, meg hasonlók.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Peter.70
addikt
Akkor csak velem kivételeztek
-
-
tomcsi23
veterán
válasz Peter.70 #86176 üzenetére
Mondjuk így meg a biztosítókkal van a szívás.
Biztositas.hu-val intézem már évek óta, másnak is a családban. Semmi szívás nem volt eddig. Évente 1x pár kattintás kb, a megfelelő ajánlat kiválasztása, a többit intézik....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
EQMontoya
veterán
Ezt ki merné megvenni? Mágus?
Same rules apply!
-
Speeedfire
félisten
-
BigBlackDog
veterán
válasz Speeedfire #86180 üzenetére
Az "Enyhén sérült, majd gyári technológiával javított" rész kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz BigBlackDog #86181 üzenetére
Mivel az mindig kimarad.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
theuprising
tag
Sziasztok!
Ti hogy különböztetnétek meg méret alapján egy Lexus RX400h-t és pl.: egy KIA Sportage-t (vagy akármilyen mai divatos SUV-t)?
Mindkettőt SUV-nak hallom, vagy crossovernek, de a Lexus mégis csak ~30 centivel hosszabb, ~5-10 centivel magasabb, és valamennyivel nehezebb is ezeknél, és nagyobb a belső tere.
Most a kettő közötti "prémium-nemprémium", vagy motorikus erő különbség nem fontos, csak a méret alapján kimondott kifejezésre vagyok kíváncsi.
A Sportage/Vitara/Kuga az micsoda, és az RX400h/450h meg micsoda? Mindegyik SUV és kész?
Ugye most idehaza felkapottak lettek ezek a hobbiterepjárók/SUV-k, na de az RX is az?Szerintetek?
Most veszek egy RX400h-t és amikor kérdezik ismerősök, hogy mit veszek, mondom hogy "városi terepjárót, SUV-ot", erre mindenkinek első gondolata pl. egy Vitara, vagy Sportage vagy valami más. Mikor elmondom, hogy Lexusról van szó, rögtön leterepjárózzák, ami azért túlzás szerintem mert nem való ez terepre, de mégis csak "több", mint egy Sportage (nem a prémiumságára értem).
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
válasz theuprising #86188 üzenetére
Kia az "5-door compact SUV"
Lexus az "Mid-size luxury crossover SUV"A Lexus 2 kategoriával fentebb játszik.
#deakkorisaQ5azigazi
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #86192 üzenetére
Új autó, új felnik, új gumik. Asszonynak vmi durva ajándékot kell venned Karira, hogy mindezt vhogy kompenzáld.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Speeedfire #86193 üzenetére
Lesz felniről is, de csak 24-én teszik fel, addig nem bontom ki feleslegesen.
(#86194) Jorus: Hát már nézegeti az ékszerboltokat
(#86197) Peter.70: A céges fóka teherkocsis, ki van véve a hátsó pad, belefér a jövő évszázad is
Ja hát ma kerül bele az ügyesség is, ezért tegnap este pingpongnál autócsere volt, zabszem a seggben, hogy az öreg elviszi a kicsikét, csak ne csináljon semmi hülyeséget. Erre nem töklapos a merci jobb hátsó kereke??? Este 9kor élmény hidegben utcán mankóra cserélni, reggel mentem is be ismerőshöz hogy tegyél fel a télieket. Rájár a rúd az Öregre, 1 éven belül szerintem ez a 3dik defektje
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gergely2019
csendes tag
Sziasztok!
Ragasztónyomot hogyan lehet eltávolítani a fényezésről?
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest