Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz deicide #42161 üzenetére

    Bringásként és autósként is a XI. kert ajánlom bárkinek a figyelmébe.
    A Fehérvári úton másodszor vannak lezárások a villamossín cseréje miatt az elmúlt öt évben, de egyszer sem jutott eszébe senkinek, hogy ha az útminőségen már egy 3. századi római kereskedő felháborodott volna, mert szétveri a szekerét, akkor talán az aszfaltot is kéne cserélni ezzel a lendülettel.

    Deee legalább ezt párhuzamosan megcsinálják mindenhol. A négy észak-déli irányú útból (Tétényi, Fehérvári, Szerémi, Budafoki) szerintetek mennyin zajlik felújítás egyszerre? Igen, persze, hogy az összesen. De egyiken sem teljesen burkolatcsere, itt az elválasztót foltozzák, ott egy fél sávot túrtak fel valami cső miatt, a Fehérvárin ugye a villamossínt cserélik...

    Ha visszaemlékszel, Hungária körúton síncsere 1-2 éve. Persze, szét volt b@szva mindenhol legalább 1-2 sáv folyamatosan, de az aszfalt maradt, az M3 és az Árpád híd között kiesne a fogtömésem is, ha lenne tömött fogam. Pedig az IS nem is ráz vészesen.

    Tovább is van, mondom még. Vörösvári - Szőlő sarok, III-ban. Szintén 1-es villamos, hónapokig feltúrva a kereszteződés, de legalább megcsinálták rendesen: teljesen új aszfalt volt. Aztán egy hónap múlva feltörték az egészet, mert a távhő rájött, hogy csöveket kéne cserélni. Nyár végén. Az előtte lévő 3 hónapban, amikor már nem volt fűtés és ki volt ásva a cső, nem jutott eszükbe.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák