Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #40326 üzenetére
Megjött a ragszám. Feladták a számlázási címemre, a szállítási helyett. Na ott két hétig most nincs senki, mert nyaralnak.
-
Snoop-y
veterán
válasz EQMontoya #40448 üzenetére
Hat attol hogy cabrio meg nem lesz egy kategoria.
Nekem az S2000 is cabrio meg a Porsche targa is...307CC az cicakocsi mint az audi tt (hiaba van rs belole akkor is az)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Skillet
addikt
válasz Snoop-y #40430 üzenetére
igen, arra is van esély, hogy így marad. azért extrém tuning nem lenne, nem lenne szétfújva... 1 bar-tól nem lenne semmi baja. de mindegy is, egyelőre ezzel nincsen gond.
van amúgy rá szerelő. nem ez lenne neki az első, meg persze nem is az utolsó. dragra is épített már nem egy vasat, meg utcára is szép számmal.
most egy jobbos mr2 ált bent nála, de nem tudom, mi a terv. nem tudtam beszélni vele.
valami belpiacos cucc lehet ez is
KATT
KATT
sok itt a japán firka
ez meg ma készült. amíg szereltünk, haver apukája támasztotta a vasamat. gondoltam, lefotózom. élvezte a dolgot[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mdani01
aktív tag
Srácok help kéne!
A Zafira..beakadt a kormányzár a kulcsot nem lehet elforditani..akksi mar le lett huzva parszor nem jo sehogy. Mi lehet a baj?
iPhone 15
-
hacki87
senior tag
Tudna valaki valami okosat mondani arra, hogy mitől csinálhat olyat az autó, hogy gondol egyet és menetközbe bedobja az abs ikont. Ekkor nem is müködik. De ha leveszem a gyújtást menetközbe és visszaadom akkor kialszik és megint jó az abs és nem fékezi állóra a kerekeket. Ez főleg nagy esőben jön elő vagy nem sokkal utána. Idáig sose csinálta ezt. Fiat bravo 1.6 2001
[ Szerkesztve ]
-
-
EQMontoya
veterán
-
zolynet
veterán
-
Elektrosokk
addikt
válasz brumi1024 #40465 üzenetére
Én holnap egy ilyennel fogok menni balatonra, persze a jobb1-ben leszek, egy kedves ismerősömé. Nagyon kevés a hely elöl, persze én nem vagyok kicsi, de az AMG merga jobban adta. A masszázs fotelek huuuuh
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
w333
félisten
válasz BigBlackDog #40478 üzenetére
Szép a kolléga autója nagyon ... kár hogy rossz oldalon van a volán !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Skillet
addikt
válasz BigBlackDog #40478 üzenetére
Nagyon jó képek lettek, főleg, hogy telefonosak.
Szuper. Jó tali volt, remélem 18-án még többen leszünk.(#40482) zolynet
Köszönöm(#40484) w333
Köszönöm. És nem, nincs rossz helyen, hibátlan helyen van.
Ezeknek a belpiacos vasaknak ez -is- az egyik lényege... kapsz egy darabkát abból a világból. Ugyanez balosban nálam nagyon nagyot veszítene az értékéből.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Elektrosokk #40481 üzenetére
van egy feketéje és egy sötét kék (az a balos), mindkettő nagyon rég megvan neki. itthon ezeket szinte lehetetlen eladni. aki akar, hoz vagy hozat magának, de be kell látni, ezek nem mindennapi dolgok. az emberek 10 év alatti vasakat keresnek inkább.
mobile.de-n a normálisabb darabok a 10e eurot is elérhetik. nagyon elfogytak ezek. tradecarview-n egy darab van jelenleg. anno oldalakon keresztül lehetett mazsolázni közülük.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Qtya123
őstag
válasz Skillet #40486 üzenetére
Bakker az autódnak ahányszor látom az elejét képeken, mindig elkap az ideg, hogy miért nem mernek manapság ilyen markáns vonalakat rajzolni. Miért minden autó egy finom, elnyújtott, latymatag retek. Miért annyi a lényeg a most jogsit szerzőknek, hogy egy autó milyen vidám (sic!) kinézetű legyen, meg legyen tele mindennel, aminek iF@szommal kezdődő neve van. Ezek a formák meg mennek a süllyesztőbe! Miért, Miért, MIÉRT!!!
-
Skillet
addikt
válasz Qtya123 #40487 üzenetére
Én szinte gyerek voltam, amikor beleszerettem a galantokba. Amikor a 8gent először láttam, 18 lehettem.
Iagazából elnézve, hogy sokan mennyire nem tudják eldönteni, milyen autót szeretnének, nem tudnak megállapodni, szerencsésnek tartom magam, hogy ebbe a vasba mennyire beleszerettem.
Nem tudom, lesz-e másik autónk, de ha lesz is, Ő marad
De ízlések és pofonok. Minden esetre nekem ez a nagy szerelem
Azt mondjuk sajnálom,hogy a micu nem vitte tovább a galant vonalat (vitte, de hagyjuk. Egy 9. generáció még volt, de az már nem az eredeti vonal. US verzió)
Volt pl ilyen koncepció is:(#40490) tomcsi23
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Erdemes a fakult műanyagra ilyet használni?
[link] -
BigBlackDog
veterán
válasz Kornel #40498 üzenetére
Én Turtle Wax izéjét próbáltam, pár hétig egész szép lett tőle a műanyag. Aztán kezdte visszanyerni a régi, napszívta formáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs