Hirdetés
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Mennék szombaton Egerből Tokajig.
Van javaslat útvonalra? Nem autópálya. Van esetleg jó minőségű út arrafelé?
Miskolcig a 3-ast ismerem, jó szar pár szakaszon. Utána 37-es jó? -
polonic
félisten
válasz szőröscica #303456 üzenetére
Jaja, marad a 37-es ahogy nézem, igen.
Nyíregyházáról sokat jártam, járunk Tokajba és Erdőbényére. Így a keresztúri utat ismerem és egyébként a fogadót is. Köszi. -
Szada85
aktív tag
válasz ArthurShelby #303367 üzenetére
Megnéztem, de továbbra is "túl feltünönek" érzem, a grafitszürke mostani felni nekem jobban tetszik ("lopakodóbb"), valószinü maradok ezüst/grafitszürke vonalon télire is.
A 18" kellemesen müködött otthon is, másfél hét alatt csak 2-3 nagyobb felütést érzékeltem, azon kívül egész fájdalommentesen lehetett vele közlekedni (odafigyelve persze a nagyobb kráterekre).Maga a FL mindkét típusnál szerintem csúnya, különösen a Formentor néz ki szemböl ezekkel a müanyag vízszintes és függöleges müanyag "rácsozással" mint valami bogár/rovar, az eddigi Cuprák a merészebb, penge-stílusú dizájnnal jobban passzolt a fiatalos/sportos vonalhoz, ez a mostani elgömbölyüsítés, a bazári világító logóval pedig igazi Wish/Temu színvonal szerintem...
PreFL Formentor VZ5-öt vennék szívesen, biztos szépen szól, de használtan 45-50 ezer €-ért több, mint duplájába kerül, mint a mostani Cuprám, és ez is hibátlan családi autó.
-
Szada85
aktív tag
válasz radi8tor #303411 üzenetére
Pedig szerintem "ügyesen csinálták", böségesen csilingelhet a kassza , most másfél hét otthonlét alatt - a korábbi rendszám-rendszerhez képest - megdöbbentöen sok "egyéni rendszámot" is láttam, de "egyedi"-böl is felhagytam a számolgatással, annyi jött szembe...
Tehát az egó/butaság most is legyözte a pénztárcát. -
Micsurin
nagyúr
válasz Szada85 #303464 üzenetére
Szerintem önkori függő is a dolog, dunakeszisek nekünk februárban AEJS-t adtak ugye. Biztos van valami matek a háttérben.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Arcképgyáros
5 mosas utan lejott minden méhszar. S meg igy is volt amit dorzsolni kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz Szada85 #302899 üzenetére
Illetve egy kis fogyi-update is:
Több napnyi városozás után nagyjából körvonalazható (összkerék elönyeit néha-néha kihasználva):
-Átlagos városi forgalomban 9-9,5 között megáll a fogyi,
-Közepes csumpiban felkúszik 10 körülre.
-Használhatatlan közlekedés mellett volt végül 12,1 a "max".Mai hazaút (biztos lejt a pálya hazafelé, mert nyugaton már utakat se tudnak biztos építeni) átlaga viszont ismét szenzációs lett:
2 személy, rottyra pakolva (csomagtartó, hátsó üléssor), végig klíma, lehetett sokat tempomatozni (~140HU, ~137AU, ~150DE), közben némi rugalmas gyorsításokkal/elugrásokkal 7,3 liter lett a vége. Maradhat. -
Micsurin
nagyúr
válasz =WiNTeR= #303472 üzenetére
Nem tudom javítanak-e ilyet kihúzással.
De itt nem eleve a lemezt is feltépted?Van facebookon egy csoport:
Lépj be kérdezz rá, egész reálisan szoktak hozzáállni a dolgokhoz.
edit.: ha szerencséd van akár lesz a környékeden jelentkező / ajánlás, hogy hova. De mindenesetre lesz egy saccolt érték a fejedben, hogy hogyé mennyié.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
simonjoe
őstag
válasz szőröscica #303459 üzenetére
Mehetsz amerre akarsz, mindenfelé jó utak várnak rátok kint. Beszterce nem fér bele a két órás időbe, közelebb áll a háromhoz. Ha esetleg mégis, az óváros kötelező!! Nagyon hangulatos.
Joe
-
Micsurin
nagyúr
válasz simonjoe #303474 üzenetére
...komáromi tesconál egész jó a kebab. De vannak tippek remek sztrapacskára is. Olyan jó volt alig tudtuk a kabátot becipzározni, miután sikerült meg azt hittük meghalunk.
-
Petyyyyy
addikt
-
HoaryFox
őstag
Hmm... egész pontos a BC, 3 decit tévedett a tankoláshoz képest, ~1,5% a difi
(Első kattanásig tankolok mindig)[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Micsurin
nagyúr
válasz focvis #303485 üzenetére
Nem úgy volt nem veszünk bármilyen fénoname felnit?
Nagyon atom az Abarth, fehér felnit rá + piros felnicsíkot.
-
ArthurShelby
addikt
válasz 426os #303477 üzenetére
Én is gondolkoztam a golfnál (sötétkék) a grafitszürkén, de nem találtam normális szürke felnit.
A szürkéhez a szürke szerintem so so, ahogy szerintem egy full fekete autó (pl bmw) sem néz ki jól teljesen feketében. (de tökéletesen megértem szada fenntartásait a feltűnőséggel kapcsolatban)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Szada85
aktív tag
válasz Petyyyyy #303480 üzenetére
A 137 km/h óra szerint az 132-133 km/h GPS szerint.
Illetve azért a fix Trafikok előtt ki szoktam kapcsolni és óra 132-133 között gurulok el (GPS szerint 128-129).
De azért a “helyiek” a fix trafik közötti részen bőven veretnek 150-ekkel is, szóval vagy vaklárma a tolerancia, vagy a fixeken kívül alig mérnek a pályákon, vagy ekkora a jólét, hogy belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest