Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    őstag

    válasz ArthurShelby #290253 üzenetére

    ...gyorsan hajtasz?? Huligán vagy!! :D Sőt, adócsaló, bankrabló és MRichárd!! És ki tudja még h, milyen aljasságokra vagy képes!
    Tegyünk már rendet a fejekben. Én nem azt írtam, h éjjel nappal, mindenhol és minden körülmények között megyek 180-at!! Rohadtul olyan körülmények tömkelegének kell összeállnia, h én ezt meg tudjam, merjem lépni. Horvátországba 22 éve egy helyre megyünk nyár végén, ez idő alatt 1x, tudtam tempóval hazajönni, vagy három-nágy évvel ezelőtt. Lengyeleknél szintén ez a szitu, Spanyol közel 6000km-es út alatt oda kb. 400km volt ez a tempó. Vissza semmi!! Ne tessenek már engem ezért pellengérre állítani, lebűnözőzni! A félrekefélés alatt sem az értendő, h csald meg a nejed! (31 év házasság után a Zasszony azt hiszem ki is herélne :DDD ) Hanem, h időnként légy egy kicsit, és itt had idézzek egy klasszikust: "bátorabb"! 88-óta vezetek csont nélkül. Több millió km van a talpamban itthoni és külföldi munák során gyűlt össze, ezekből közel 10 évig hivatásos sofőrként. Tudom-tudom, ez nem ment fel semmi alól, de ad némi tapasztalatot, h mikor és mi fér bele. Érdekes, mert amikor arról írkáltunk itt anno, h olyan is van soxor, amikor a külső sávban 110-120 körüli tempó mellett bámoszkodunk, tesszem ezt úgy, h senkit se akadályozzak, na, ezért is kaptam!! Szóval nem értem az okokat, azt sajnos igen, h szövegértésből vannak gyenge emberek a világban, de ezzel sem tudok mit kezdeni. Befejeztem, (a témát is) Ámen!! :)
    Hazudtam! :D
    Csak még egy gondolat jutott az eszembe. Nem az ilyen önként bíráskodó, a törvény tiszteletére tanító emberekből jön elő a "majd én megmutatom" büntetőfékező?? :F

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák