Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszi!
Ezt a típust néztem a Banner oldalán:
https://lestiakku.hu/webaruhaz/auto-akkumulator-start-stop/banner-running-bull-akkumulator-agm-12v-70ah-720a-jobb-57001/
És az akkugödöllőnél is látom 62-ért:
http://www.akkugodollo.hu/akkuwebaruhaz/termekeink/teljes%C3%ADtm%C3%A9ny-szerint/66-79-ah-szemelyauto/banner-running-bull-akkumul%C3%A1tor-agm-12v-70ah-jobb-detail
mondjuk a Lestinél épp 59https://tinyurl.com/rasoapro
-
westcoastog
veterán
Sziasztok! Nem nagyon tudom ezt hová lehetne írni, de kb tudja valaki egy fm transmitter/ jackes bluetooth adapter mennyi áramot vehet fel? Van egy Baseus BA01-em, szeretném elrejtve beépíteni, műszerfal mögött volt behúzva plusz szivargyújtó aljzat normálisan megcsinálva, abba dugnám be egy szivargyújtós usb adapterrel. És ugye folyamatos áramfelvétele van, ez előtt egy ős nokia töltő volt belecsatlakoztatva a rejtett szivargyújtóba, az is folyamatosan vett fel áramot. Csak ciki lenne ha pár nap után meg nem bírna tekerni az akksi.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz westcoastog #290503 üzenetére
Merd ki multimeterrel mennyit vesz fel. Ha nincs akkor ra van irva a nevleges aramfelvetel azzal kalkulalhatsz.
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
Jo volt a tali, koszi a szervezest es hogy eljottetek. Kulon koszi a pogacsat, a Z4-es elmenykort, a macskas napellenzot es az OBD11-t.
Corsa, mi lett vegul az adaptiv savtartoval?
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #290506 üzenetére
Én is köszönöm a részvételt.
-
westcoastog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Jó volt a tali, örülök, hogy új fórumtársakat is sikerült megismerni és tudtunk kicsit személyesen is beszélgetni. Pogácsa nagyon jóízű volt!
Egy képet is dobok a "tömegről" a távolmaradtak kedvéért;
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #290515 üzenetére
Mindig beugrik, hogy anno nálam is a kalapban vt a Lancer mellett.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Maradtam Gödöllőn, a pénztárcám nem örült
A 62 webshop ár, helyben 66 valamennyi volt, meg 4500 a beszerelés de nem volt kedvem sz*rakodni vele, így 70 fölött lett a végösszeg.
A feltanítást már csak itthon csináltam meg OBD11 segítségével, be kell írni az Amperórát, szóköz, 3 karakter márkának, BAN-t írtam, szóköz és 10 karakter sorozatszámnak mindegy csak ne az elgyen ami volt, így 1111111111 helyett 1111111110 lett, tehát
070 BAN 1111111110
Mintha picit szebben simábban húzna a motor, létezik, hogy az alacsony akkufesz okozott gondolkat a motorvezérlésben, pl nem tudtak 100% kinyitni az injektorok, vagy valamelyik szenzort megzavarta?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Corsa02
őstag
Remélem mindenki éppségben haza ért, jó volt egyet beszélgetni, meg megismerni Titeket.
Szöröscica: nem aktiválódott az adaptív sávtartó, maradt olyan amilyen volt. Az automata refi viszont frankó lett :)
Munez köszi mégegyszer a kódolást, igértem egy ebédet, de annyira elfeledkeztem az evésről, hogy itthon esett le, hogy nem is ebédeltem és rohadt éhes vagyok :D Bepótoljuk!
The Truth Is Out There --->
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #290512 üzenetére
Jé, egy Giulietta!
-
pècsimunkás
addikt
Egy èlmèny volt !
Remélem lesz mèg lehetősègem máskor is menniEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Corsa02
őstag
válasz szőröscica #290523 üzenetére
Igen, meg a visszagurulásgátlót sem engedte, ahhoz is valszeg Vcds kell. Beszélek majd én is az emberrel, csak kicsit nekem messze van...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
pècsimunkás
addikt
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #290512 üzenetére
Csak 1 Audi volt, jól látom? Vagy Brumi rejtőzködik? 1x nem vagyok ott azt máris kissebbségbe kerülnek a német prémiumok
Talán 1x lesz olyan, hogy 2 ünnep között nem melózok... Talán...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
simonjoe
őstag
válasz focvis #290509 üzenetére
...nagyon szerettem volna elmenni, de közben olyan lázas lettem, h ráleheltem a papírzsebkendőre és meggyulladt. Itthon nyűglődöm 38-39°C-os lázzal, nem tudom mi történt. Még soha ilyen közel nem voltatok. Az utóbbi időben annyiszor voltam lázas beteg, h már kezdek aggódni. Na, de az a lényeg, h jól sikerült. Egyábként meg a bakokat a csomagtartóba raktam igen rég óta. Majd az afterpartira!
Joe
-
pècsimunkás
addikt
válasz szőröscica #290532 üzenetére
Így utólag, emlékszem már .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rasotamas #290518 üzenetére
Dsg, az kenyes ra. Azt erzed, hogy mar nem csuszik mint eddig az alacsony fesz miatt.
DSG-váltós autókban különösen fontos az akkumulátor cseréje. Nem akkor, amikor a kocsi nem indul, hanem amikor a kötelező karbantartáshoz tartozó akkuvizsgálat szerint csereérett. Ha a gyengülő akkumulátorban ingadozni kezd a feszültség, a DSG kuplungtárcsái elkezdhetnek csúszni és idővel elég a súrlódó betétjük.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pic dump:
⭐ Stella
-
BigBlackDog
veterán
Na, ezt jó tudni. Ehhez képest, miután már csak bikával indult reggel a szerviz szerint a diagjuk csak töltés javasolt, amit ők megtettek (2 napot állt is az autó náluk). Természetesen a következő reggelen megint nem indult. Ja, és csúszik a kuplung is (mondjuk ezen az akkumulátorcsere nem segített). Szóval lehet, hogy összefügg?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #290541 üzenetére
Jaja, még WC is van a közeli Bellozzo-ban Akár egyszer kajálással is egybe köthetjük a találkozót.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Corsa02
őstag
válasz BigBlackDog #290538 üzenetére
Na basszus tényleg, ez ott le sem esett amikor mesélted...de sajnos lehet összefüggés.
-
Peter.70
addikt
Az Auris kié volt? Hybrid?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #290541 üzenetére
Nekem k. messze van speciel de amilyen gyakran jarok ne en legyek a mervado.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #290538 üzenetére
Az gaz. Mondjuk ez Skodara vonatkozoan irtak de a technika ugyanaz...
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest