Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz bitpork #26045 üzenetére

    Azert a mai autok döntö többsegevel a 160-180 nem egy eletveszelyes hazardirozas. 130 nal ugyan ugy kaphatsz egy szerencsetlen defektet, vagy ugyan ugy kiszaladhat valami vad, ami utanna mar csak a szerencsen mulik, hogy hogy vegzödik.

    Szerintem a vezetesi moral es a kultura sokkal fontosabb kerdes, mint a km/h. Itt a nemeteknel en is gyakran megyek 160-180 al, mint sokan masok, de soha nem volt meg izzaszto helyzetem ebböl. Ellenben a szlovakoknal a jobbrol elözö idiotabol igen, vagy ha megyek 140 tempomattal es jön a seggembe es villog, amikor mellettem van a kamionsor, vagy eppen tömve van csurig az M7 nyaron....ezerszer veszelyesebb, mint a nemeteknel 200 al menni.

    Lehet ezzel vitatkozni, meg nem egyeterteni, nem baj az :) , viszont ha ennyire csak a sebessegen mulna minden, akkor a svedeknel a balesetek szama kereken 0 lenne, a nemeteknel vegtelen es otthon is csak alig-alig lenne. Nem tudom a pontos statisztikakat, de azert komolyabb összeggel mernek ra fogadni, hogy nem ez az arány :)

    Jah es mondom ezt ugy, hogy 10 eve vezetek es 0 azaz 0 büntetest fizettem...

Új hozzászólás Aktív témák