Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz rasotamas #232435 üzenetére

    Rossz, hogy kiveszi üresbe. Miért? Nálam például ajánlott 1500 rpm felett tartani a fordulatszámot még motorfék mellett is. Ez 3.-ban kb 45 km/h, 4.-ben 60 km/h, 5.-ben 75 km/h. Városban jellemzően 50, 70 km/h (Budapest), vagy 50, 60 km/h (vidék) a jellemző. Lassításnál általában vissza kell kapcsolni.
    A forgalmi helyzettől függően járok el. Haladáskor visszaváltok, de gyakran hagyom üresben gurulni az autót. Például a pirosért a Szerémin inkább gurulok, minthogy azért nyomjam a gázt, hogy majd érvényesüljön a motorfék. Hol spórolás ez? Amúgy nem szeretek a kuplungon állni, ahogy a féken sem, arra ott a kézifék.

    Amúgy a majdnem csereérett hátsó fékkel (pofák, tárcsa) kb 2 évet eljártam, mire csereérett lett és kb 2k km-be tellett, mire bekoptak. Ha lehetőségem van, akár 3-4 autóval igyekszem előbbre látni, fékezés nélkül is lehet szépen haladni, majd a köztünk lévők fékeznek.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák