Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz vzsryl #227250 üzenetére
Akkor ez alapján max 800-at kellett volna adnom érte?
Tudom, milyen a piac, mik az "igények", és milyen pusztulat lefingott példányok röpködnek gagyira cserélt alkatrészekkel* . Na, ez nem az. Így mennyit érhet?*apósodé is kivétel lehetett, ha jó gondolom, de a nagy átlagot nézve írtam
-
Ádám16
addikt
válasz focvis #227252 üzenetére
Köszönöm!
Igen, valószínűleg. Az átírás elengedése is elég nagy előny. +Így marad első magyar tulajos. Egyébként az "alap" szervizelése nem is olyan veszélyes, mutatta a listát az olajakra, szűrőkre.
Itt, ha kimegy valami, akkor van gond. #denemfogNáluk lényegében hibátlan volt, hálás volt a rendszeres, és minőségi dolgokért. Hátha nem nálam kezdődik a cumicunami.
[ Szerkesztve ]
-
-
dellfanboy
őstag
válasz Ádám16 #227251 üzenetére
lassan vege a rezsicsokkentett benzinarnak, szted ki akar most 3.0 benzint venni? ertem en a petrolheadseget de ennek az autonak a piaci arat most beloni. haat en tuti nem adtam volna erte 1.5milkat
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
vzsryl
nagyúr
válasz dellfanboy #227260 üzenetére
Jelenleg biztos, hogy nem ér 1.5M-t, de mivel ritkább darabról van szó, jó állapotú, jól felszerelt, ezért lehet, hogy a későbbiekben megindul felfelé az ára.
Továbbá ha belegondolok abba, hogy az üzemanyag valódi árának beállítása után inkább polírozva lesz, mint használva, akkor az értéke még tovább nőhet.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
veterán
Érdemes követni, hogy mennyibe kerülne itthon az üzemanyag szabályozás nélkül:
"Ársapka nélkül az alábbi átlagárakat látnánk szerdán a hazai kutakon:
95-ös benzin: 576 Ft/liter
Gázolaj: 651 Ft/liter"Tokomnak se lenne kedve többet fizetni a jelenlegi árnál, de 576 Ft-nál azért még nem csökkenteném az autóhasználatomat.
Szerk:
Továbbá egyelőre a MOL se kényszerül se csődbe menni, se Zágrábba küldeni a főnököt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz macilaci78 #227259 üzenetére
Ennyitől a gyári tárcsának szerintem nem lenne szabad meghalnia.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dellfanboy
őstag
válasz vzsryl #227261 üzenetére
bar nem latom a jovot, de en nem latom azokat a faktorokat ami alapjan ennek folfele menne az ara, annyira nem tartom ritkanak es meg csak nem s6/rs6/ neadj isten v8
szep verda meg minden, no offenseeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Ádám16
addikt
Ez volt a legnagyobb indokom ellene. 35-40%-kal eszik többet a Miatától.
Azt számoltam, ha nem lenne árstop, 150 lenne a benzinem. 50-nel több, mint a Miatával lett volna.
De arra jutottam, hogy belefér simán, ennyit megérdemlek, ez egy k. jó autó, ne más vigye.#227263focvis: Így azért kicsit okébb lesz, én 650-nel számoltam.
-
nagyúr
válasz Simivok #227266 üzenetére
Erre azt szoktuk mondani, hogy amit a könyve ír, vagy amit a szerviz mond rá, de sokan ha használtan veszik és nincs róla papper/számla, hogy pár hónapon belül volt a cseréje, akkor leszokta cserélni az ember.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
-
kisharsany
tag
Sziasztok!
A Hungexpo, Kerepesi út, Jászberényi út környékén tudnátok ajánlani jó, alapos szervizt, ahová el lehetne vinni egy Mazdát vásárlás előtti állapotfelmérésre?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hú ez a Fiat 500 mennyire messzire van attól amit autónak nevezek.
Mol Limo, csak ez volt a környéken.⭐ Stella
-
nagyúr
-
nagyúr
No, hát a Ceedre ujfent hatarozatlan idot mondtak, de talaltunk megoldast a fonokommel. A felettesem autoja 1 honapon belül megjön, o kiszall a mostani 2017-es mazda6-bol en meg beulok abba amig nem jon meg a ceed. Ez igy nekem teljesen OK. Nem automata es nem kombi, de legalább céges.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Én pl bármikor
Ezzel a motorral (is) nagyon finom darab tud lenni, főleg így, hogy volt gazdája.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
-
vzsryl
nagyúr
válasz tboy93 #227277 üzenetére
Az se baj, ha szívó benzin, úgyis hozzászoktál már a tarcsimentességhez. Ha dízel, akkor meg nagyon nagy win a szitu, mert a céges dízel Mazda az egyik legjobb dolog. Jó kocsi, de nem te kell aggódj a problémás motor miatt.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
veterán
válasz brumi1024 #227271 üzenetére
Meg hogy mennyire tud ésszel közlekedni, fékezni egy teljesen mezei csaladi Opel (PSA) Combóval.
Nem teljesen összehasonlítható, mert a métereim java (2/3) városon kívül keletkezik, adtam el autót ~110 ezer kilométerrel, még a gyári fékbetétekkel, a 2. szett nyári gumi már elfogyott róla. (Jelszó: a fék a b...knak való )[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz tboy93 #227290 üzenetére
Kollégámnak (nevezhetjük felettesnek) egy 2010-es dízel manual 6-os van, azt szoktam vezetni. Nekem tetszik, simán elfogadtam volna cégesnek, ha azt adják. Ez gondolom meg nem lett rosszabb.
Amin csodálkoztam, hogy kívülről azon sem látszik, mekkora autó, aztán 4,7-4,8 m körüli, belül meg akkora a hely, hogy a 204 cm-es kolléga mögé is be lehet ülni rövid utakra (értsd, befér a vádlid, egy F10 bimmerben nem).Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
brumi1024
veterán
válasz focvis #227286 üzenetére
Igen. Golfban 60k+-t birtak a gyari fekbetetek, A3-ban 50 korul cserelni kellett az elsoket, Mininel a teljes betetszettnek 20k korul vetett veget egy Hungaroring nyiltnap. Mondjuk utobbira forumos tapasztalatok alapjan ez normalis, eleg puha a gyari betet, jol fog de hamar kopik. A szulok S-en is cserelni kellett 30k-nal, holott a vele parhuzamosan hasznalt X5-on 110k-nal koptak el a betetek.
-
Zizmand
aktív tag
válasz Reggie0 #227291 üzenetére
2 autó van, szaladnak bele a kilométerek télen is, el lesz használva.
Legutóbbi nagyobb mennyiséget talán 3 évvel ezelőtt vettem, szintén akciósan, még idén januárban is azt használtam, semmi gond nem volt vele, nem romlott meg. (Egyébként pont el is fogyott teljesen a készlet.)
Inkább ilyenkor veszem harmad-negyed áron, mint szezonban, hely is van hol tárolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest