Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Szada85 #181827 üzenetére

    Nem ismertem ezt a csodacsapatot, de elég szégyen a videófal, ahogy a Darkfly-os csapat is - ott mondjuk először az audis videó dobta le a láncot, ami a mai napig fent van YT-on... -. A DF-es srác se volt igazán bűnbánó, akit lelőttek gyorshajtásért, miközben épp vezetéstől eltiltás alatt volt. Ezeken és a F&F filmeken nevelkedett ifjú titánokból lesznek az “If one day speed kills me, don't cry, because I was smiling.” kamu Paul Walker idézettel levart HMCSk.

    Draskó ilyen téren sokkal jobb mintát mutat, aki tornázni akar a technikával komolyabban, annak ott a versenypálya (bár ő is üvegeli néha a technikát, csak éppen nem egy forgalmas lakott területen belül, lámpától lámpáig). Anno ezen is jót röhögtem és igaza van a TC-s kollégának (első ~30 sec).

    Csak reménykedni tudok, hogy ha felnőnek a srácaim, akkor még hírből sem fognak ilyeneket ismerni a baráti körükben - arról nem is beszélve, hogy beüljön melléjük -. Pedig látom, hogy átéli a Forzázásban is a sebességet, hiába egy játék, szereti, amikor krúzolunk, de városban is sokszor szokta mondani, hogy előzzük meg ezt meg azt, meg gyorsuljunk, de akkor is mindig igyekszem elmagyarázni, hogy városon belül nem csinálunk ilyet. Akkor sem - inkább főleg akkor nem -, ha épp pl. egy V6 Stingerrel autókázunk.

    ngaba: Ezt inkább passzolom, sok hülyeséget és sok még nagyobb hülyeséget csináltam/tunk anno, aminek a legtöbb részét mára inkább szégyellem, így azt hiszem passzolok. :B

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák