Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz bitpork #143815 üzenetére

    Nem akartam már erre válaszolni, de fel került ide pár új blődség. Viszont, tényleg ez lesz a utolsó erre, tehát nem arra, hogy a véleményem ne írjam le, kb 3-4 havonta az aktuális napi hülyékről.
    Csak tő mondatokban...

    -Először is, te semmilyen módon nem tudsz engem bántani. :)
    -Ne cibáljam ide Tsea-t, de te/ti a többségre hivatkozva (ide cibálva) nem értetek egyet, holott én csak ő nevét említettem, de többen reagáltak erre.
    -Az 55 és a 100 óra szerint biztosan nagyon jól tudod, hogy valóságban, kb mennyi. Hát persze, hogy jól tudod, vagy nem. :D Büntetési hibahatár, mi? A múltkori óra szerinti 67-re (ahogy írták is itt páran) sem jött semmi. Viszont azt benéztem, ez való igaz, mert hagytam (ki)gurulni az autót. Mindegy, az 55 és a 100 óra szerint az durván messze van büntetéstől.
    -Nem tudom miből gondolod, hogy én ezeket a sorokat valami fröcsögős, idegbajosan írom, teljesen nyugodt vagyok. Ide nem tudok érzéseket produkálni, de majd több vigyorit rakok mellé a jövőben. :DD
    -És akkor most utoljára... én pontosan azt írtam és fogalmaztam meg, hogy a nem szabályosan vezetők miatt írtam, ez csak te agyszüleményed és beskatulyázásod, hogy én beülök az autóba és amíg le nem rakom, addig ütöm, verem a kormányt káromkodva bárki is kerüljön az utamba.

    Nem, ez nem így van, mert nem írtam ilyet, de ha ennyire nem megy a szövegértelmezés, akkor csak két lehetőség jöhet szóba.
    Az egyik, hogy szándékosan provokáltok, én meg hülye fejjel felültem erre, de mint írtam, többet emiatt nem írok.
    A másik, hogy annyira nem értitek a szöveget, hogy már durván nehéz a felfogásotok, akkor viszont nem értem, hogy lehettek az utakon, főleg a volán mögött? :) Valószinűleg az első lesz a mérvadó, legalábbis remélem, meg azt is, hogy üres körforgalomban sokszor tartson fel valami agyvelőgyulladás, te meg állj ott mögötte és várakozz, vagy dicsérd meg, aztán meg ha tartanád az aktuális sebességet, de időre is mennél, akkor sokan tartsanak fel úgy, hogy azt lényegében semmi nem indokolja, csak tötymörgő balféksége. :K

    Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák